Wie is de langdurige vriendin van Robert Pattinson, Suki Waterhouse, en hoe lang zijn ze al aan het daten?

Inhoudsopgave:

Wie is de langdurige vriendin van Robert Pattinson, Suki Waterhouse, en hoe lang zijn ze al aan het daten?
Wie is de langdurige vriendin van Robert Pattinson, Suki Waterhouse, en hoe lang zijn ze al aan het daten?
Anonim

"Als je mensen binnenlaat, devalueert het wat liefde is", zei acteur Robert Pattinson in 2019. Het publiek laten kennismaken met de geheimen van je romances is iets dat de Twilight-acteur vermijdt en houdt het liever privé. Zijn langdurige relatie met Assassination Nation-actrice Suki Waterhouse volgt deze regel, waarbij het paar de zaken stil houdt en er een punt van maakt grote openbare evenementen samen te vermijden, met de media over elkaar te praten, en online plaatsen. Ze zijn zelfs zo succesvol in het ingehouden zijn dat fans helemaal niet veel weten over hun relatie, en vaak hebben ze zich afgevraagd of het paar nog bij elkaar is, wat de speculatie over dit glamoureuze paar alleen maar verder heeft aangewakkerd..

Dus wat weten we over Roberts vriendin, Suki? En hoe lang hebben deze twee al een relatie?

6 Wie is Suki?

Suki Waterhouse, 29, is een Britse actrice die ook liefhebber is van zingen, en begon haar carrière als model nadat ze op 16-jarige leeftijd werd ontdekt. Ze verscheen op tal van tijdschriftomslagen en werd een 'muze' voor het merk Laura Mercier. In 2014 maakte Waterhouse de overstap naar acteren toen ze verscheen in de hit-rom-com Love, Rosie. Sindsdien is ze gecast in Divergent vervolg The Divergent Series: Insurgent, The Bad Batch en The Girl Who Invented Kissing.

5 Met wie is ze uitgegaan?

Suki heeft een interessant liefdesleven gehad, met een aantal grote namen naast Robert Pattinson. Van 2011 tot 2013 had ze een relatie met muzikant Miles Kane. Kort daarna begon ze een relatie met A Star is Born-acteur Bradley Cooper, die duurde van 2013 tot 2015, en daarna begon ze acteur Diego Luna te zien van 2016 tot 2017.

4 Hoe lang zijn zij en Robert aan het daten?

Suki en Robert hebben volgens berichten sinds medio 2018 een relatie. Us Weekly bevestigde dat de sterren "al maanden" aan het daten waren en "elkaar kenden en al heel lang bij elkaar in de buurt waren", eraan toevoegend dat ze "beiden echt coole, aardige en normale mensen waren en van plezier houden."

Sindsdien zijn ze echter blijkbaar verschillende keren uit elkaar gegaan, hoewel ze nooit expliciet een splitsing hebben aangepakt, waardoor fans gissen over wat er echt tussen hen aan de hand is. Het stel woont momenteel samen in Londen en is gefotografeerd op intieme date-avonden in de stad. Ze zijn ook samen gezien op de Instagram-pagina van een vriend, en hoewel Waterhouse niet al te vaak over hun relatie op haar eigen Insta post, zijn er onlangs foto's van hen samen op de achtergrond van haar berichten gespot door enthousiaste fans, dus het lijkt duidelijk dat ze nog steeds een item zijn.

3 Hoe ernstig zijn de dingen tussen hen?

Nou, niemand weet het zeker. Door de aard van hun relatie is het moeilijk te zeggen hoe serieus het tussen Robert en Suki gaat. Verlovingsgeruchten werden onlangs echter in een stroomversnelling gebracht, toen Suki in januari vorig jaar een gouden band om haar linkerringvinger zag dragen terwijl ze aan het wandelen was. Als geschiedenis iets afwijst, is Robert het soort man dat zijn relaties zeer serieus neemt en toewijding waardeert, dus hij is misschien klaar om dingen naar een hoger niveau te tillen met Suki.

2 Robert hecht veel waarde aan privacy

Robert bewaakt zijn privacy fel en heeft zich daarover uitgesproken. Hij verzet zich tegen de trend van het delen van beroemdheden en gelooft dat geheimhouding het beste beleid is als het gaat om romantische gehechtheden. In een gesprek met The Sunday Times zei hij: “Als een vreemdeling op straat je zou vragen naar je relatie, zou je het extreem onbeleefd vinden. Als je een muur ophangt, komt het beter uit.”

Hij voegde eraan toe: "Ik kan niet begrijpen hoe iemand hand in hand over straat kan lopen, en het is hetzelfde als wanneer ik het doe en honderd mensen je foto maken. De grens tussen wanneer je aan het optreden bent en wanneer niet, zal uiteindelijk wegspoelen en je zult helemaal gek worden."

1 Suki heeft indirect gesproken over hun relatie

Suki heeft niet helemaal gezwegen over hun relatie en heeft soms in het openbaar gesproken, vooral wanneer de berichtgeving over hun romance enigszins negatief was. Bijvoorbeeld, in juli van dit jaar bekritiseerde Waterhouse de Gossip Girl-reboot van HBO Max voor een grap gemaakt tijdens een aflevering over haar relatie met Pattinson, die nogal denigrerend was.

"Wanneer krijg je het? Wat de pers betreft, hij is R-Patz en jij bent Suki Nobody", zei een personage. Ouch.

Als reactie ging Suki naar Twitter om te zeggen: Als ik kritiek op het patriarchaat en seksisme zie, word ik bij naam genoemd als iemands niemandsvriendin. Maak het zinvol.” De actrice verwijderde de tweet later, maar had al duidelijk gemaakt dat ze niet zal staan voor mensen die een hekel hebben aan haar status als de vriendin van Robert.

Aanbevolen: