Saweetie lijdt aan kleerkaststoring op het podium van Coachella

Inhoudsopgave:

Saweetie lijdt aan kleerkaststoring op het podium van Coachella
Saweetie lijdt aan kleerkaststoring op het podium van Coachella
Anonim

Coachella is hier, en het festival is goed begonnen! Veel beroemdheden zijn dit jaar tot nu toe als verrassingsartiesten verschenen, waaronder Justin Bieber. Fans kunnen echter niet stoppen met praten over de Braziliaanse zangeres Anitta, die het publiek verraste door Saweetie en Snoop Dogg uit te brengen. Saweetie werd echter een gedenkwaardige verrassing, vanwege een kledingkaststoring die resulteerde in een 'nip slip'.

De vrouwelijke rapper betrad het podium tijdens een optreden in een kleurrijke minirok met een bijpassende bikinitop. Hoewel ze het op het podium aan het doden was, begon de linkerkant van haar topje opzij te bewegen, waardoor een deel van haar linkerborst zichtbaar werd. In eerste instantie zou je denken dat het bij de top hoort. Zodra de camera echter teruggaat naar de artiest, is het duidelijk dat er een storing optreedt.

Hoewel Saweetie kon zien dat de storing zich voordeed, bewaarde ze haar kalmte en repareerde het terwijl ze nog optrad. Ze kon zelfs controleren en ervoor zorgen dat er geen nieuwe storing zou optreden. Ze zette haar optreden de hele tijd voort en had geen nieuwe storing.

Anitta en Saweetie hebben verschillende video's en foto's van Coachella op hun sociale media geplaatst

Met Coachella als een van de grootste muziekfestivals ter wereld, documenteren beroemdheden die het festival bijwonen de festiviteiten zoveel mogelijk op sociale media. Anitta en Saweetie waren niet anders. De "Icy Girl"-artiest plaatste video's op haar Instagram-verhaal van haar die het podium opliep en optrad, en later een korte video en foto van haar nadat ze had opgetreden. Ze deelde ook een van Anitta's video's, die van haar optreden was.

Opvallend genoeg heeft Saweetie de storing niet gepost of becommentarieerd. Interessant genoeg hebben sociale media ook niet gereageerd en hebben ze in plaats daarvan hun optreden samen gevierd. Een gebruiker twitterde zelfs: "Het podium van Coachella werd te klein voor hen."

Andere mensen hebben ook besproken hoe geweldig Saweetie er op het podium uitzag, met iemand die tweette: "Van wat ik zie, zag Saweetie er het beste uit op Coachella." Op het moment van deze publicatie heeft Saweetie niets anders gepost over haar dag bij Coachella, en er is geen woord over of ze nog een verrassingsoptreden zal maken.

Vrouwen zijn in de loop der jaren in staat geweest om storingen in de kledingkast professioneler aan te pakken

Saweetie is niet de enige artiest die haar garderobe-storing met gratie heeft kunnen oplossen. Zangeres Miley Cyrus had een probleem met haar outfit tijdens een optreden op haar oudejaarsspecial. De bandjes van de artiest op haar topje braken, en Cyrus kwam dicht bij het blootstellen van haar beide borsten op televisie. Gelukkig ving de zangeres hen op en deed ze een deel van haar optreden terwijl ze haar herlading omhoog hield. Nadat ze het podium had verlaten, keerde ze een paar seconden later terug, gekleed in een oversized rode blazer.

Natuurlijk kan niemand de storing in de garderobe van Janet Jackson Super Bowl Halftime Show vergeten, waardoor ze het beste werd ontmaskerd. De camera kon snel een andere hoek maken, maar de schade was aangericht en Jacksons carrière was geruïneerd. Dit evenement heeft er waarschijnlijk toe geleid dat vrouwelijke muzikanten oppassen voor problemen die zich op het podium of bij een publiek en/of televisie-evenement kunnen voordoen.

Coachella's eerste weekend eindigt op 17 april en begint opnieuw op 22 april tot 24 april. Dit is de eerste Coachella sinds de COVID-19-pandemie en honderdduizenden mensen bezoeken het festival in Californië dit jaar.

Aanbevolen: