Fans zijn zo klaar dat 'Riverdale' eindigt na seizoen zeven (en de cast ook)

Inhoudsopgave:

Fans zijn zo klaar dat 'Riverdale' eindigt na seizoen zeven (en de cast ook)
Fans zijn zo klaar dat 'Riverdale' eindigt na seizoen zeven (en de cast ook)
Anonim

Riverdale was leuk zolang het duurde, het drama dat tieners volgt in een donkere, sinistere wereld en vol bloeddorstige criminelen - maar er is teleurstellend nieuws. De show was een hit in de eerdere seizoenen, maar er is aangekondigd dat Riverdale is geannuleerd en zal eindigen in seizoen 7.

Maar ondanks dat het het einde van een tijdperk is, was de reactie van fans op het einde van Riverdale nogal verrassend. Fans hebben lang het gevoel gehad dat de kwaliteit van de show ruim voor seizoen 7 was gedaald, en dat seizoen 3 Riverdale verpestte. Collider heeft de mening van fans ondersteund door de seizoenen te rangschikken, waardoor seizoen 3 als laatste wordt geplaatst.

Riverdale cast
Riverdale cast

"Als laatste binnenkomen is Riverdale's derde seizoen, dat over het algemeen nogal een snoozefest was", schreef Collider. "Zelfs met twee grote mysteries in het spel met de Gargoyle King en Edgar Evernever (Chad Michael Murray) en zijn cultus - of misschien dankzij hen - viel het seizoen plat en nam het te veel wendingen die veel van onze geliefde personages pijn deden."

Waarom eindigt 'Riverdale'?

De serie is sinds 2017 in de lucht en het CW-tienerdrama zal binnenkort zijn einde bereiken. Maar Mark Pedowitz, voorzitter en CEO van CW, zei: "Ik ben een groot voorstander van pogingen om series met een lange oplage een passend afscheid te geven. We hadden gisteren een lang gesprek met [de uitvoerend producent], die opgewonden is door dit nieuws, en we zullen de show behandelen op de manier die het verdient… We willen ervoor zorgen dat het op de juiste manier verloopt."

Iedereen is klaar om de show af te ronden, met het gevoel dat zeven jaar genoeg is, inclusief Cole Sprouse die GQ vertelde dat de cast klaar is om "het af te sluiten met een buiging".

Maar hoe voelen de fans zich in het licht van het nieuws?

Hoe fans zich echt voelen over het einde van 'Riverdale'

Het was misschien te verwachten dat Riverdale-fans, vooral degenen die de show sinds seizoen 1 hebben gesteund, van streek zouden zijn dat Riverdale eindelijk zijn gang had kunnen gaan, maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Fans zijn het niet alleen eens met de beslissing om Riverdale te beëindigen - ze zijn opgelucht!

Afbeelding
Afbeelding

Veel fans hebben het gevoel dat het absoluut tijd is om Riverdale te beëindigen, met sommigen die zeggen dat het al ver voor seizoen 7 had moeten eindigen.

"WIJ ZIJN FREEEEEEEE!!!!!!!!!!" een fan schreef op Reddit toen het nieuws over Riverdale werd aangekondigd. "SLECHTSTE ERVARING VAN MIJN [expletive] LIFEEEEEEEEEE."

"Serieus, wat gaan ze doen nadat ze tegen de duivel hebben gevochten of wat er ook aan de hand is?" zei een andere verwarde fan.

"Ik heb Riverdale sinds de vroege seizoenen niet meer gezien, maar wacht even, je vertelt me dat ze de show hebben veranderd in een show over bovennatuurlijke dingen zoals de duivel ???" schreef een geschokte Redditor. "Het begon als zo'n goede normale show met normale verhalen, maar nee, ze werden alleen maar erger en erger na de waterspuwerkoning [expletive] lijkt het."

Cole Sprouse & Lili Reinhart, Riverdale
Cole Sprouse & Lili Reinhart, Riverdale

"Eerlijk gezegd, 7 seizoenen en een echte finale is een stuk beter dan de meeste shows krijgen", zei een andere fan. "Indrukwekkende run voor zo'n [gekke] waanzinnig vreselijke show."

"Ik bedoel, op dit moment ben ik gewoon opgelucht", schreef een andere fan. "Ik begon me als de acteurs te voelen, wachtend tot het zou eindigen. Natuurlijk, ik vond het op een bepaald moment in het verleden geweldig, maar het had seizoenen geleden moeten eindigen. Ik huil tranen van vreugde en ik ben er zeker van dat de acteurs doen hetzelfde."

Sommige fans hebben gezegd dat ze de show zullen missen en hopen dat er iets soortgelijks komt als Riverdale is afgelopen. Anderen grapten dat het de gelukkigste dag van Lili Reinharts leven zal zijn en dat Cole Sprouse weer kan ademen. De co-sterren hadden zes jaar een relatie voordat ze tijdens de pandemie uit elkaar gingen.

Wat volgt er voor de cast van 'Riverdale'?

Fans hebben niet veel zorgen geuit over de carrières van die cast, die dankzij Riverdale al een grote vlucht hebben genomen. Fans zullen ze zeker in verschillende shows zien nadat Riverdale's laatste seizoen is uitgevallen en hopen dat Madelaine Petsch "op haar voeten landt" omdat ze zo vermakelijk was om naar te kijken als Cheryl.

Madelaine is een succesvolle actrice geweest en is 12 keer gecast sinds Riverdale, de tweede meest geboekte Riverdale-ster, met Camila Mendes als de eerste en 15 verschillende rollen sinds haar Riverdale-debuut.

De toekomst is rooskleurig voor de Riverdale-cast, ondanks dat het drama ten einde loopt, en fans zullen ernaar uitkijken om hun toekomstige inspanningen bij te houden.

Aanbevolen: