The Mandalorian' Seizoen 2: Zijn Mando en Boba Fett klaar om te botsen?

Inhoudsopgave:

The Mandalorian' Seizoen 2: Zijn Mando en Boba Fett klaar om te botsen?
The Mandalorian' Seizoen 2: Zijn Mando en Boba Fett klaar om te botsen?
Anonim

Star Wars' The Mandalorian De première van seizoen 2 eindigde net zo spectaculair als het begon, namelijk met een verrassende terugkeer van Temuera Morrison. Hij maakte zijn Disney+-debuut in Chapter 9: The Marshal als de beruchte Boba Fett, zij het een iets andere versie, iemand die de Tusken Raider-cultuur lijkt te hebben omarmd. Hij draagt twee van de kenmerkende wapens van de overvallers, en zijn gewaden vertonen enkele overeenkomsten met de kleding van de woestijnbewoners, waardoor zijn associatie met hen bekend wordt.

Desalniettemin blijven Boba's motieven onbekend. Hij leek geïnteresseerd in de omgang van Din Djarin met Cobb Vanth, hoewel het waarschijnlijk te maken heeft met het Beskar-pantser waarover ze hadden onderhandeld. Mando verzamelde de hardware van Vanth aan het einde van hoofdstuk 9, en liet Mos Pelgo ermee achter. Boba wil waarschijnlijk de overblijfselen terug omdat ze sentimentele waarde voor hem hebben. Dat betekent dat er een confrontatie aankomt.

Het enige dat de moeite waard is om te onthouden, is dat Boba Din zal herkennen als een Mandalorian door alleen maar naar zijn helm te kijken. Daarom zal hij Mando waarschijnlijk met een meer kalme houding benaderen en hem mogelijk vreedzaam om het harnas vragen. Boba Fett heeft recht op de verdorde wapens, en aangezien hij nog steeds als een Mandalorian wordt beschouwd, zou dat voor Din voldoende reden moeten zijn om het terug te geven.

Is Boba boos over hoe het plan van Jabba uitkwam

Afbeelding
Afbeelding

Aan de andere kant zou Boba kunnen koken van woede. Er is niet veel tijd verstreken sinds Return Of The Jedi en hij kan nog steeds vastbesloten zijn om zijn missie te voltooien, zelfs als Jabba dood is. Hij is een zeer gedisciplineerde premiejager en een klus afmaken is een topprioriteit. Maar om zijn doel te bereiken, heeft hij het harnas nodig. Het probleem is dat Mando hem in de weg staat.

Er is nog een ander scenario dat zich zou kunnen voordoen, en het is dat Boba Fett het relikwie laat gaan. Hoewel de verweerde hardware sentimentele waarde behoudt, is het mogelijk dat de voormalige premiejager er niet langer om geeft om in zo'n rommelige branche te opereren. Hij leek zich niet al te veel zorgen te maken over de confrontatie met Mando in hoofdstuk 9, en vanaf het uitkijkpunt waar hij stond, had hij een aanval op hen kunnen lanceren met het geweer dat hij bij zich had. Maar aangezien hij dat niet deed, kan dat een teken zijn dat hij een meer vreedzame manier van leven heeft omarmd.

Natuurlijk, als hij niet is veranderd en hij alleen maar de gedaante van een Tusken Raider heeft aangenomen, heeft Boba misschien een slinks plan in gedachten. Misschien neemt hij contact op met een van zijn voormalige medewerkers.

Meer premiejagers

Afbeelding
Afbeelding

Het komt misschien als een verrassing, maar de legendarische premiejager heeft in het verleden met verschillende huurlingen zoals hijzelf gewerkt. Een handvol verscheen kort naast Boba Fett in de originele trilogie, terwijl een paar anderen canon zijn in mediums zoals geanimeerde en grafische romans. Elk van hen zou hun Disney+-debuut kunnen maken in het scenario waarin Boba om hulp vraagt. Je kunt je afvragen waarom hij dat nog niet heeft gedaan, maar wie zegt dat hij dat niet heeft gedaan?

Voor zover jagers een rol kunnen spelen in The Mandalorian, klinkt een van de nog in leven zijnde leden van Boba's oude bemanning haalbaar. Zijn voormalige mentor Bossk was eenmalig te zien in Return Of The Jedi en kon weer worden opgeroepen. Zijn lot na de val van het Galactische Rijk is onbekend, dus er is geen manier om te zeggen waar hij heen ging na de dood van Darth Vader en Jabba. Hoewel, zoals we hebben gezien in de Disney+-serie, de huurlingen floreerden na de ondergang van het rijk. Dat betekent dat Bossk waarschijnlijk weer aan het werk is gegaan. En we weten dat Jon Favreau een fan is van het toevoegen van een verscheidenheid aan buitenaardse wezens aan de cast, dus er is nog een andere reden waarom we de Trandoshan-jager zouden kunnen zien terugkeren.

Theorieën niettegenstaande, een confrontatie is zeker in de maak. Din Djarin heeft het harnas van Boba Fett in zijn bezit en de legendarische premiejager wil het terug. Houd er rekening mee dat de manier waarop hij Mando benadert, bepa alt hoe hun ontmoeting verloopt. Die ontmoeting kan lijken op de onderhandelingen tussen Mando en Cobb Vanth, of het kan meer lijken op de situatie in Gor Koresh. Hoe dan ook, ze zijn op weg naar een gedenkwaardige botsing.

Aanbevolen: