Jennifer Aniston hield haar lach in tijdens dit niet-gescripte 'vrienden'-moment

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston hield haar lach in tijdens dit niet-gescripte 'vrienden'-moment
Jennifer Aniston hield haar lach in tijdens dit niet-gescripte 'vrienden'-moment
Anonim

' Friends' kwam bijna twee decennia geleden tot een einde, maar toch blijft de show trending. Fans stellen vragen zoals waarom werd David Schwimmer niet gecrediteerd als Russ, of wie Monica's plaats innam als figurant tijdens een bepaalde scène.

Fans blijven vragen stellen over bepaalde paaseieren en in dit artikel gaan we daar precies naar kijken, terugkijkend op een niet-gescript moment dat iconisch werd.

Het moment vond plaats tijdens het vierde seizoen, met Chandler en Rachel. Op de een of andere manier was Aniston in staat haar koel te houden, ook al brak ze van binnen.

Waarom hield Jennifer Aniston haar lach op 'Friends' in?

De blooper-reel is echt iets om te zien als het gaat om 'Vrienden'. Het laat echt zien hoe hecht de cast was, omdat ze niet bang waren om tijdens bepaalde scènes in lachen uit te barsten.

Bovendien bevatte 'Friends' verschillende niet-gescripte momenten die in de show overbleven. Een die in me opkomt is toen de nep Ross van de trap werd gegooid. Aniston was er helemaal door geschrokken en het bleek dat haar niets was verteld over de vliegende dummy. Haar reactie is des te hilarischer wetende dat ze het niet wist.

Bovendien waren er verschillende Chandler Bing-momenten dat de acteur zelf volledig improviseerde. Hij was daar echt de meester in, zelfs tot de laatste aflevering toen hij zei: 'waar', die regel was ook volledig ongeschreven.

Natuurlijk kwam de cast weer bij elkaar voor de reünie en volgens Aniston was het niet gemakkelijk voor haar, omdat ze werd gevoed door emoties.

"Het was allemaal erg schokkend en je hebt natuurlijk overal camera's, en ik ben al een beetje emotioneel toegankelijk, zou je kunnen zeggen," zei ze. "Ik moest op bepaalde punten weglopen. Ik weet niet hoe ze er omheen sneden."

Hoewel het moeilijk was om weer op de set te zijn, was terugkijken op de momenten dat eigenlijk niet, vooral dit geïmproviseerde deel dat plaatsvond tussen haarzelf en Matthew Perry.

Het moment tussen Matthew Perry en Jennifer Aniston vond plaats in 'The One With The Cuffs'

Tijdens seizoen 4 heette aflevering 3 'The One with the Cuffs'. Het werd uitgezonden in oktober 1997 en het was echt hilarisch, met de hoofdplot, Chandler geboeid aan het bureau van Rachel's baas.

Zodra Rachel het moment ontdekt, beginnen de zaken te ontrafelen, vooral wanneer ze Chandler van het bureau bevrijdt. Rachel realiseert zich dat ze een fout heeft gemaakt, dus bindt ze Chandler aan de archiefkast. Het was op dat moment dat het hilarische en niet-gescripte moment zou plaatsvinden, met de kastopening op Chandlers hoofd.

Natuurlijk, als de professional die hij is, verkocht Matthew Perry de scène volledig, als onderdeel van de show. Zijn reactie was ronduit hilarisch, en het is een wonder dat hij niet brak, gezien hoe hard die kast zijn achterhoofd raakte. Wat Aniston betreft, het was niet gemakkelijk voor de actrice, omdat ze duidelijk haar mond moest bedekken en eruitzag alsof ze op het punt stond in lachen uit te barsten.

Aniston was in staat om het bij elkaar te houden en gelukkig werd de scène kort daarna afgebroken. Fans misten bijna een klassiek moment tussen de twee als een van beide kapot was.

Wat vonden de fans van het moment?

Het was echt een iconisch moment zonder script en terugkijkend, fans houden nog veel meer van de scène, wetende dat het volledig zonder script was.

Met meer dan 65.000 views op YouTube, is dit wat de beste reacties te zeggen hadden.

"Beschouwd dat het een ongeluk was, crediteer Matthew voor het behouden van zijn karakter en het toevoegen aan het moment."

"Deze scène was niet gescript. De lade was nooit bedoeld om tegen zijn hoofd te slaan, dus gingen ze ermee akkoord. Matt sloeg met zijn hoofd hard tegen een metalen lade."

"Matthew Perry is zo grappig dat je me verward moet hebben met de geweldige Chandler de hele negen meter hilarisch als hij de glazen schuifdeur tegenkomt en wanneer je Michael Duncan's borst tegenkomt, plas ik in mijn broek."

"Weten dat het een ongeluk was, maakt het gezicht van de knop zoveel beter."

Een iconische scène en een die zoveel beter is gemaakt, gezien hoe organisch het echt was. Het is opmerkelijk hoe we het nog steeds hebben over de show en dergelijke scènes, ondanks het feit dat het meer dan twee decennia geleden werd uitgezonden. Een echte klassieker.

Aanbevolen: