Deze acteur kreeg plankenkoorts toen hij naast Jennifer Aniston zat tijdens een scène in vrienden

Inhoudsopgave:

Deze acteur kreeg plankenkoorts toen hij naast Jennifer Aniston zat tijdens een scène in vrienden
Deze acteur kreeg plankenkoorts toen hij naast Jennifer Aniston zat tijdens een scène in vrienden
Anonim

Tijdens de jaren '90 groeide de Friends' main six tot extreme populariteit. David Schwimmer gaf zelf toe dat uitgaan een onmogelijke opgave was. De show was overal te zien, en dat geldt nog steeds, nu de volgende generatie tv-kijkers van de serie blijft genieten.

Jennifer Aniston was een belangrijke reden voor het succes van de show, en ze werd tijdens de show verliefd op miljoenen over de hele wereld. Dat gold niet alleen voor de fans, maar ook voor de cast.

We kijken terug op de sterren van de show die Jen verpletterde, samen met een blik op welke gastster het gewoon niet bij elkaar kon houden tijdens zijn scène met Aniston.

Veel van de cast verpletterd op Jennifer Aniston tijdens vrienden

Verliefd worden op Jennifer Aniston was helemaal de norm in de jaren '90 en haar opkomst dankzij Friends. Heck, het argument kan worden gemaakt dat dit vandaag nog steeds geldt …

Van de cast onthulde Matt LeBlanc dat hij inderdaad verliefd was op Jen, hoewel hij van de enige was. "Nu was ik in het begin een beetje verliefd op Jen, maar ik denk dat de hele wereld dat ook deed, dus wat ga je doen," verklaarde LeBlanc.

Tijdens de Friends-reünie zouden David Schwimmer en Jennifer Aniston ook wat informatie vrijgeven, waaruit bleek dat ze ook allebei verliefd op elkaar waren, hoewel de timing nooit goed was. “Ik was enorm verliefd op Jen. Op een gegeven moment waren we allebei hard op elkaar aan het verpletteren. Maar het was alsof er twee schepen voorbij kwamen. Een van ons had altijd een relatie en we hebben die grens nooit overschreden. We respecteerden dat, verklaarde David Schwimmer.

Misschien was de zwaarste verliefdheid van allemaal tussen Aniston en Tate Donovan, die echt een date hadden en zich verloofden. Wat de zaken voor Donovan zo veel moeilijker maakte, was het feit dat de twee uit elkaar gingen op het moment van hun opnames in de sitcom.

Het enige minpunt was dat Jennifer en ik op dat moment uit elkaar gingen … En dus was dat lastig om te doen, en te doen alsof we elkaar net ontmoeten en verliefd worden, of wat dan ook, geïnteresseerd in elkaar, als we uit elkaar gaan. Dat was gewoon zwaar.”

Het blijkt dat een andere zeer jonge acteur zijn verliefdheid op Aniston tijdens een bepaalde scène niet kon bedwingen.

Cole Sprouse volledig bedekt terwijl hij op de bank zat met Jennifer Aniston

Dat klopt, niemand minder dan Cole Sprouse werd volledig weggelaten tijdens een scène naast Jennifer Aniston. Nu onthulde de acteur dat hij vaak werd geplaagd door de cast over zijn verliefdheid. Naast Today, pratend over zijn tijd in de show, herinnerde Sprouse zich een bepaald onvergetelijk moment naast Jen, een moment waardoor hij zijn tekst vergat.

“Ik ben er vrij zeker van dat ik verliefd werd op Jennifer Aniston, die de hele wereld op dat moment had. Maar ik herinner me wel dat ik daardoor behoorlijk geïntimideerd was bij haar."

"Ik herinner me dat ik in mijn regels blanco was en een soort plankenkoorts had toen ze in een aflevering naast me op de bank zat. En ik herinner me dat er een cameraman was die zei: 'Kleine jongen heeft een verliefd,' of ik vergeet wat ze zeiden. Natuurlijk werd ik knalrood. Maar ik herinner me wel dat ik verliefd werd."

Ondanks de hik op de set, had de acteur veel plezier met de rol.

Cole Sprouse vond het geweldig om met de cast van vrienden te werken

Sprouse herinnert zich wel dat hij zich geïntimideerd voelde toen hij zo'n sitcom betrad, vooral gezien het feit dat de show al op het moment van zijn aankomst bekend was.

Ondanks de vroege nervositeit vervaagden alle gevoelens, gezien hoe gemakkelijk de cast was. Een gevoel dat door verschillende gaststerren werd weerspiegeld.

“Op dit punt was 'Friends' een zeer goed geoliede machine. En ik was best jong. En alle acteurs waren ouder."

"Ik herinner me dat al die zorgen een beetje vervaagden toen de cast zo aardig was. Ik was op de set aan het leren toen ik daar was en heb veel interessante herinneringen aan het soort beroemde personen dat rondsnuffelde, en Hangin' backstage. Maar ik heb echt een geweldige tijd gehad ", verklaarde Cole.

Een hele ervaring voor Cole Sprouse, en dat was nog maar het begin, want de acteur blijft groot succes genieten dankzij Riverdale en zijn huidige opnames, Lisa Frankenstein en Undercover.

Aanbevolen: