Amber Heard moest haar interview opnieuw beginnen nadat ze haar kalmte volledig verloor

Inhoudsopgave:

Amber Heard moest haar interview opnieuw beginnen nadat ze haar kalmte volledig verloor
Amber Heard moest haar interview opnieuw beginnen nadat ze haar kalmte volledig verloor
Anonim

Met haar lopende zaak tegen Johnny Depp blijft er nieuwe informatie naar buiten komen, zoals de keer dat Amber Heard haar ex volledig scheurde omdat ze mogelijk samenwerkte met 'Dior'.

Heard heeft de afgelopen jaren veel steun verloren, de actrice werd uitgejouwd tijdens de Paris Fashion Week en bovendien lijkt het alsof haar team probeert de identiteit te veranderen met een soort re-branding.

Toch zijn feiten feiten en op sommige momenten komt Heard niet in het grootste licht over. We blikken terug op een moment dat plaatsvond terwijl ze de film 'Never Back Down' uit 2008 promootte. Het was duidelijk dat Heard het die dag niet had, en ze verloor volledig haar kalmte.

Wat gebeurde er tijdens het 'Never Back Down'-interview van Amber Heard?

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is op dit moment nog gaande. Na elke getuigenis komt er nieuwe informatie naar buiten, zoals volgens Depp, Heard hem volledig kwijtraakte omdat hij zijn laarzen uitdeed en hun nachtelijke routine niet volgde, waardoor Amber ze voor hem uit zou doen…

In werkelijkheid is dit slechts een van de vele voorvallen tussen de twee, Heard zou ook rechtvaardigen wanneer ze Depp zou slaan tijdens hun gevechten: "'Het spijt me dat ik je niet heb geslagen met een behoorlijke klap in het gezicht, maar ik sloeg je, het was geen stomp. Schat, je bent niet geslagen."

Heard gaf zichzelf al in 2014 toe, voorafgaand aan de beschuldigingen rond Depp, dat ze een slecht humeur had. Zelfs haar eigen goede vrienden zouden dat zeggen tegen haar nieuwe vriendjes.

"Als mijn oude vrienden iemand ontmoeten met wie ik een romantische relatie heb, waarschuwen ze hen onmiddellijk: 'Ze ziet er misschien geraffineerd uit, maar als ze boos is, kan ze heel snel naar de trailerparking gaan."

Fans geloven dat ze jaren geleden ook flitsen van die boze kant hebben gezien, tijdens haar interview ter promotie van de film 'Never Back Down'.

Amber hoorde verloren over mensen die de kamer in- en uitkwamen

Uitgebracht in 2008, 'Never Back Down' was een matig succes aan de kassa en bracht $ 41 miljoen op. Recensies voor de film waren ook gemiddeld op platforms zoals IMDb.

Zoals gebruikelijk worden de sterren van een film gevraagd om de film te promoten door middel van verschillende interviews. In dit specifieke interview was het duidelijk dat Amber Heard niet in een goede bui was.

In de YouTube-compilatie hieronder, snel vooruit naar de 0:48 seconde om mee te volgen.

Zelfs voordat het interview begint, zien we dat Heard niet blij is. De interviewer vraagt haar naar een evenement dat plaatsvond voor de film 'All the Boys Love Mandy Lane', met in de hoofdrol Amber Heard. De actrice leek volledig afgeleid tijdens de vraag, keek om zich heen en antwoordde boos dat ze er niet was…

Het zou nog veel erger worden zodra het interview begon, omdat Heard niet blij was met de omstandigheden achter de schermen.

Net als ze op het punt staat te antwoorden, onderbreekt Heard zichzelf en zegt tegen de interviewer: "Wacht even." Dan schreeuwt ze naar iemand die Courtney heet en zegt: "Ik kan dit niet doen als mensen de deur in en uit lopen. Het leidt echt af, extreem."

De interviewer zou voorstellen opnieuw te beginnen en Heard was het daarmee eens. In een fractie van een seconde kon ze weer glimlachen, wat op een toneelglimlach leek. Volgens fans waren de borden er al.

Fans denken dat de tekenen van haar agressiviteit in het interview zitten

De video wordt bekeken door meer dan 1 miljoen fans en volgens de meest gelikete reactie is het duidelijk dat de tekenen van haar agressiviteit er al zijn - vooral als dingen niet naar haar zin zouden gaan.

"Je kunt zien dat ze absoluut gewelddadig en krankzinnig is als ze haar zin niet krijgt!! Het zit in de ogen."

"Ze kan niet eens vriendelijk doen in een interview", verklaarde een andere fan.

Anderen waren verontrust over hoe zo'n hoogstaande actrice werd afgeleid tijdens een interview.

"Ze wil actrice worden, maar kan tijdens een interview niet gefocust blijven als mensen om haar heen bewegen… ok."

"Stel je voor dat ze probeert te werken in een normale baan waar de hele tijd deuren opengaan en mensen er doorheen lopen. Ze zou gek worden."

Ondanks alle terugslag gaat Heard door met haar werk. Ze verscheen in 'Zack Snyder's Justice League' en daarnaast filmt ze momenteel 'In the Fire'.

Het zal interessant zijn om te zien waar haar carrière naartoe gaat na de beproeving.

Aanbevolen: