Nicolas Cage verloor het volledig tijdens dit interview

Inhoudsopgave:

Nicolas Cage verloor het volledig tijdens dit interview
Nicolas Cage verloor het volledig tijdens dit interview
Anonim

Bij het scrollen door de lijst met de meest excentrieke artiesten aller tijden, komen er maar weinig in de buurt van Nicolas Cage. Of het nu gaat om het leven in een spookhuis, proberen in de knoop te raken met een levende vleermuis of uit restaurants worden gegooid, Cage heeft een wild persoonlijk leven, wat zich zeker heeft vertaald in zijn uitvoeringen op het scherm.

Dankzij de roem en het fortuin dat hij heeft verdiend, heeft Cage een uitgebreide dekking gekregen. Dit is inclusief de tijd besteed aan het geven van interviews. Tot niemands verrassing heeft de acteur enkele memorabele momenten beleefd, en er is één interview uit de jaren '90 dat misschien wel zijn meest bizarre is.

Laten we eens kijken naar Nicolas Cage en het interview in kwestie.

Nicolas Cage was van de rails op 'Wogan'

Als een van de beroemdste en meest geliefde acteurs ter wereld, heeft Nicolas Cage nauwelijks een introductie nodig. Nepotisme werkte al vroeg in zijn voordeel, maar zelfs nadat hij zijn naam had veranderd, kon Cage de wereld laten zien wat hij kon als leidende man.

Door de jaren heen heeft Cage het allemaal gezien en gedaan in Hollywood. De acteur heeft de grootste prijzen gewonnen op het gebied van entertainment, terwijl hij ook deelnam aan verbluffende projecten die de meeste gevestigde acteurs niet zouden aanraken.

Het is een legitiem unieke carrière geweest voor Cage, die, tot zijn eer, de dingen altijd op zijn manier heeft gedaan. Dit komt omdat Cage een unieke kijk op dingen heeft.

Toen ik met The Mary Sue sprak, zei Cage: Dat is een woord dat ik niet meer leuk vind, 'acteren'. Ik klink als een pretentieuze scheet om 'thespian' te zeggen, maar acteren is nu als liegen geworden. Het klinkt alsof ik lieg. Als je een geweldige acteur bent, ben je een geweldige leugenaar.'Thespian' lijkt meer te gaan over het vinden van een waarheid van binnen en het vervolgens projecteren voor anderen om het te begrijpen. Tenminste, dat doet het bij mij. Maar ik zit niet altijd op dezelfde golflengte als iedereen.”

Op dit moment lijkt het erop dat de acteur zich opmaakt voor een kolossale heropleving van zijn carrière. Varken uit 2021 verraste mensen en in zijn aankomende film, The Unbearable Weight of Massive Talent, speelt hij, nou ja, zichzelf.

Dankzij al het positieve momentum dat hij heeft, zou Cage in steeds meer interviews kunnen opduiken. Dit is geweldig voor de fans, aangezien de acteur een lange geschiedenis heeft in het inleveren van interessante en gedenkwaardige interviews.

Cage had enkele beruchte interviewmomenten

Als een van de meest excentrieke sterren van zijn tijd weet Nicolas Cage zeker hoe hij de krantenkoppen kan halen, weg van het grote scherm. De man stort zijn hart en ziel in elk optreden, en diezelfde passie is terug te vinden in zijn persoonlijke leven, zelfs in interviews die hij geeft.

Mensen hebben compilaties samengesteld van Cage's beste interviewmomenten, en het is een YouTube-konijnenhol die een hoop tijd in beslag kan nemen. Er is gewoon iets echt magisch aan Cage, die vrij is om te doen en te zeggen wat hij wil, en het bekijken van enkele interviewclips zal mensen op de hoogte brengen van zijn excentriciteiten.

Hoewel er tal van grappige Cage-interviewmomenten zijn om uit te kiezen, is er een waanzinnig interview uit 1990 dat misschien wel de kroon zal zijn.

Nicolas Cage gedroeg zich vreemd op 'Wogan'

www.youtube.com/watch?v=Xf3OgWVkzlI

In 1990 was Cage te gast bij Wogan, een overzeese talkshow, en man, het werd in een flits heel interessant.

Laten we doorgaan en Cage aanspreken door geld naar het publiek te gooien terwijl hij karatetrappen weggooit zodra hij op de set komt. Het is bizar, en het helpt de toon te zetten voor de absolute ramp die op het punt stond te volgen. Over een gloeiend hete start gesproken.

Zodra het interview begint, begint alles normaal, maar dan kleedt Cage zich uit, geeft wat luchtstoten en overhandigt zijn nu bezwete shirt aan de presentator van de show. Dit vormde effectief de rest van het interview, waarin Cage, nou ja, Nicolas Cage was.

Zoals een Reddit-gebruiker schreef: "Als ik moet lachen, hoef ik alleen maar deze video te laden en te kijken hoe Nic Cage een s alto maakt en”WOOOOOOO ” roept terwijl Terry kijkt verder met teleurstelling."

Het interview is zeker het bekijken waard, en het geeft een goed inzicht in hoe een jongere Nicolas Cage midden in een wilde nacht zou zijn geweest om mee om te gaan. Als hij zo was in een talkshow, stel je dan eens voor hoe hij was terwijl hij rondhing in de Viper Room.

Nicolas Cage on Wogan is een geweldig stukje geschiedenis van de popcultuur, en het is een interview dat mensen minstens één keer moeten bekijken.

Aanbevolen: