Hoe verhoudt het vermogen van Shaun White zich tot de 7 beroemde exen van Nina Dobrev

Inhoudsopgave:

Hoe verhoudt het vermogen van Shaun White zich tot de 7 beroemde exen van Nina Dobrev
Hoe verhoudt het vermogen van Shaun White zich tot de 7 beroemde exen van Nina Dobrev
Anonim

De Canadese actrice Nina Dobrev werd in 2009 beroemd dankzij de bovennatuurlijke dramashow The Vampire Diaries. Daarvoor was ze al bekend van haar hoofdrol in de dramashow Degrassi: The Next Generation. Hoewel Dobrev in tal van projecten speelde sinds ze afscheid nam van The Vampire Diaries, blijft haar vertolking van Elena Gilbert en Katherine Pierce nog steeds haar beroemdste rol. Hoewel de show acht seizoenen duurde, verliet Dobrev The Vampire Diaries na seizoen zes. Hoewel de actrice een succesvolle carrière in de industrie heeft, is haar liefdesleven zeker een hot topic onder fans.

Vandaag bekijken we hoe de exen van rijke Nina Dobrev worden vergeleken met haar huidige vriend, professionele snowboarder Shaun White. Dobrev zelf wordt momenteel geschat op $ 11 miljoen, maar zijn haar exen en haar partner minder of meer waard? Blijf scrollen om erachter te komen!

8 Grant Mellon heeft een nettowaarde van $500 duizend

De lijst wordt afgetrapt door acteur Grant Mellon met wie Nina Dobrev een relatie had voor haar huidige partner, Shaun White. Mellon en Dobrev waren tussen januari en november 2019 aan elkaar gelinkt. Grant Mellon is vooral bekend van zijn optreden in projecten als If Loving You Is Wrong en The Babysitter: Killer Queen. Momenteel wordt de acteur geschat op een vermogen van $ 1 miljoen.

7 Austin Stowell heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

De volgende op de lijst is acteur Austin Stowell met wie Nina Dobrev een date had tussen april 2015 en februari 2016. Stowell is vooral bekend door zijn optreden in projecten als Bridge of Spies, Whiplash, Fantasy Island en Battle of the Sexes. Momenteel wordt geschat dat Austin Stowell een vermogen heeft van ongeveer $ 1,5 miljoen.

6 Alexander Ludwig heeft een nettowaarde van $3 miljoen

Laten we verder gaan met acteur Alexander Ludwig, die vooral bekend is van projecten als Vikings, The Hunger Games, Lone Survivor en Bad Boys for Life.

Alexander Ludwig werd in augustus 2014 gelinkt aan de Vampire Diaries-ster. Volgens Celebrity Net Worth heeft de acteur momenteel een geschat vermogen van $ 3 miljoen.

5 Glen Powell heeft een nettowaarde van $7 miljoen

Acteur Glen Powell had een relatie met de Canadese actrice tussen december 2016 en november 2017. Powell is vooral bekend door zijn rol in projecten als Hidden Figures, Everybody Wants Some!!, The Expendables 3 en The Dark Knight Rises. Tegenwoordig wordt de acteur geschat op een vermogen van ongeveer $ 7 miljoen.

4 Derek Hough heeft een nettowaarde van $8 miljoen

De volgende op de lijst is professionele danseres Derek Hough, de broer van Nina Dobrev's beste vriendin Julianne Hough. Derek Hough en Nina Dobrev dateerden tussen augustus en november 2013, maar ze lijken daarna vrienden te zijn gebleven, waarschijnlijk omdat ze allebei zo dicht bij Julianne Hough staan. De danser is vooral bekend door zijn optreden in projecten als Dancing with the Stars, Make Your Move, Hairspray Live!, en Wereld van Dans. Volgens Celebrity Net Worth wordt Derek Hough momenteel geschat op een nettowaarde van $ 8 miljoen.

3 Ian Somerhalder heeft een nettowaarde van $12 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag openen is Nina Dobrev's The Vampire Diaries co-ster Ian Somerhalder. Dobrev en Somerhalder ontmoetten elkaar op de set van het vampierdrama en ze begonnen te daten in maart 2010. Helaas gingen ze in april 2013 uit elkaar, maar ze moesten nog steeds met elkaar samenwerken aan de show.

Naast The Vampire Diaries staat Ian Somerhalder ook bekend om zijn hoofdrol in projecten als Lost, V Wars, The Rules of Attraction en Pulse. Momenteel wordt de acteur geschat op een vermogen van ongeveer $ 12 miljoen - wat betekent dat hij de eerste vriend van Dobrev is met een hoger vermogen dan Nina Dobrev zelf.

2 Liam Hemsworth heeft een nettowaarde van $28 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is acteur Liam Hemsworth die tussen januari en maart 2014 in verband werd gebracht met Nina Dobrev. Hemsworth is vooral bekend door zijn hoofdrol in projecten als The Last Song, The Hunger Games-franchise, Independence Day: Resurgence, en is het niet romantisch. Volgens Celebrity Net Worth wordt Liam Hemsworth momenteel geschat op een nettowaarde van $ 28 miljoen.

1 Shaun White heeft een nettowaarde van $65 miljoen

Nina Dobrev's huidige vriend, professionele snowboarder en skateboarder Shaun White is verreweg de rijkste man met wie de actrice heeft gedate. De twee sterren begonnen te daten in februari 2020 en vandaag lijken ze net zo gelukkig. Dobrev en White delen zeker een glimp van hun relatie met hun fans, aangezien ze vaak schattige foto's van zichzelf samen op Instagram plaatsen. Volgens Celebrity Net Worth wordt Shaun White - die vijfvoudig Olympisch en drievoudig Olympisch gouden medaillewinnaar is - momenteel geschat op een vermogen van $ 65 miljoen.

Aanbevolen: