Hoe het vermogen van Nina Dobrev en Ian Somerhalder zich verhoudt sinds 'The Vampire Diaries' eindigde

Inhoudsopgave:

Hoe het vermogen van Nina Dobrev en Ian Somerhalder zich verhoudt sinds 'The Vampire Diaries' eindigde
Hoe het vermogen van Nina Dobrev en Ian Somerhalder zich verhoudt sinds 'The Vampire Diaries' eindigde
Anonim

Acteurs Ian Somerhalder en Nina Dobrev zijn waarschijnlijk het best bekend om hun vertolkingen van Damon Salvatore en Elena Gilbert in het populaire bovennatuurlijke tienerdrama The Vampire Diaries. De show ging in première in 2009 en werd meteen een enorme hit. Helaas eindigde de show na acht seizoenen in 2017 en ging de cast verder met andere projecten.

Vandaag bekijken we hoe het vermogen van Ian Somerhalder en Nina Dobrev zich verhoudt sinds de show eindigde. Als je je ooit hebt afgevraagd welke van de twee momenteel rijker is, blijf scrollen om erachter te komen!

9 Nina Dobrev was een onbekende naam voor 'The Vampire Diaries'

Terwijl Nina Dobrev van 2006 tot 2009 Mia Jones speelde in de dramashow Degrassi: The Next Generation, kreeg ze pas internationale bekendheid toen ze werd gecast als Elena Gilbert in The Vampire Diaries. Het bovennatuurlijke tienerdrama gaf Dobrev veel meer bekendheid en het opende zeker veel deuren voor de actrice.

8 Terwijl Ian Somerhalder al in een paar projecten speelde

Boone Carlyle Verloren
Boone Carlyle Verloren

Als het op Ian Somerhalder aankomt, hebben veel fans van The Vampire Diaries hem waarschijnlijk herkend van enkele van zijn eerdere rollen.

Voordat hij Damon Salvatore speelde in het bovennatuurlijke drama, was Somerhalder vooral bekend door het spelen van Boone Carlyle in de dramashow Lost. De acteur speelde het personage in de eerste drie seizoenen van de show - van 2004 tot 2007!

7 Na 'The Vampire Diaries' speelde Dobrev in films als 'Run This Town' en 'Lucky Day'

In 2015 verliet Nina Dobrev The Vampire Diaries in de hoop andere grote projecten na te streven. Sindsdien is de actrice in nogal wat films verschenen en enkele van de meest bekende zijn ongetwijfeld The Final Girls, Flatliners, Dog Days, Lucky Day, Run This Town en Love Hard. Momenteel heeft Dobrev twee aankomende films - Redeeming Love en Sick Girl.

6 en Somerhalder is in geen enkele film verschenen

Hoewel Dobrev in meer dan een dozijn films is verschenen, is Ian Somerhalder in geen enkele meer verschenen sinds The Vampire Diaries in 2017 werd afgesloten. Somerhalders meest recente film blijft de sci-fi-actiethriller The Anomaly uit 2014. Het lijkt er zeker op dat de acteur besloot zich te houden aan shows in plaats van films - in tegenstelling tot zijn ex-vriendin en voormalige co-ster Nina Dobrev.

5 Nina Dobrev speelde ook in de sitcom 'Fam'

Nina Dobrev verscheen echter ook in een aantal televisieprojecten sinds ze afscheid nam van The Vampire Diaries - hoewel ze zeker aan meer films heeft gewerkt. Naast het verschijnen in shows als The Originals en Workaholics, speelde Dobrev ook als Clem in de sitcom Fam die in 2019 in première ging. Naast de actrice speelde het ook Tone Bell, Odessa Adlon, Sheryl Lee Ralph, Brian Stokes Mitchell en Gary Cole. Helaas werd de sitcom na slechts één seizoen geannuleerd.

4 Terwijl Ian Somerhalder een hoofdrol speelde in de show 'V Wars'

Nina Dobrev is zeker niet de enige The Vampire Diaries-ster die een hoofdrol mocht spelen in een andere show nadat het bovennatuurlijke tienerdrama was afgelopen. In 2019 ging de sciencefiction-horrorshow V Wars in première en daarin portretteerde Ian Somerhalder Dr. Luther Swann.

Naast Somerhalder waren er in de show ook Adrian Holmes, Laura Vandervoort, Kimberly Sue-Murray, Sydney Meyer, Kandyse McClure, Michael Greyeyes, Jacky Lai, Kyle Breitkopf en Peter Outerbridge. Helaas werd, net als Nina Dobrev's Fam, ook V Wars na slechts één seizoen geannuleerd.

3 Dobrev heeft een iets hoger aantal volgers op Instagram

Laten we verder gaan met het feit dat als het op sociale media aankomt, Nina Dobrev de neiging heeft iets populairder te zijn - in ieder geval op Instagram. Momenteel heeft Dobrev 24,3 miljoen volgers op het populaire platform voor het delen van foto's, terwijl Somerhalder 21,6 miljoen volgers heeft. Dit verschil is echter zeker niet zo groot en Ian Somerhalder zou dat snel kunnen inhalen!

2 De actrice wordt momenteel geschat op een nettowaarde van $ 11

Volgens Celebrity Net Worth heeft Nina Dobrev momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 11 miljoen. Een meerderheid van Dobrev's inkomen komt zeker uit acteren, maar aangezien ze ook groot is op sociale media, is het niet verwonderlijk dat ze ook verdient aan merkdeals. Het lijdt geen twijfel dat het vermogen van de actrice in de toekomst alleen maar zal groeien.

1 Terwijl Ian Somerholer $12 miljoen waard is

Hoewel Nina Dobrev zeker een indrukwekkend vermogen heeft, is dat van Ian Somerhalder iets indrukwekkender. Volgens Celebrity Net Worth wordt Somerhalder momenteel geschat op een nettowaarde van $ 12 miljoen, wat betekent dat hij $ 1 miljoen voorsprong heeft op Nina Dobrev. Net als bij Dobrev komt het grootste deel van Somerhalder's inkomen uit acteren - iets wat hij al sinds 1997 doet. Ook al is de acteur momenteel iets rijker dan de actrice, het zou niemand verbazen als Nina Dobrev Ian Somerhalder in de toekomst zou inhalen!

Aanbevolen: