Kris Jenner zegt dat Blac Chyna Kylie dreigde te vermoorden

Inhoudsopgave:

Kris Jenner zegt dat Blac Chyna Kylie dreigde te vermoorden
Kris Jenner zegt dat Blac Chyna Kylie dreigde te vermoorden
Anonim

Blac Chyna dreigde Kylie Jenner te vermoorden en terroriseerde Tyga met een mes, althans volgens de getuigenis van Kris Jenner op donderdag. De moeder stond op de tribune in Los Angeles, waar ze zei dat ze "gealarmeerd" was toen zowel Kylie als haar ex-Tyga haar over de bedreigingen vertelden.

Kris Jenner zegt dat zowel Kylie als Tyga werden bedreigd door Blac Chyna, maar ze hielden het in de familie

Terwijl Kris op de tribune zat, vroeg Chyna's powerhouse-advocaat Lynne Ciani of Chyna ooit had gedreigd Kylie te vermoorden. Toen de momager toegaf dat ze het zich niet kon herinneren, legde de advocaat haar een verklaring voor die jaren geleden was afgelegd - waarin ze zei dat Kylie haar ooit had verteld dat Chyna haar had bedreigd.

Kris las de verklaring voor en vertelde de rechtbank toen dat ze bleef bij wat ze eerder had gezegd. Toen ze verder aandrong, zei ze dat de bedreigingen haar verontrustte, maar ze besloten het in de familie te houden.

“Natuurlijk was het alarmerend, maar we hielden het gewoon in de familie”, getuigde Kris. “Ze woonden aan de overkant van de straat en zij [Chyna] had een jong kind. Ik denk dat we ons meer zorgen maakten over de Tyga-situatie.”

Blac Chyna zou Tyga met een mes hebben aangevallen tijdens een gewelddadige confrontatie, waardoor hij met een schuine streep achterbleef

Kris beweerde dat het model Tyga met een mes sneed tijdens een gewelddadig gevecht terwijl hij een relatie had met Kylie. De momager gaf toe dat ze geen enkel bewijs van de beschuldigingen had en stelde voor dat de advocaat Tyga ernaar zou vragen. Ze zei: 'Ik heb net gehoord wat Tyga ons heeft verteld. Hij werd fysiek mishandeld en dat ze ruzie met hem had, met een mes in zijn arm, dat soort dingen.”

Kris werd later door de advocaat gevraagd of ze het er niet mee eens was dat haar zoon Rob uitging met dezelfde vrouw die naar verluidt dreigde haar dochter Kylie te vermoorden.

"Ik had niet veel reactie", zei Kris. "Er was gewoon veel drama, en dat ben ik in mijn familie gewend."

Ze voegde eraan toe: Het gebeurde zo snel en we wisten niet waar hun relatie heen zou gaan. Het was niet dat ik me geen zorgen maakte. Ze hadden vanaf het begin een moeizame relatie, maar ik hou van tweede kansen, en ik wilde dat ze zouden winnen.”

Kris zei dat ze wilde dat haar zoon 'gelukkig zou zijn' en dat ze hoopte dat de relatie 'een overwinning voor hen zou zijn'.

Chyna klaagt Kris, Kim, Khloé en Kylie aan voor $ 100 miljoen aan gederfde inkomsten. Volgens Chyna hebben Kris en haar dochters samengespannen om haar reputatie aan te tasten en het tweede seizoen van Rob & Chyna geannuleerd te krijgen.

Aanbevolen: