Kris Jenner denkt dat Blac Chyna "echt getto" is

Inhoudsopgave:

Kris Jenner denkt dat Blac Chyna "echt getto" is
Kris Jenner denkt dat Blac Chyna "echt getto" is
Anonim

Blac Chyna's proces van $ 300 miljoen met de Kardashian-Jenner-clan ging dinsdag verder, waarbij haar advocaat een bom in de rechtbank liet vallen. Na een verhitte discussie tussen Chyna en haar ex-Rob Kardashian, zou Kris Jenner de producenten een bericht hebben gestuurd en Chyna "dom" en "echt getto" hebben genoemd, voordat hij hen ertoe aanzette om "de b----" te dumpen.

Blac Chyna zegt dat leden van de Kardashian-Jenner-familie onder elkaar waren om haar show te laten annuleren na een ruzie die ze had met Rob

Chyna beweert dat leden van de beroemde familie onder een hoedje speelden en hun macht misbruikten om haar succesvolle realityshow met Rob, Rob & Chyna te laten annuleren. Ze zou $ 92.500 per aflevering verdienen en klaagt aan voor economische schade uit het verleden en de toekomst.

De familie Kardashian-Jenner weerlegde deze beweringen via hun juridische team en beweerde dat ze Rob probeerden te beschermen tegen een gewelddadige relatie.

De beschuldigingen kwamen voort uit een gevecht dat plaatsvond op 14 december 2016. Rob en Chyna waren in het huis van Kylie Jenner - waar ze woonden - om de vernieuwing van hun show voor een tweede seizoen te vieren. Het stel kreeg ruzie nadat Rob Chyna's telefoon doorzocht en haar ervan beschuldigde hem ontrouw te zijn.

Chyna gaf toe een paar dingen in het huis van Kylie te hebben beschadigd, maar haar advocaat ontkende de beschuldiging van de familie Kardashian-Jenner dat ze Rob had aangevallen met een metalen paal van twee meter hoog. De advocaat van de familie Kardashian-Jenner, Michael Rhodes, beweerde dat Chyna gewelddadig werd met Rob. In zijn openingsverklaring beweerde hij dat ze een pistool op hem richtte en een iPhone-snoer om zijn nek had gedaan.

Na het gevecht belde Kris Jenner de producenten op en noemde Chyna naar verluidt 'Stupid' en 'Really Ghetto' en duwde ze naar 'Ditch The B---h'

Na de vechtpartij beweert Chyna dat Kris optrad als een "leider" om wraak te nemen. Ze zegt dat Kris de leugen heeft verzonnen dat ze Rob heeft aangevallen en haar dochters Kim, Khloe en Kylie heeft gedwongen deze te herhalen.

De volgende dag deden ze dat. De zussen hebben naar verluidt de producenten ge-e-maild en ge-sms't voor Keeping Up with The Kardashians, waardoor ze werden gedwongen het tweede seizoen van Rob & Chyna, dat ze ook produceerden, te annuleren.

Page Six meldt dat Chyna's advocaat de jury vertelde dat Kris ook E! execs en de producenten van de show en noemde Chyna naar verluidt "dom" en "echt getto". Kris drong er toen bij het team op aan om "de bh te dumpen."

De show werd in de wacht gezet en een tweede seizoen werd nooit uitgezonden.

Aanbevolen: