Blac Chyna zegt dat ze een 'betere moeder' werd nadat ze dit had gedaan

Blac Chyna zegt dat ze een 'betere moeder' werd nadat ze dit had gedaan
Blac Chyna zegt dat ze een 'betere moeder' werd nadat ze dit had gedaan
Anonim

Blac Chyna, een trotse moeder van twee kinderen, zegt dat haar moederschapsvaardigheden dankzij therapie beter worden.

Tijdens een recent interview op The Real deelde de cosmetica-goeroe mee dat regelmatig naar therapie gaan haar heeft geholpen het trauma te overwinnen dat ze als kind heeft doorstaan, terwijl ze in het reine komt met de worstelingen waarmee ze in haar leven te maken heeft gehad.

Van de chaotische relatie die ze deelt met haar moeder Tokyo tot de constante ruzie met de Kardashians, Chyna zegt dat ze het allemaal het beste heeft kunnen oplossen door met een therapeut te praten.

Hierdoor is haar band met haar kinderen nog beter geworden.

“Met therapie was ik in staat om diep te graven en de negatieve dingen en dingen die me zouden triggeren naar boven te halen en het uit mijn lichaam te verwijderen.”

Ze voegde eraan toe dat de sessies me ook "leren hoe ik een betere moeder kan zijn, hoe ik een betere vriend kan zijn en meer geduld kan hebben."

Chyna's interview op The Real komt slechts enkele weken nadat de uitgesproken realityster werd gefilmd terwijl ze op een luchthaven in Florida een schreeuwende tirade begon over het Covid-19-vaccin.

In de videoclip is de moeder van twee te horen terwijl ze tegen andere reizigers schreeuwt tijdens haar uitbundige tirade terwijl ze tegen een passagier zegt: "Laat je verdomme vaccineren, stop met zo stom te zijn."

“Ga je laten uitchecken. Het is triest, en het blaast echt de fk uit me, "vervolgde ze. Ga de slag! Hetzelfde wat u moet doen om uw kinderen [op school] in te schrijven.'

"Dit is de reden waarom de grootouders van mensen sterven en st."

Eerder deze week werd Chyna's voormalige huisbaas bevolen om haar $ 58.000 te betalen in een teruggedraaide beslissing van een Californische hof van beroep, volgens Page Six.

Vermoedelijk heeft haar huisbaas nooit "de dagvaarding naar behoren betekend", resulterend in een omgekeerde beslissing van de rechtbank.

Aanbevolen: