Kourtney Kardashian 'tweeling' met Addison Rae terwijl fans hun leeftijdsverschil bekritiseren

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian 'tweeling' met Addison Rae terwijl fans hun leeftijdsverschil bekritiseren
Kourtney Kardashian 'tweeling' met Addison Rae terwijl fans hun leeftijdsverschil bekritiseren
Anonim

Het is bijna zomer en dat kan maar één ding betekenen: Kourtney Kardashian en Addison Rae hangen weer samen.

Net als bij de reeks poolhang- en fotosessies van vorig jaar, is dit paar samengekomen om fans te laten zien dat hun vriendschap nog steeds hot is. Deze keer hebben ze een oude TikTok opnieuw gemaakt, een nieuwe gemaakt en IG-berichten gedeeld met een indrukwekkend aantal bijpassende outfits, maar al die 'twinning' heeft hun verschillen misschien weer in de schijnwerpers gezet. Hoewel beide aan de oppervlakte sociale media-babes zijn, kunnen de overeenkomsten daar eindigen.

Uitnodigende vergelijkingen hebben fans (opnieuw) doen opvallen dat het een beetje vreemd is voor een 42-jarige moeder van drie om een bestie te hebben die nog niet eens legaal kan drinken. Hier zijn de luidste en sterkste reacties op het feit dat hun vriendschap met hun leeftijdsverschil weer in de schijnwerpers staat.

Ze dansten in een kast

Addison en Kourtney zagen er super blij uit om weer bij elkaar te zijn. Ze postten elk dansende TikToks in sweatshirts zonder broekje, giechelden en high fiven terwijl ze een TikTok-choreo nagelden.

Addison's post (hierboven weergegeven) toonde een throwback-video van afgelopen zomer naast de clip van dit weekend, waarin fans werden uitgenodigd om de subtiele verschillen op te merken die een jaar maken. Een belangrijke afhaalma altijd was dat ze "haarlengtes hadden verwisseld", waar we het volledig mee eens kunnen zijn.

Kourtney's post betrof de twee die dansten op het nieuwe nummer 'THINK ABOUT ME' van Jaden Hossler. Addison voegde "herenigd en het voelt zo goeddddddd" toe aan Kourt's opmerkingensectie.

Kourtney's fans zijn weer kritisch

Afbeelding
Afbeelding

De topcommentaar onder Kourtney's TikTok (met meer dan 1200 likes) luidt 'rondhangen met een kind'.

Sommigen begrepen niet waarom Addison helemaal geen deel uitmaakt van Kourtney's leven.

"Het is gewoon bizar dat ze omgaat met iemand die ongeveer zo oud is als haar moeder," leest een populaire opmerking, "die zich gedraagt alsof ze haar leeftijdsgenoot is."

"Kourtney, meid, je moet zeker meer uitgaan en nieuwe vrienden vinden", voegt een andere fan eraan toe, terwijl anderen schrijven "meid, je bent 42" en "ik voel me niet op mijn gemak."

Kourtney (en Addison) voegden later foto's van hen toe terwijl ze aan het chillen waren op het gras aan de hoofdfeed van IG, waar de commentatoren even kritisch waren.

Berichten als "kourtney, je bent een volwassen vrouw, vind een vriend van je eigen leeftijd" en "deze vriendschap is nog steeds zo raar voor mij" worden tussen de honderden algemene emoji-opmerkingen van hart en vuur gestrooid.

Addison's fans steunen hun vriendschap

In tegenstelling tot veel volgers van Kourtney, lijkt de fanbase van Addison opgewonden om de, weer samen te zien.

De topcommentaar op Addison's nieuwe TikTok is er een van een fan die zegt: "Het spijt me, maar ik STAN deze vriendschap."

"Normaliseer rondhangen met een persoon die ouder is dan jij", leest een andere opmerking die meer dan 600 likes op de post van Addison verdiende. "Daar is niets mis mee."

De meeste reacties op die opmerking zijn het ermee eens, en voegen de voorwaarde toe: "Als je ouder bent dan 18, ja, maar verder is het gewoon raar."

Aanbevolen: