Steven Tyler en Aimee Preston's 39-jarige leeftijdsverschil en andere feiten over hun relatie

Inhoudsopgave:

Steven Tyler en Aimee Preston's 39-jarige leeftijdsverschil en andere feiten over hun relatie
Steven Tyler en Aimee Preston's 39-jarige leeftijdsverschil en andere feiten over hun relatie
Anonim

Leeftijd is slechts een getal, vooral in Hollywood, en door de jaren heen hebben veel van onze favoriete beroemdheden bewezen dat deze cijfers niets betekenen. Keer op keer hebben we sterren met ongelooflijk grote leeftijdsverschillen zien floreren en we kunnen zeker iets van hen leren, waaronder Aerosmith-frontman Steven Tyler en zijn vriendin.

De rockster heeft momenteel een relatie met Aimee Preston, een veel jongere vrouw met wie hij al bijna zeven jaar samen is. In die tijd hebben we de 73-jarige gelukkig en heilzaam verliefd gezien. Van rode loper-optredens tot lieve posts op sociale media, het v alt niet te zeggen hoeveel Tyler en Preston van elkaar houden. Wat zijn dan enkele opmerkelijke feiten over hun romance? Lees verder om erachter te komen.

9 Preston begon als zijn assistent

Na de middelbare school schreef Preston zich in bij de American Musical and Dramatic Academy (AMDA) om een graad in muziektheater te behalen. Na haar afstuderen aan de academie begon ze te werken als persoonlijk assistent voor beroemdheden. Preston begon haar carrière bij Donald Trump. Hierna werkte ze samen met Victoria Beckham, waar ze verder ervaring opdeed in modeontwerp en het bedrijfsleven. Het was nadat ze stopte met werken met Victoria Beckham dat Aimee een baan kreeg bij Steven Tyler.

8 Ze hebben een leeftijdsverschil van 39 jaar tussen hen

Tyler, bekend als de leidende Aerosmith-rocker, is 39 jaar ouder dan zijn vriendin, maar dat lijkt hun relatie niet te beïnvloeden. Ondanks dat fans constant hun wenkbrauwen fronsen over het enorme leeftijdsverschil, hebben Tyler en Aimee geleerd om het lawaai van buiten buiten te sluiten en te genieten van hun relatie.

7 Ze zijn allebei in het verleden getrouwd

Voordat ze elkaar ontmoetten en hun sprookjesachtige liefdesverhaal begonnen, waren zowel Aimee als Tyler getrouwd. Tyler was eerst getrouwd met actrice en model Cyrinda Foxe, met wie hij in 1977 begon te daten en het jaar daarop de kennis verbond. Hun verbintenis werd echter geplaagd door misbruik, wat leidde tot een zeer bittere echtscheiding. Steven zou later opnieuw verliefd worden, deze keer, op modeontwerper Teressa Barrick met wie hij in 1988 trouwde. De verbintenis duurde enkele jaren tot 2006 toen hun scheiding werd afgerond.

Aimee was naar verluidt eerder getrouwd met Scott Shachter, een talentagent. Details van het mislukte huwelijk zijn echter verborgen gebleven, dus het blijft onduidelijk hoe het begon en eindigde.

6 Geruchten over hun romance begonnen in 2014 te circuleren

Steven Tyler en Aimee Preston veroorzaakten voor het eerst relatiegeruchten in 2014, waarbij fans moeite hadden om in het reine te komen met hoe ver ze van elkaar verwijderd waren in leeftijd. Hoewel het paar de geruchten destijds niet erkende, was het pas ongeveer een jaar later dat ze hun romance openbaar maakten.

5 Tyler en Aimee voedden de geruchten van 2014

De media kunnen vaak nieuwe speculaties opwerpen, maar Tyler en Aimee waren niet helemaal overrompeld toen geruchten over hun romance in 2014 de ronde deden. Daarvoor werd het paar op verschillende locaties op vakantie gezien. De eerste was Maui, waar ze genoten van het prachtige Hawaïaanse weer voordat ze op veel meer romantische privétrips gingen.

4 Het koppel maakte hun relatie openbaar in 2016

Na jaren van speculatie gingen Aimee en Tyler naar buiten met hun relatie toen ze op 28 februari 2016 de jaarlijkse Oscar Viewing Party van Elton John bijwoonden voor de Elton John AIDS Foundation. Volgens E News! hebben de twee heel hard hun best gedaan. om er niet uit te zien als een stel, maar faalde omdat later een foto van hen hand in hand werd gepubliceerd.

3 Ze houden van PDA

Sinds ze hun relatie hebben bevestigd, hebben Tyler en Aimee bewezen dat ze niet bang zijn om liefde voor elkaar te tonen, ondanks controverses rond hun nogal grote leeftijdsverschil. Het schattige stel verschijnt vaak samen in het openbaar, deelt foto's van elkaar online en blijft uiteindelijk harten smelten.

2 Ze wonen naar verluidt samen

Vanaf 2016 woonden Tyler en Preston naar verluidt samen in Los Angeles. Ze hadden ook eerder samengewoond in Nashville. Het is niet zeker of het paar momenteel samenwoont of niet.

1 Aimee kan opschieten met de kinderen van de zangeres

Tyler is niet alleen een succesvolle rockster, de zanger is ook een trotse vader van vier kinderen: een zoon en drie dochters. Hij verwelkomde zijn eerste dochter, actrice Liv Tyler, in 1977 tijdens een korte relatie met Bebe Buell. Zijn tweede dochter Mia Tyler werd het jaar daarop geboren op 22 december 1978. Zijn jongste kinderen Chelsea en Taj werden respectievelijk in 1989 en 1991 geboren.

En hoewel Aimee duidelijk qua leeftijd bij hen in de buurt is, keuren Stevens kinderen de relatie van het paar volledig goed. In de jaren sinds ze hun romance bevestigden, zijn Aimee en Steven in het openbaar gezien met de kinderen van de zangeres. Het is ook heel gewoon geworden om te zien dat ze leuke reacties achterlaten onder de berichten op sociale media van het paar. We weten misschien niet veel, maar dit weten we wel: Aimee is geliefd bij haar familie!

Aanbevolen: