Elon Musk verwelkomde tweeling in het geheim terwijl ze baby nr. 2 verwachtte met grimes

Inhoudsopgave:

Elon Musk verwelkomde tweeling in het geheim terwijl ze baby nr. 2 verwachtte met grimes
Elon Musk verwelkomde tweeling in het geheim terwijl ze baby nr. 2 verwachtte met grimes
Anonim

Elon Musk heeft zijn 9e en 10e kinderen verwelkomd, maar de tijdlijn brengt iedereen in verwarring.

Volgens PEOPLE Magazine onthullen gerechtelijke documenten dat Shivon Zillis - de projectdirecteur van zijn bedrijf Neuralink - in november bevallen is van hun tweeling.

Het papierwerk werd in november ingediend in een verzoek om de achternaam van de tweeling te veranderen in Musk, en het werd in mei verleend. De baby's hadden oorspronkelijk de achternaam van hun moeder, die nu is toegevoegd als onderdeel van hun middelste naam. De geslachten en namen van de tweeling werden geredigeerd in de gerechtelijke documenten.

Elon heeft misschien bedrogen met Grimes met de moeder van de tweeling

De timing van de geboorte van de tweeling heeft de wenkbrauwen doen fronsen, aangezien ze slechts enkele weken werden bevallen voordat Elon een tweede kind verwelkomde met zijn af en toe vriendin Grimes.

De Canadese muzikant onthulde dat ze een dochter verwelkomden tijdens het coververhaal van april van Vanity Fair. Het kind werd het jaar ervoor in december geboren via een draagmoeder. Grimes onthulde dat haar naam Exa Dark Sideræl is, hoewel ze haar kortweg Y noemen. Grimes is in mei 2020 bevallen van hun zoon X Æ A-12. De ouders noemen hem kortweg X.

De miljardair suggereerde dat hun werkschema's verantwoordelijk waren voor de breuk. "Voor mijn werk bij SpaceX en Tesla moet ik voornamelijk in Texas zijn of naar het buitenland reizen en haar werk is voornamelijk in LA", vervolgde hij. "Ze logeert nu bij mij en Baby X is in de aangrenzende kamer."

Maar tijdens haar interview met Vanity Fair suggereerde Grimes dat hun relatie nog steeds romantisch is, zij het gecompliceerd.

"Ik zou hem waarschijnlijk mijn vriend noemen, maar we zijn erg vloeiend", zei ze terwijl ze toegaf dat hun relatie moeilijk te definiëren is. Hoewel ze zei dat ze gescheiden leven, voegde Grimes eraan toe dat ze samen zijn "de hele tijd."

Elon heeft de aard van zijn relatie met de moeder van zijn baby-tweeling, Shivon Zillis, niet opgehelderd. Grimes heeft ook niet gereageerd op speculaties over de vraag of Elon ontrouw was tijdens hun relatie.

Elon deelt ook 6 kinderen met zijn ex-vrouw Justine Musk, met wie hij van 2000 tot 2006 getrouwd was. Een van hun kinderen haalde onlangs de krantenkoppen omdat ze zei dat ze niets te maken wil hebben met haar beroemde vader terwijl ze een wettelijke naamswijziging en geslachtsherkenning.

Aanbevolen: