Taylor Swift's TikTok Twin gaat viraal

Inhoudsopgave:

Taylor Swift's TikTok Twin gaat viraal
Taylor Swift's TikTok Twin gaat viraal
Anonim

Een TikTok-gebruiker genaamd Ashley, die het handvat gebruikt, @traumarn13, is viraal gegaan vanwege haar griezelige gelijkenis met Taylor Swift.

Veel mensen zijn beroemd geworden door allerlei verschillende dingen op deze app voor sociale media, maar voor deze jongedame hoefde ze alleen maar in de camera te kijken en het was voorbij. Van het korte blonde haar en de pony tot de rode lippenstift… ze had Swift's iconische look tot op het bot.

Ashley schreef: "Bedankt voor alle tags in het artikel vanmorgen. Ik hou zoveel van jullie dat je het niet kunt geloven. enews taylorswift swiftlife."

Viral TikTok

Er zijn meerdere dubbelgangers van beroemdheden op sociale media geweest, dus deze voegt gewoon toe aan de lijst. Onlangs dook er een Jennifer Aniston-lookalike op het net op die haar Rachel Green-indrukken vastspijkerde. De reacties stroomden binnen omdat ze meer op Rachel Green lijkt dan op Aniston!

TikTok-gebruiker, Danielle Collins, deelde een video waarin ze veranderde in de Olsen-tweeling. Collins lijkt bijna identiek aan de tweelingzusjes.

Een andere TikTok-gebruiker, Sonja Lovdal, lijkt precies op Maisie Williams als Arya Stark, de iconische actrice in Game Of Thrones.

Al deze lookalikes van beroemdheden op TikTok zorgen ervoor dat mensen een dubbele take doen.

TikTok-commentaar

T. Het virale niveau van Swift's dubbelganger bereikte een recordhoogte na haar ouderwetse wasroutine, waarbij geen wasmachine of droger betrokken was, maar een badkuip en een fles Tide. De clip heeft meer dan 224.000 likes en meer dan 2,3 miljoen views verzameld.

"Als miljoenen mensen denken dat Taylor Swift haar was doet in haar badkuip en er niet eens aan denken om de schermnaamswiftlife te lezen", schreef Ashley over haar TikTok-video.

@nicee53 schreef: "Waarom praat Taylor Swift in de derde persoon?"

@avivah.is.sleeping schreef: "Waarom doet Taylor Swift op mijn fyp de was in haar badkuip."

@detotheanna schreef: "Lol Taylor Swift zal zijn als "Wanneer heb ik deze video gemaakt?"

Deze dame is niet de eerste en zal niet de laatste dubbelganger van beroemdheden zijn die een ster wordt!

Aanbevolen: