Patrick Wilson gaat viraal voor zijn 'gescheurde' lichaam in 'Aquaman 2

Inhoudsopgave:

Patrick Wilson gaat viraal voor zijn 'gescheurde' lichaam in 'Aquaman 2
Patrick Wilson gaat viraal voor zijn 'gescheurde' lichaam in 'Aquaman 2
Anonim

Patrick Wilson's "gescheurde" lichaamsbouw zorgt ervoor dat fans over hem gaan praten.

Nadat Jason Momoa dit weekend viraal ging voor zijn nieuwe Aquaman "ste alth"-pak, heeft een nieuw castlid de onverdeelde aandacht van fans verdiend.

Patrick Wilson, die bekend staat als een Scream King en een onvervangbaar lid van James Wan's Conjuring-universum, pronkt met zijn gescheurde lichaamsbouw in een nieuwe achter-de-schermenfoto uit de film. De acteur droeg een wilde baard voor zijn rol als Orm aka Ocean Master, en ziet er heel anders uit sinds de laatste keer dat we hem op de troon zagen.

James Wan geeft fans een glimp van Orm

James Wan, die het vervolg op Aquaman regisseert, werkt regelmatig samen met Patrick Wilson, aangezien het acteur-regisseurduo samen aan verschillende films in het universum van The Conjuring heeft gewerkt.

Wan plaatste een foto met Wilson op Instagram, waarop de twee op een strand te zien zijn, terwijl de Scream King zijn beste Cast Away-uitdrukking doet.

"Ik vond deze man @thereelpatrickwilson gestrand op een woestijnstrand, terwijl hij zijn Cast Away-indruk deed", schreef Wan in zijn bericht en voegde aan het einde "Aquaman" toe.

Fans dachten dat Wilson onherkenbaar was in zijn kostuum, en gutsten over zijn ongelooflijke lichaamsbouw in de commentaren.

“Iedereen is geript voor A2! Dang!, schreef een fan.

“Patrick Wilson’s Orm kreeg een volle baard in Aquaman 2! Oh, en hij werd gescheurd, voegde een ander toe.

“Patrick Wilson klaagde dat hij zo hard werkte voor de eerste film en geen shirtloze scène kreeg. Nu heeft hij er een en dat is prachtig,' gutste een derde.

“Dus dat is wat Ed Warren doet als hij geen demonen vangt…” grapte een gebruiker, verwijzend naar zijn Conjuring-personage.

"dit is erg sexy van hem", viel een gebruiker in de rede.

Patrick Wilson staat vooral bekend om zijn bijdragen aan het horrorgenre, in films als Saw, the Insidious en The Conjuring-franchise. Zijn rol in Aquaman als de Ocean Master is anders dan alles wat fans hem eerder hebben gezien. Wilson speelt Orm Marius, voormalig koning van Atlantis en de pure Atlantische halfbroer van Aquaman.

Het vervolg van de film lijkt zijn personage in een andere richting te hebben gebracht dan zijn voorganger, en fans kunnen niet wachten om te zien wat Wilson voor hen in petto heeft!

Aquaman was een van DC's meest succesvolle films, maar duizenden fans hebben petities ondertekend om het vervolg te boycotten vanwege hun beslissing om Amber Heard te casten, die door haar ex-man Johnny Depp is beschuldigd van huiselijk geweld.

Aanbevolen: