Madonna gaat viraal op TikTok om de verkeerde redenen

Inhoudsopgave:

Madonna gaat viraal op TikTok om de verkeerde redenen
Madonna gaat viraal op TikTok om de verkeerde redenen
Anonim

De entertainmentindustrie zit vol met figuren die weten hoe ze mensen aan het praten kunnen krijgen. Dit zijn de mensen die in de krantenkoppen blijven, en op hun beurt zijn zij degenen die langer relevant kunnen blijven dan de meesten.

Madonna is een iconisch onderdeel van de industrie en ze heeft al tientallen jaren mensen over haar laten praten. De zangeres is geen onbekende in controverse, en ze heeft zelfs haar deel van vetes gehad.

De zangeres heeft de laatste tijd sociale media gebruikt om mensen aan het praten te krijgen, en een nieuwere TikTok van haar ging om de verkeerde redenen viraal. Laten we eens kijken wat er is gebeurd en waarom mensen aan het praten waren.

Wat is er met Madonna op TikTok gebeurd?

Als iemand het verhaal van popmuziek wil vertellen, kan een groot deel van het verhaal maar beter aan de legendarische Madonna worden opgedragen. Simpel gezegd, het verhaal van muziek vertellen is alleen mogelijk met de toevoeging van de "Material Girl"-zanger.

Toen de zangeres in de jaren 80 mainstream-succes had geproefd, zorgde ze ervoor dat ze haar kansen benutte. Ze was in staat om met de ene enorme hit na de andere bovenaan de hitlijsten te komen en veranderde in het proces in een wereldwijd icoon. Uiteindelijk werd Madonna een van de grootste popsterren in de geschiedenis. Met meer dan 300 miljoen verkochte platen is Madonna's plaats in de muziekgeschiedenis onbetwist en onveranderd.

Alsof haar succes in muziek niet indrukwekkend genoeg is, had Madonna ook een succesvolle carrière in de acteerwereld. Ze heeft misschien niet de meest productieve output gehad tijdens haar carrière, maar het v alt niet te ontkennen dat de actrice deel uitmaakte van een aantal succesvolle films.

De ster is niet zo populair als ze ooit was, maar zelfs nu weet ze mensen aan het praten te krijgen. In plaats van dit te doen met haar muziek of haar films, doet ze dit voornamelijk op sociale media, wat haar manier is om met de tijd mee te gaan.

Madonna is chaotisch geweest op sociale media

Een ding dat mensen bij Madonna hebben opgemerkt, is dat ze behoorlijk chaotisch kan zijn op sociale media. Net als haar carrière in de jaren tachtig en negentig weet Madonna mensen aan het praten te krijgen, maar mensen geven haar misschien niet het soort aandacht dat ze zoekt.

Op Instagram maakte de ster furore toen ze een aantal pikante foto's plaatste.

Volgens Indy 100: "De 63-jarige zangeres deelde pittige kiekjes waar ze rond haar boudoir zag kronkelen met een blootliggende borst, bijtend in haar bedframe en, eh, zich verstopt onder het bed."

Deze foto's hadden mensen aan het praten, en ze hadden ook de mensen van Instagram die overuren maakten om ze uit de app te verwijderen.

Uiteindelijk was de ster echter in staat om ze opnieuw te plaatsen, zij het met enkele privé-delen bedekt.

"Instagram heeft sindsdien de originele foto's verwijderd, maar Madonna heeft ze opnieuw gedeeld, maar censureerde haar tepel met een emoji van het hart. Ze voegde een bijschrift toe dat het censuurbeleid van de website afkeurde, " meldde de site.

Onnodig te zeggen dat dit behoorlijk groot nieuws was. Onlangs maakte Madonna echter opnieuw de krantenkoppen op sociale media, alleen deze keer was haar video bizarder dan wat dan ook.

Waarom ze weer viraal is geworden

Dus, waarom gaat Madonna weer viraal? Nou, op TikTok plaatste de zangeres een korte video die bizar genoeg was om gebruikers te overrompelen en om haar oprecht zorgen te maken.

Zoals samengevat door India Today: "Het liet zien dat ze haar gezicht naar de camera bracht, een pruillip sloeg en vervolgens geleidelijk weg ging. Een remixversie van haar populaire nummer Frozen speelde op de achtergrond. Ze wiegde een lege uitdrukking op haar gezicht tijdens de clip. Madonna werd gezien gekleed in een pure zwarte top. Ze had het versierd met een reeks stevige zilveren kettingen. Haar haar was in vier vlechten vastgebonden."

Als je de video niet hebt gezien, kun je er misschien maar beter van wegblijven. Het is echt ongemakkelijk en vreemd om te zien, en op echte TikTok-manier hebben mensen in een mum van tijd parodieën gemaakt.

De reactie op de video was niet positief. Veel mensen in haar opmerkingen vroegen of ze in orde was, en de parodieën waren behoorlijk wild. Eigenlijk was alles rondom de video zowel grappig als meedogenloos. Zo gaat het gewoon in de app.

Madonna weet na al die jaren nog steeds een gesprek op gang te brengen. Of dat goed of slecht is, v alt nog te bezien. Hoe dan ook, we staan stand-by om te zien wat ze vervolgens gaat doen.

Aanbevolen: