Waarom fans zo nieuwsgierig zijn naar de natuurlijke haarkleur van Kristen Stewart

Inhoudsopgave:

Waarom fans zo nieuwsgierig zijn naar de natuurlijke haarkleur van Kristen Stewart
Waarom fans zo nieuwsgierig zijn naar de natuurlijke haarkleur van Kristen Stewart
Anonim

Kristen Stewart is al meer dan 20 jaar op het grote scherm te zien. Starend in zowel blockbusters met een groot budget als indie-films met een klein budget, is Stewart tot haar recht gekomen als actrice (vooral met haar rol in Spencer). Stewart staat bekend om haar unieke acteerstijl (haar critici noemden het in het verleden misschien een beetje flauw of apathisch), en staat ook bekend om haar steeds veranderende haar.

Stewarts fans zijn schijnbaar nogal nieuwsgierig naar haar natuurlijke haarkleur. Dit is natuurlijk niets nieuws, omdat veel acteurs en actrices vaak niet alleen verschillende kapsels en kleuren hebben, maar zichzelf ook regelmatig opnieuw uitvinden, wat veel plezier en fascinatie oplevert. Dus laten we eens kijken naar de carrière van Kristen Stewart en haar kleurrijke lokken, zullen we? Dat zullen we doen.

8 Wie is Kristen Stewart?

Kristen Stewart werd geboren in Los Angeles in 1990 en begon op jonge leeftijd met acteren. Stewart zou in kleine rollen in verschillende films verschijnen totdat ze de rol van Jodie Foster's diabetische dochter in David Fincher's Panic Room belandde. Evenzo zou Stewart in 2008 haar doorbraakrol als de beroemde donkere haired Bella Swan in Twilight. Na het einde van de Twilight-franchise waagde Stewart zich in de wereld van de onafhankelijke cinema totdat hij af en toe opkwam om te worden vertoond in hogere profielfilms zoals Charlie's Angels uit 2019 (die niet al te goed werd ontvangen) en meest recentelijk Spencer. Stewart heeft de neiging zich nu minder op te stellen dan zij deed in het verleden (niet de moeite nemen om lid te worden van Instagram, wat fans misschien heeft geholpen haar natuurlijke haarkleur te zien), wat een positief effect lijkt te hebben op haar carrière.

7 Kristen Steward is in het verleden een ietwat controversiële figuur geweest

Tijdens het tijdperk van de Twilight-saga was Stewart het onderwerp van controverse waarbij zijzelf, Robert Pattinson (haar co-ster en romantische partner toentertijd), en Rupert Sanders (de regisseur van Snow White and the Huntsmen.) Terwijl ze met Pattinson aan het daten was, merkte Stewart dat ze een romantische relatie had met Sanders, en, nou ja, er volgde een ramp. Hoewel zowel Pattinson als Stewart schijnbaar verder zijn gegaan, maakte het Stewart een beetje het onderwerp van zowel Pattinson-fans als mediavoer.

Omdat ze tijdens dit schandaal zoveel in de roddelbladen stond, zullen veel mensen zich het lange, donkerbruine haar herinneren dat ze destijds droeg.

6 Kristen Stewart werd genomineerd voor een Oscar voor haar meest recente film

Hard werken heeft schijnbaar zijn vruchten afgeworpen in het geval van Ms. Stewart, als ster werd erkend door de Academie. Bij de Academy Awards van 2022 werd Stewart genomineerd voor Beste Actrice voor haar werk als Princess of Whales Diana Spencer in de film Spencer. In deze film droeg Stewart natuurlijk Diana's iconische blonde lokken.

Geëerd worden door de prestigieuze Academie is ongetwijfeld de ultieme vorm van validatie voor elke acteur. Goed gedaan, Stewart.

5 Kristen Stewart's natuurlijke haarkleur is vuil blond

Kristen begon haar leven met een natuurlijk hoofd van vuil blond haar In sommige van haar vroege films is Stewart volledig te zien met korte, vuile blonde lokken, met name in Panic Room waarin ze Sarah Altman speelde. De actrice van Love, Antosha begon haar haarkleur pas in haar latere rollen te veranderen, met langer donkerder haar in films zoals The Messenger en de rol die haar beroemd maakte… waarover gesproken…

4 Maar Kristen Stewart wordt vaak gezien als een brunette dankzij haar meest memorabele rol

Toen Stewart werd gecast als Bella Swan, leerde de wereld haar kennen als een brunette. De toekomstige mevrouw Cullen en echt -levens significante andere van Robert Pattinson (voor een tijdje) werd tentoongesteld met lang kastanjebruin haar. Dit werd de kenmerkende look van Stewart tijdens de Twilight-saga en zou pas worden verlaten nadat de franchise was afgelopen.

3 Kristen Stewart heeft door de jaren heen verschillende haarkleuren gehad

Kristen is een vrouw met een steeds evoluerende stijl, die natuurlijk een overvloed aan kapsels en kleuren omvat. Door de jaren heen heeft de Underwater-ster alle kleuren van de regenboog prominent op haar hoofd gehad. horizon. Een keer droeg ze zelfs een blonde buzz-cut, die volledig te zien was in dit Steven Colbert-interview dat een ongemakkelijke wending nam.

2 Maar het is niet altijd haar eigen beslissing

Kristen Stewart in Seberg (2019) wijst met haar vingers naar voren
Kristen Stewart in Seberg (2019) wijst met haar vingers naar voren

Kristen Stewart verklaarde in een interview met Jimmy Fallon dat ze haar haar gewoonlijk verwisselt voor filmrollen, waardoor het meer een noodzaak voor een baan is dan een persoonlijke stijlkeuze.

1 Kristen Stewart is zo lang weggegaan zonder haar natuurlijke haarkleur dat fans vergeten wat het is

Feit is dat Stewart een kameleon is als het op haar haarkleur aankomt. De Twilight-actrice is zo lang bezig geweest elke andere haarkleur te dragen dan haar natuurlijke die fans schijnbaar gewoon zijn vergeten. Dus, laat die vuile blonde lokken in de wind wapperen, Kristen!

Aanbevolen: