Hoe Kristen Stewart van de meest gehate lijsten naar een favoriete actrice van fans ging

Inhoudsopgave:

Hoe Kristen Stewart van de meest gehate lijsten naar een favoriete actrice van fans ging
Hoe Kristen Stewart van de meest gehate lijsten naar een favoriete actrice van fans ging
Anonim

Kristen Stewart is een steunpilaar in de media sinds ze in de populaire Twilight-saga speelde als Bella Swan. Ondanks het verkrijgen van zo'n plotselinge aanspraak op roem, was de pers die volgde niet zo geweldig. Wat begon als een negatieve blik, heeft de afgelopen jaren een volledige wending genomen om haar tot een lieveling van zowel fans als critici te maken. De verandering leek van de ene op de andere dag te gebeuren, maar wat was precies het keerpunt dat Kristen Stewart van de top van de lijst met meest gehate fans naar een favoriet bij fans bracht?

9 Serieus beginnen

Wat sommigen zich niet realiseren, is dat Kristen Stewart eigenlijk sterk begon in de industrie. Haar vroegere jaren omvatten films als Panic Room, Catch That Kid, Speak en Into The Wild. Stewart's kalme en beheerste houding ten opzichte van filmen en werk werd benadrukt in haar eerste tien jaar in Hollywood, waarbij sommige critici haar methoden zelfs de toekomst van acteren noemden. Hoewel ze die eerste jaren bezig was, kwam ze pas in Twilight echt in de publieke belangstelling.

8 Niet zo spectaculaire scripts

The Twilight Saga blies het imago van Kristen Stewart echt op en bracht haar rechtstreeks in het middelpunt van de belangstelling. Met de nieuwe lens die haar elke beweging in de gaten hield, duurde het niet lang voordat haar kalme en beheerste houding werd bestempeld als 'bitchy', 'onbeleefd' en 'respectloos'. Mensen hielden van Twilight, maar haatten Stewart, omdat ze geloofden dat ze een grote chip op haar schouder had.

7 Romantiek met Robert

De enige breuk die Kristen Stewart in deze periode zag, was de positieve pers bij haar relatie met co-ster Robert Pattinson. Het duo nam de media over terwijl de paparazzi hen constant volgden om de laatste ontwikkelingen in hun relatie te leren. Hoewel haar zogenaamde 'houdingsproblemen' niet veranderden, geloofden mensen dat de romantiek een meer nuchtere kant van de Twilight-ster liet zien.

6 Cheaters gedijen niet

De ondergang van Kristen Stewarts roem kwam met een crash in haar relatie. Bij het filmen van Snow White and the Huntsman met Chris Hemsworth en Charlize Theron kwam Stewart uiteindelijk een beetje te dicht bij regisseur Rupert Sanders. Sanders, die toen 41 was, werd betrapt op zoenen met de 21-jarige Kristen Stewart, wat leidde tot de ontbinding van zowel zijn huwelijk als haar relatie met Pattinson. Stewart moest een standpunt innemen en het publiek verontschuldigen voor haar acties.

5 Identificeren met de indiemarkt

Na het mislukken van haar relatie met Robert Pattinson, nam Kristen Stewart een wending in haar acteercarrière. Terwijl ze de Twilight-films afrondde, stapte ze ook terug uit de schijnwerpers en koos ze ervoor om te werken aan kleinere, indieprojecten zoals Equals, Certain Women en Personal Shopper. De actrice zweeg over haar persoonlijke leven en begon haar daten uit te breiden, waarbij ze zichzelf matchte met Alicia Cargile, Soko, St. Vincent en Stella Maxwell voor kortere relaties van 2014 tot 2016.

4 De schijnwerpers stelen op SNL

Kristen Stewart kwam in 2017 weer in de schijnwerpers als een meer zelfverzekerde versie van haar vorige zelf. Ze handhaafde die koele en verzamelde visie, stond ook trots op haar identiteit en liet haar persoonlijke vorm van humor en charisma schitteren. Tijdens het hosten van Saturday Night Live ging de actrice zo ver dat ze haar haters uitriep (inclusief Donald Trump die haar 11 keer tweette tijdens het valsspelen) om hen te laten weten dat ze haar nog meer konden haten nu ze homo was.

3 De comedymarkt in het nauw

Na een korte onderbreking van de wereld van Hollywood, trad Kristen Stewart in 2019 weer toe tot de reguliere markt met Charlie's Angels. Stewart speelde een meer komisch personage en gebruikte deze film om het publiek te laten zien hoe veelzijdig haar vaardigheden waren. Haar vertrek uit serieuze rollen en onbevredigende scripts stelden het publiek in staat haar warmere, grappige kant te zien, omdat ze weigerde zich om de publieke opinie te bekommeren.

2 Gelukkigere seizoenen bloeien

Sinds haar verschijning in de media, vindt Kristen Stewart haar nog lang en gelukkig. In 2020 keerde ze terug naar de reguliere markt en zag haar ster in de romantische komedie Happiest Season, waarin een homostel centraal staat. Naast het naar het scherm brengen van haar seksualiteit, heeft Stewart geweigerd de LGTBQIA+-gemeenschap te vertegenwoordigen, en ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze graag lid zou worden van het Marvel Cinematic Universe als een homoseksuele superheld waar anderen naar opkijken.

1 Diana verlossen

Kristen Stewart heeft zich uitgebreid in de wereld van filmgenres en speelt meer in op haar comedystijlen en komt terug in het rijk van serieus werk. In 2021 nam Kristen Stewart de schoorsteenmantel van het koningshuis op zich in de schoenen van prinses Diana in Spencer. Onmiddellijke pers rond haar vertolking van wijlen Diana, Princess of Wales leidde tot talloze nominaties en overwinningen voor Beste Actrice. Nu ze zich heeft gevestigd in haar persoonlijke en professionele leven, lijkt het erop dat het publiek geen genoeg kan krijgen van de comfortabele, casual en coole Kristen Stewart.

Aanbevolen: