Hoe Zac Efron op het scherm is opgegroeid via 8 verschillende rollen

Inhoudsopgave:

Hoe Zac Efron op het scherm is opgegroeid via 8 verschillende rollen
Hoe Zac Efron op het scherm is opgegroeid via 8 verschillende rollen
Anonim

Er zijn talloze fans die zich afvragen hoe Zac Efron erin is geslaagd zijn uiterlijk keer op keer te veranderen. Nadat hij was begonnen met High School Musical, was Zac Efron vastbesloten om zijn publiek en Hollywood-regisseurs te laten zien dat hij meer was dan alleen een Disney-ster en dat hij verder kon dan wat hij in zijn jonge jaren liet zien. Hiermee komt zijn transformatie. Hij heeft zijn lichaam en gezicht getransformeerd op manieren die voor zoveel fans ondenkbaar zijn, om geweldige rollen in zijn carrière te creëren.

Een tijdje terug gingen fans naar sociale media om commentaar te geven op zijn nieuwe gezichtsuitdrukking. Sommige fans vermoeden dat hij werk heeft laten doen, maar niemand weet het zeker. Zelfs met nieuwe kritiek maken zijn transformaties door de jaren heen nog steeds indruk op fans.

8 Zac Efron werd beroemd in 'High School Musical'

Zac Efron werd beroemd na het spelen van Troy Bolton in de High School Musical-franchise. Hoewel hij in veel interviews heeft verklaard dat hij spijt heeft van zijn beslissing om in deze filmserie te spelen, is het wat hem uiteindelijk bekendheid - en erkenning - in Hollywood heeft opgeleverd.

7 Zac Efron begint op te groeien - '17 Again' en 'Charlie St Cloud'

We zien Zac Efron opgroeien in zijn vroege jaren '20 terwijl hij speelde in films als 17 Again, in 2009 en Charlie St. Cloud, in 2010. Fans zien een onschuldige kant van Zac Efron terwijl hij opgroeit tot een volwassene en weggaan van zijn Disney-dagen in Hollywood.

6 Zac Efron nam een loopbaanonderbreking om verslaving te bestrijden

Zac Efron is openhartig over zijn worsteling met verslaving en in 2013 ging hij naar de afkickkliniek. Hoewel dit een voortdurende strijd is waar hij de rest van zijn leven mee te maken zal krijgen, is hij transparant over zijn ervaring en openbare fouten. Hij sloot zich aan bij de Anonieme Alcoholisten en zocht therapie om zichzelf te verbeteren.

In 2013 verscheen hij slechts in één film terwijl hij bezig was zichzelf te verbeteren. Hij speelde in Parkland, een film die de uren na de moord op president John F. Kennedy herbeleeft. Hoewel hij aan deze film werkte, was dit een kritieke tijd in zijn leven om zichzelf te genezen en de hulp te krijgen die hij nodig had.

5 Zac Efron's Frat Brother-fase - 'Neighbours' en 'Dirty Grandpa'

In de jaren die volgden op zijn tijd in de afkickkliniek, speelde hij verschillende rollen die passen bij de 'frat-guy'-levensstijl. In 2014 en 2016 speelde hij grote rollen in films als Neighbours en Dirty Grandpa. Hoewel hij op dat moment halverwege de twintig was, was het een goede gelegenheid om zijn vaardigheden als acteur te ontwikkelen en weer in de scene te komen.

4 Zac Efron's 'Baywatch'-dieet

In 2017 speelde Zac Efron een rol die zo fysiek veeleisend was dat hij zei dat hij zoiets nooit meer zou doen. Tijdens de voorbereiding van de film, Baywatch, testte Zac Efron zijn lichaam naar een hoger niveau. Hij heeft in interviews verklaard dat als de film eenmaal voorbij is, hij beweert dat hij nooit meer iets fysieks wil doen. Zac moest in de beste vorm van zijn leven zijn, en het was mentaal uitputtend voor hem. Nadat hij zijn lichaam zo'n moeilijke tijd had doorstaan, was hij klaar om door te gaan naar een nieuwe rol.

3 Een serieuze rol voor Zac Efron - Ted Bundy spelen

Zac Efron verandert opnieuw zijn uiterlijk voor een zeer serieuze rol. Hij speelde als Ted Bundy, de seriemoordenaar, in de film Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile. Hij wilde niet alleen serieuzere rollen op zich nemen na High School Musical en Neighbours, maar hij wilde ook een rol spelen in een hartverscheurend waargebeurd verhaal voor de slachtoffers en hun families. Zac Efron wilde ervoor zorgen dat het script het juiste was om zo'n vreselijk verhaal over een seriemoordenaar te verbeelden. Ted Bundy werd beschouwd als een knappe man, waardoor het gemakkelijker was om bij zijn slachtoffers te komen, en Zac Efron zorgde ervoor dat deze film een respectvolle manier zou zijn om de verhalen van de slachtoffers te vertellen.

2 Zijn nieuwe hitshow 'Down To Earth With Zac Efron'

In 2020 nam Zac Efron een pauze van het spelen van rollen en besloot hij gewoon zichzelf te zijn. Samen met wellness-expert Darin Olien ging hij op reis om duurzame manieren van leven te vinden. Hij creëerde zijn eigen webdocumentaires, Down To Earth With Zac Efron, om de wereld rond te reizen en manieren te vinden die verder gaan dan wat de samenleving gewend is. Zac Efron en Darin Olien gaan op natuuravontuur, waarbij duurzaamheid voorop staat.

1 Zac Efron's overlevingsthriller 'Gold'

Uitgebracht in maart 2022, speelt Zac Efron nog een transformerende rol in de nieuwe film, Gold. Na clips en foto's uit de film zien fans een geheel nieuwe kant van Zac's acteercapaciteiten. Voor zijn nieuwe film Gold is hij opnieuw getransformeerd tot een bijna onherkenbaar personage. Zac Efron speelt het personage van een man die is achtergelaten in de wildernis, dus fans zullen een nieuwe enorme transformatie zien.

Aanbevolen: