Hoe dichtbij zijn 'Big Little Lies'-koppel Nicole Kidman en Alexander Skarsgård op het scherm?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn 'Big Little Lies'-koppel Nicole Kidman en Alexander Skarsgård op het scherm?
Hoe dichtbij zijn 'Big Little Lies'-koppel Nicole Kidman en Alexander Skarsgård op het scherm?
Anonim

Weet je nog die keer dat Nicole Kidman, 54, Alexander Skarsgård, 45, op de lippen kuste in het bijzijn van haar man Keith Urban, 54, tijdens de Emmy's van 2017? Je vraagt je wel een aantal dingen af, zoals hoe hecht de mede-sterren van Big Little Lies in het echt zijn of hoe veilig het huwelijk van Kidman en Urban is. We zullen misschien nooit het exacte antwoord op de laatste weten, maar we kunnen door de jaren heen de relatie van de Moulin Rouge-actrice met de ster van The Legend of Tarzan van naderbij bekijken.

De thuisblijvende moeder Celeste Wright en haar gewelddadige echtgenoot Perry Wright, Kidman en Skarsgård "hebben een andere connectie", waardoor hun meerdere seksscènes gemakkelijk te filmen waren, aldus de Bombshell-actrice zelf. Ze zei ook dat hun "intensieve" scènes het voor haar natuurlijk maakten om de acteur te kussen toen hij de Primetime Emmy Award won voor Outstanding Supporting Actor in een beperkte serie of film. Dit is hoe close het paar op het scherm in het echt is.

Nicole Kidman en Alexander Skarsgård's relatie achter de schermen van 'Big Little Lies'

In 2018 vertelde Kidman aan W Magazine hoe het was om met Skarsgård aan Big Little Lies te werken. "Er waren tijden op die set dat het intens was", zei ze. "Maar hij en ik communiceerden. Er moest daar zo'n veiligheid en zo'n eerlijkheid en zo'n rauwe kwetsbaarheid zijn dat we een andere connectie hebben." De actrice verwees naar haar uitdagende portret van een slachtoffer van huiselijk geweld.

Skarsgård onthulde ook enkele details achter de schermen over KISS FM's "Kyle and Jackie O Show" in 2019. "Ik bedoel, het was buitengewoon om met Nicole te werken", zei hij over het filmen van de misbruikscènes met de actrice."Ze is niet alleen een ongelooflijke actrice, maar ze is ook de allerliefste, meest genereuze en lieve vrouw. Dus het fotograferen van die scènes was natuurlijk verschrikkelijk. Absoluut verschrikkelijk." Hij onthulde ook dat de Cold Mountain-ster werd geadviseerd om een stuntdubbel te gebruiken voor die scènes, maar ze stond erop ze zelf te doen.

"Nicole en ik hadden wat tijd samen om dat vertrouwen op te bouwen voordat we die scènes opnamen die cruciaal waren om te hebben," vervolgde Skarsgård. "Want nogmaals, sommigen van hen zijn erg gewelddadig en erg fysiek en erg psychisch uitputtend. Ze is ongelooflijk toegewijd en we hadden een body double, zoals een stuntdubbel op de set, want weet je, toen ik haar over stoelen en zo gooi en als het echt gewelddadig wordt, en Nicole wilde het zelf doen." Ze hebben duidelijk enorm veel respect voor elkaar.

Wat Nicole Kidman heeft gezegd over het kussen van Alexander Skarsgård

In een aflevering van The Graham Norton Show in oktober 2017 kon de presentator niet anders dan Kidmans Emmy's kus met Skarsgård ter sprake brengen.'Je bent zo provocerend, Graham. Waarom laat je dat zien,' zei Kidman toen Norton een foto van de kus op het scherm liet zien. 'Ik heb mijn man ook gekust!' voegde de actrice eraan toe. "Ik heb hem wel gekust, maar je moet begrijpen, ik deed alles met Alex-"

Norton, 58, onderbrak haar uitleg en zei: "We hebben het gezien!" Kidman zei toen dat ze "zich terug zou trekken", maar bleef zeggen: "Ik heb een geweldige, ondersteunende, prachtige echtgenoot, van wie ik meer houd dan van wat dan ook in de wereld. En ik gaf Alex een felicitatiekus en hij is als een mannequin." In haar W Magazine-interview zei de Academy Award-winnaar dat de Emmy's-kus niets was in vergelijking met hun "intense" scènes op Big Little Lies.

"Ik bedoel, ik had hem vele, vele keren gekust op de set. [Gelach.] Veel meer dan dat," zei ze ter verdediging. "Dus dat was gewoon mijn manier van gaan, op het moment - we waren allebei geschokt en we hadden zoiets van:" Oh, mijn god, ik ben zo blij dat je hebt gewonnen.' Omdat ik weet wat hij in die rol heeft gestopt. En om hem daar te zien staan en zijn naam te horen voorlezen was gewoon, ik bedoel, dat was heel moedig wat hij deed, om die persoon op die manier te spelen."

Nicole Kidman en Alexander Skarsgård herenigen zich voor een film uit 2022

Urban vindt het helemaal niet erg dat zijn vrouw haar tegenspeler kust. Kidman werd gespot terwijl ze tussen Skarsgård en haar man zat, op de eerste rij tijdens de 2019 Paris Fashion Week-show van Giorgio Armani. Zoals Joy Behar, 79, zei tijdens The View's bespreking van de controversiële kus: "Een vrouw die een man kust in het bijzijn van haar man, doet het niet achter de rug van haar man."

In 2019 werd ook aangekondigd dat Kidman en Skarsgård weer gaan samenwerken voor de epische historische thriller, The Northman, geregisseerd door Robert Eggers, 38. De release staat gepland voor 8 april 2022. De hoofdrolspelers zal worden vergezeld door andere spraakmakende castleden, waaronder The Queen's Gambit-actrice Anya Taylor-Joy, 25, IJslandse zangeres Björk, 55, Game of Thrones ' Ralph Ineson, 51, Before Sunrise-acteur Ethan Hawke, 51, en The Lighthouse-ster Willem Dafoe, 66.

Aanbevolen: