AGT': fans reageren als rechter Heidi Klum per ongeluk het publiek flitst in BTS TikTok

Inhoudsopgave:

AGT': fans reageren als rechter Heidi Klum per ongeluk het publiek flitst in BTS TikTok
AGT': fans reageren als rechter Heidi Klum per ongeluk het publiek flitst in BTS TikTok
Anonim

Heidi Klum probeerde een selfie te maken met de medejuryleden van America's Got Talent, Sofía Vergara en Howie Mandel. Helaas, om haar gezicht in het kleine rechthoekige apparaat te laten reiken, moest ze uit haar wervelende stoel leunen.

Klum leunde iets te ver over de rechtertafel en liet haar achterste aan het publiek zien. Buig nooit voorover in een kort rokje op de nationale televisie… goed om te weten!

Het onschuldige incident is viraal gegaan met maar liefst 1,4 miljoen views en telt nog steeds. Klum maakte grapjes over zichzelf door de video opnieuw op haar Instagram te plaatsen met het bijschrift: "Note to self ….. don't buig over in a short skirt. ??."

Klum realiseerde zich pas twee weken later dat de clip rondging.

Heidi Klum gaat TikTok viraal voor alle verkeerde redenen

De maker van TikTok die de video plaatste, was gewoon blij dat ze Heidi persoonlijk had gezien en schreef: "Ik hou van alle juryleden en Heidi Klum is mijn favoriet."

Het bijschrift van de video luidt "toen Heidi zoveel plezier had op AGT" en fans vertelde "aan het einde te kijken". Veel mensen in de reacties vonden het incident hilarisch.

Kijkers volgden met hun eigen opmerkingen voor Heidi. "Ze heeft het nog steeds", schreef iemand. Anderen maakten brutale opmerkingen over het ongeplande moment en stelden zich voor hoe het was voor toeschouwers die het zagen gebeuren. "Iedereen op de eerste rij ???", zei een andere fan. "Eerste rij…???," voegde een ander eraan toe.

Gelukkig liet Heidi's zorgeloze karakter dit mode-ongeluk haar niet overkomen. Fans gaan ervan uit dat ze niet snel een oranje-roze mini-jurkje met veren zal dragen!

Fans reageren op het per ongeluk knipperen

"TikTokers kijken naar de clip zoals…"

Een persoon merkte op over de enorme ruimte tussen de juryleden en zei: "ze lijken zoveel dichter bij elkaar op tv." Een gebruiker was gefascineerd door de tafels zelf en schreef: "Ik had geen idee dat de jurytafels zo groot zijn."

Een ander maakte grapjes over Simon Cowell die niet deelnam aan de selfie met zijn iconische regel: "het is een nee van mij." Iemand voegde eraan toe: "Simon is als de zingende versie van Gordon Ramsey."

Een persoon twijfelde aan Klums outfitkeuze voor de avond en vroeg of het model "een plumeau droeg".

Het is veilig om te zeggen dat de outfitkeuze over het algemeen "nee van mij" is.

Aanbevolen: