Hier is hoe 'AGT'-rechter Heidi Klum eruitziet zonder make-up

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'AGT'-rechter Heidi Klum eruitziet zonder make-up
Hier is hoe 'AGT'-rechter Heidi Klum eruitziet zonder make-up
Anonim

Heidi Klum is ongetwijfeld een van de mooiste vrouwen in de showbusiness en een van de weinigen die niet bang zijn om de wereld te laten zien hoe ze eruit zien zonder make-up. De 47-jarige America's Got Talent Judge is net zo prachtig zonder make-up als met haar. Ze heeft een vlekkeloze jeugdige huid, en we zouden niet minder verwachten.

Heidi leeft een schijnbaar glamoureus leven, en je zou aannemen dat ze waarschijnlijk altijd professionele make-up op heeft. Dat is echter niet het geval, het supermodel laat vaak haar natuurlijke schoonheid stralen. Als we een huid hadden die net zo goed was als zij, zouden we er ook mee pronken. Het is maar goed dat ze dat doet, in een wereld die geobsedeerd is door perfectie, laat de tijdloze schoonheid iedereen graag zien dat perfectie niet bestaat.

Heidi is niet bang om haar make-upvrije look te laten zien

De jury van Americas Got Talent wordt altijd gezien met een gezicht vol make-up in de show, maar dat is niet haar alledaagse look. Heidi is niet bang om haar natuurlijke schoonheid te laten zien, wat erg moedig is als je bedenkt hoe meedogenloos critici kunnen zijn. Ze leeft onder de microscoop, paparazzi wachten constant om spontane foto's te maken. Heidi zegt dat ik dit ben, ik ben een mens en niet bang om het te laten zien.

Het is altijd inspirerend om te zien hoe een beroemdheid van hoog kaliber, zoals Heidi Klum, af en toe de glamoureuze opgemaakte look weggooit en kiest voor een meer natuurlijke look. Het laat alledaagse vrouwen zien dat het oké is om hun imperfecties te omarmen. Beroemdheden zien er niet altijd zo uit als op tv, sociale media of media.

Ze combineert een gezond dieet met huidverzorgingsproducten om haar glans te bereiken

In een interview met Harper's Bazaar onthulde het supermodel haar schoonheidsgeheimen. Heidi zei: "Als ik niet aan het werk ben, probeer ik het heel natuurlijk te houden. De meeste dagen draag ik geen make-up, maar als ik boodschappen doe, gebruik ik een beetje een lichte basis om mijn huidskleur te egaliseren en een beetje blos voor mijn wangen om het een beetje een glans te geven. Ik hou ook van Anastasia Beverly Hills' Brow Pencil en Gel."

"Als ik met mijn man uit eten ga, kan ik wat brutaler zijn door op een rode lip te schilderen of wat meer mascara toe te voegen, zoals Voluminous Mascara van L'Oréal voor een meer dramatisch oog. Ik denk dat make-up moet leuk zijn, dus ik probeer graag verschillende oogschaduws en kleuren uit."

Een vlekkeloze huid zoals die van Heidi is niet altijd gemakkelijk te bereiken en vaak moet je een gezond dieet en huidverzorgingsproducten combineren om het te laten werken.

"Ik denk zeker dat je alle drankjes en crèmes kunt kopen, maar het is essentieel om je huid van binnenuit te voeden. Ik drink elke ochtend een verse smoothie die is gemaakt van vers fruit en groenten, en ik neem twee Perfectil Vitaminen die zijn gericht op mijn huid, haar en nagels."

Om haar jeugdige gloed te bereiken zweert Heidi ook bij de babyshampoo van Johnson & Johnson die ze als reinigingsmiddel gebruikt, het is gemakkelijk te zien wat de ster vertrouwen geeft om de wereld haar make-upvrije gezicht te laten zien.

Aanbevolen: