22 Dingen die AGT-fans niet weten over de relatie tussen Heidi Klum en Tom Kaulitz

Inhoudsopgave:

22 Dingen die AGT-fans niet weten over de relatie tussen Heidi Klum en Tom Kaulitz
22 Dingen die AGT-fans niet weten over de relatie tussen Heidi Klum en Tom Kaulitz
Anonim

Na haar scheiding van Seal ging het verrukkelijke Duitse topmodel vrij snel verder, met een man die velen van ons niet kennen. Zijn naam is Tom Kaulitz. Hé, waarom zou je beroemdheden veroordelen voor het daten van mensen die iets minder beroemd zijn dan ze zijn? Hoewel Kaulitz misschien geen bekende naam is, is hij een beroemdheid, dus de nieuwe echtgenoot van het supermodel is veel meer dan een mooi gezicht!

We vinden dat iedereen ze gewoon gelukkig moet laten zijn en met rust moet laten, maar als je echt dolgraag meer wilt weten over haar nieuwe man, hebben we wat informatie voor je waarvan we denken dat je die wilt hebben zie.

Tot voor kort was het grootste deel van hun relatie relatief privé, wat verrassend is, gezien de grote ster Heidi Klum is. De 'Koningin van Halloween' geniet momenteel van de wittebroodswekenfase van haar relatie. Terwijl ze dat doet, zullen we wat over haar en haar man praten.

Hier zijn een paar dingen die je niet weet over het schattige stel.

1 Kaulitz is een gitarist

Nu we klaar zijn om je te vertellen in welke band hij speelt, spring je waarschijnlijk van je stoel! Herinner je je die band uit de vroege jaren 2000 - Tokio Hotel? Welnu, Kaulitz is de gitarist van de Duitse pop-rockband. Hij is zeker veranderd, maar hij weet nog steeds hoe hij een gitaar moet tokkelen en harten moet stelen!

Ze hebben een leeftijdsverschil van 16 jaar

Het 'legs for days'-model is onaangedaan door het leeftijdsverschil van 16 jaar. Nee, het kan Klum niet schelen wat mensen denken! Voor ons is dat een verademing, maar velen rollen waarschijnlijk met hun ogen naar het paar. Klum is 46, terwijl Kaulitz de 'vuile dertig' is. Als ze het niet erg vinden, waarom zou iemand anders dat dan doen? Plus, wie kan zien dat er zo'n leeftijdsverschil is als Heidi er zo jong uitziet?

Third Time's A Charm

Hopelijk heeft ze het deze keer goed gedaan - we duimen helemaal voor deze twee! Deze America's Got Talent-jury had niet zoveel geluk in haar vorige relaties; ze is vooral bekend om haar huwelijk met zangeres Seal, dat geen stand hield. Deze keer kunnen we zien dat het ware liefde is. Haar eerste huwelijk was met een 'beroemde kapper' genaamd Ric Pipino.

Het is niet de eerste keer dat Kaulitz met een model trouwt

Het is niet de eerste keer dat de Duitse rocker betrokken raakt bij een model. Voordat Klum kwam, werd Kaulitz gekoppeld aan een ander model, Ria Sommerfeld. Hij begon met de schoonheidskoningin te daten in 2009, ze trouwden uiteindelijk, en dat duurde maar iets meer dan een jaar voordat hij de scheiding aanvroeg.

Het zijn dezelfde mensen

Ze hebben misschien een behoorlijk leeftijdsverschil, maar de twee zijn een match made in heaven. Klum gutst constant over haar prins op sociale media en laat foto's zien van de twee die gewoon in bed liggen of een fantastische time-out hebben. Het is duidelijk dat de twee vrijgevochten zijn, met een vergelijkbare levensvreugde.

Ze hadden een geheime bruiloft

Stel je voor dat je een A-lister bent en een geheime bruiloft organiseert? Verrassing! Heidi Klum heeft ons voor de gek gehouden en was in staat om een volledig privé-evenement met haar man te organiseren. De twee hadden een sprookjeshuwelijk en niemand van ons had ook maar het minste idee. Het huwelijk vond plaats in februari 2019, in het mooie en zonnige Californië. Wacht, waar waren de paparazzi?

Ze zijn allebei Duits

Als je het nu nog niet wist, Heidi Klum is Duits. Verrassend genoeg had geen van de mannen met wie ze in het verleden een toegewijde relatie had, dezelfde achtergrond, maar haar derde echtgenoot wel. De muzikant, die drie talen spreekt – Engels, Frans en Duits – is een Duitser, net als Klum.

Ze gingen minder dan een jaar met elkaar uit

De twee tortelduifjes gingen snel verder met hun vorige relaties en vonden elkaar. Afgaande op de manier waarop Klum over haar nieuwe man heeft gesproken, klikte het meteen tussen de twee en was er vanaf het begin vuurwerk. We zijn echter van mening dat hoe ouder je wordt, hoe sneller je weet wanneer iemand voor jou gemaakt is, en het duurde niet lang voordat het duo dat doorhad.

Hij is een tweeling

Wacht, wat? Is er buiten Jason Momoa nog een man die op Tom Kaulitz lijkt? Ja, want Kaulitz is een tweeling! Als je een fan bent van Tokio Hotel, of je de band vaag herinnert, herinner je je misschien de naam, Bill Kaulitz. Bill is de leadzanger van de band en is zijn tweelingbroer. We zijn er echter zeker van dat Klum niet in de war raakt.

Ze ontmoetten elkaar op het volgende topmodel van Duitsland

Volgens US Weekly werd het paar aan elkaar voorgesteld door een wederzijdse vriend. Kunnen we de 'vriend' die matchmaker voor deze twee speelde een high-five geven? De twee Duitsers werden op de set voorgesteld en maakten de zaken snel daarna officieel. We kunnen alleen maar aannemen dat het liefde op het eerste gezicht was.

Klum's Kids hielpen met het voorstel

We zijn nu helemaal aan het stromen! Volgens People waren de vier kinderen van Klum kleine helpers bij het tot stand brengen van de verloving. En het wordt beter… op kerstavondochtend, terwijl het supermodel in bed lag, planden Kaulitz en de kinderen een 'ontbijt op bed'-voorstel. Zo lief en romantisch – maak aantekeningen!

Haar man komt niet naar AGT

Kaulitz steunt zeker zijn vrouw, maar je hebt hem zeker niet zien verschijnen in America's Got Talent. Volgens Talent Recap verbaast hij haar niet op de set omdat het stel de show het liefste samen in bed bekijkt. Hoe dan ook, Klum heeft haar 'Tom'-ketting!

Het is de eerste keer dat Klum voelt dat ze een partner heeft

Hoewel het niet de eerste keer is dat Klum verliefd of getrouwd is, voelt ze zich totaal anders over haar huwelijk met de muzikant. Klum heeft volgens Daily Mail gezegd dat het de "eerste keer is dat ze ervaart "hoe het is om een partner te hebben". Au! We hebben medelijden met Seal en Pipino. Ga, Klum - we zijn zo blij dat je je eindelijk zo voelt!

Ze hadden twee bruiloften

Het paar is zo verliefd dat er twee huwelijksfeesten werden gevierd in plaats van één! De tweede keer deden ze het in weelderige stijl, terwijl ze geloften uitwisselden op een jacht in Capri, Italië. De tweede ceremonie vond plaats op 3 augustus rd,2019, en de pasgetrouwden werden omringd door hun familie en vrienden. De ceremonie aan de kust was prachtig en we kregen ook enkele adembenemende foto's te zien. Dat is 'amore'…

Ze is Gaga over hem

Wees niet al te verbaasd als je Klum altijd ziet bezwijmen over haar man - ze is helemaal gek van hem. Hoewel sommigen niets van het paar weten, is Klum heel open over haar genegenheid voor hem. Schokkend genoeg was ze voorafgaand aan hun liefdesverhaal niet zo bekend met hem.

Kaulitz deed alles voor haar Halloweenfeest

Niemand doet Halloween zoals deze A-lister dat doet! En ja, we wachten die tijd van het jaar met hoge verwachtingen af. Op Halloween 2018 stal het stel de show op haar jaarlijkse feest toen ze verkleed kwamen als Shrek en zijn vrouw Fiona. Het was op zijn zachtst gezegd een epische entree, en deze man zal duidelijk een stapje extra voor haar doen.

Ze vinden het niet erg om wat PDA te delen

Als je het nog niet wist, is de PDA-game van Heidi Klum en Tom Kaulitz sterk. Als je Klum op het 'gram volgt, is het je misschien opgevallen dat ze foto's deelt van de twee die elkaar koesteren en zoete kussen uitwisselen. Ze kunnen gewoon hun handen niet van elkaar afhouden, en ze vinden het ook niet erg om op de pda voor de paparazzi in te pakken.

The Kids Love Kaulitz

We willen absoluut dat dit duo samen kinderen krijgt. We weten dat het niet altijd gemakkelijk is om de nieuwe echtgenoot van een ouder in de kudde te verwelkomen, maar als je de tortelduifjes volgt, zul je snel merken hoe ze allemaal goed in elkaar passen. Volgens She Knows heeft Klum verklaard dat alles goed is en dat Kaulitz zijn stiefkinderen gitaar leert spelen.

Ze werden voor het eerst gespot op de AGT-set

We kennen Hollywood maar al te goed - geruchten circuleren bijna onmiddellijk - gelukkig was deze waar. Volgens People begon hun verliefde romance in maart 2018. Hoewel we geen exacte datum hebben over wanneer alles begon, viel het nieuws toen ze zoenend werden gespot op de set van America's Got Talent. We denken dat hij minstens één keer langs de set is geweest, zelfs als hij daar niet meer heen gaat!

Kaulitz vroeg haar kinderen om hun toestemming

Kunnen we nu huilen of later? Gewoonlijk zal een heer een vader om toestemming vragen om met zijn dochter te trouwen, maar Kaulitz heeft het roer omgegooid. Toestemming vragen aan en krijgen van haar vier kinderen was zijn missie en die was duidelijk geslaagd. Volgens Hello Magazine is het mooiste van alles dat hij ze zelfs heeft laten weten wat de voorstelplannen zijn.

Hun verloving was kort

In Hollywood kan bijna alles, maar de twee hadden een vrij korte verloving. Volgens Harper's Bazaar stapte het paar amper drie maanden na hun verloving op kerstavond in 2018 in het geheim in het huwelijksbootje. Hoe hebben ze dat allemaal zo snel gepland? We hebben geen idee.

Klum ontmoette eerst de broer van Kaulitz

Volgens USA Today had Klum een link met Kaulitz voordat ze hem ontmoette. Zoals we eerder vermeldden, heeft Kaulitz een tweelingbroer genaamd Bill, en het voormalige Victoria's Secret-model ontmoette Bill jaren geleden toen hij te gast was op Germany's Next Top Model. Destijds wist ze niet dat hij een tweelingbroer had. Het is tenslotte een kleine wereld!

Aanbevolen: