Blac Chyna Vs. De Kardashians: de geschiedenis achter het proces

Inhoudsopgave:

Blac Chyna Vs. De Kardashians: de geschiedenis achter het proces
Blac Chyna Vs. De Kardashians: de geschiedenis achter het proces
Anonim

Blac Chyna en de Kardashians zijn sinds 2017 verwikkeld in een felle juridische strijd. Chyna was eerder verloofd met Rob Kardashian, de jongste broer of zus in de Kardashian-familie. Rob en Chyna speelden de hoofdrol in hun eigen reality-tv-spin-off, Rob & Chyna genaamd, voor hun dramatische breuk in 2017. De show werd kort na de splitsing geannuleerd, wat leidde tot rechtszaken van Chyna.

De zaak kwam begin april eindelijk voor de rechter, bijna een half decennium nadat de Chyna de aanklacht had ingediend. Blac Chyna, echte naam Angela White, beweert dat supersterren van The Keeping Up With the Kardashiansachterbakse tactieken hebben gebruikt om besluitvormers bij E! te beïnvloeden, met als hoogtepunt de annulering van Rob & Chyna. Chyna eist een schadevergoeding van meer dan $ 100 miljoen om de inkomsten terug te krijgen die ze heeft verloren als gevolg van de flagrante acties van de familie. Hier is al het andere dat we weten over het proces en de geschiedenis erachter.

8 Blac Chyna klaagt de Kardashians aan wegens onrechtmatige inmenging en laster

Blac Chyna beweert dat de Kardashians een belangrijke rol hebben gespeeld bij de annulering van Rob & Chyna en klaagt hen aan voor laster en onrechtmatige inmenging.

De reality-tv-ster ging voorafgaand aan het proces naar Twitter om haar standpunt over het proces te herhalen. "Ik ben zo dankbaar dat een jury eindelijk zal luisteren naar wat er werkelijk achter gesloten deuren is gebeurd - de leugens die werden verteld en de schade die werd aangericht."

7 Blac Chyna beschuldigt de Kardashians van het verstikken van haar reality-tv-carrière

Blac Chyna beschuldigt de Kardashian-Jenner-familie van het opzettelijk saboteren van Rob & Chyna, waardoor haar reality-tv-carrière ontspoord. Volgens Chyna rapporteerden de Kardashians ongegronde beschuldigingen van misbruik aan besluitvormers bij E!, waarbij ze Chyna's reputatie in diskrediet brachten en haar relatie met het netwerk verpesten.

In haar openingsverklaring stelde Chyna's advocaat, Lynne Ciani, vast: "Kris Jenner wilde Rob & Chyna laten annuleren. En ze bracht haar drie dochters binnen om dat te helpen bereiken.”

6 Rob Kardashian was oorspronkelijk de hoofdverdachte in het pak van Blac Chyna

Chyna had aanvankelijk Rob Kardashian genoemd als de hoofdbeklaagde in de rechtszaak en beschuldigde hem van wraakporno, geweldpleging, aanranding en intimidatie.

Chyna sprak deze beschuldigingen aan in haar proces wegens smaad tegen de Kardashians en zei: "Ik zou gewoon niets moeten zeggen en het aannemen? Ik wilde dat iedereen mijn kant van het verhaal zou horen. Hij postte naaktfoto's van mijn hele lichaam." Deze afzonderlijke beschuldigingen zullen worden berecht na afloop van het proces wegens onrechtmatige inmenging en laster.

5 Wat is de verdediging van Kardashians geweest?

De Kardashians hebben ontkend een rol te hebben gespeeld in de annulering van Rob & Chyna. In zijn openingsverklaring zei de advocaat van de familie Kardashian en Jenner, Michael G. Rhodes, beschuldigde Chyna ervan de faam en invloed van de familie te begeren en zei: "Het bewijs zal je laten zien dat Miss White alles zou zeggen of doen om deel uit te maken van deze familie."

Rhodos specificeerde later dat E! Producenten annuleerden Rob & Chyna, niet in opdracht van de Kardashian Jenner-familie, maar omdat Rob en Chyna hun romantische relatie beëindigden.

4 Is Kris Jenner aansprakelijk voor onrechtmatige inmenging?

Kris Jenner heeft ontkend de spin-off van Blac Chyna te hebben gesaboteerd. In haar getuigenis beweerde de Kardashiaanse matriarch: "We hebben Chyna geen show gegeven en haar dit fantastische leven gegeven om het weg te nemen."

Tijdens het kruisverhoor werd Kris geconfronteerd met sms-correspondentie tussen haarzelf en een Rob & Chyna-producent, waar ze beweerde dat Chyna "de deur verpestte en vervolgens de s-t uit Rob's gezicht sloeg, en verklaarde dat haar zoon "deze b---h moet dumpen."

3 De Kardashians noemen Chyna's beledigende neigingen in hun verdediging

De Kardashians hebben de gewelddadige neigingen van Blac Chyna benadrukt in hun verdediging tegen de beschuldigingen van laster. In haar getuigenis beschuldigde Kris Jenner Chyna van het proberen "Rob te wurgen met een koord … Het was een complete chaos. Hij was er kapot van."

De matriarch bekende ook dat ze ervan overtuigd was dat Chyna uiteindelijk Rob Kardashian zou vermoorden tijdens een van hun woordenwisselingen.

2 Kylie Jenner's getuigenis benadrukt de gewelddadige reeks van Blac Chyna

Kylie Jenner herhaalde Kris’ bezorgdheid over Chyna's gewelddadige inslag in haar getuigenis. Kylie vertelde over een incident waarbij haar ex-vriend, Tyga, haar vertelde dat Chyna hem had aangevallen met een mes nadat hij dronken was geworden van drugs en alcohol.

Kylie beweerde dat ze dit verontrustende stukje informatie aan haar broer had doorgegeven. De reality-tv-ster en zakenmagnaat verklaarde: "Ik vond het mijn plicht om mijn zorgen te uiten, maar uiteindelijk was het aan hem."

1 Blac Chyna ontkent de beschuldigingen van de Kardashians

Blac Chyna heeft de beschuldigingen van de familie Kardashian van fysieke aanval op hun zoon verworpen. Toen hem werd gevraagd over een poging om Rob Kardashian te wurgen met een metalen koord, antwoordde Chyna: "Ik pakte de telefoon [snoer] en deed hem om zijn nek. Niet om hem te wurgen."

De reality-tv-ster legde later uit dat ze het koord om zijn nek had gewikkeld als een grap en zei: "Ik doe grappig, zoals: 'Als hij me ooit verlaat, pak ik hem'"

Aanbevolen: