De waarheid achter Blac Chyna en Tyga's relatie en uiteenvallen

Inhoudsopgave:

De waarheid achter Blac Chyna en Tyga's relatie en uiteenvallen
De waarheid achter Blac Chyna en Tyga's relatie en uiteenvallen
Anonim

De wereld van relaties met beroemdheden is vaak ingewikkeld en vol drama, en Blac Chyna en Tyga waren zeker geen uitzondering. In feite was alles over hun tijd samen - en apart - de krantenkoppen aangrijpend en echt vermakelijk voor fans die hebben afgestemd om te zien hoe hun persoonlijke momenten zich ontvouwen. Capital Xtra meldt dat ze een wervelende romance deelden die vol tumultueuze ups en downs was, en de twee hebben er het beste van gemaakt om hun relatiedetails met de wereld te delen.

Fans zijn betrokken bij alle aspecten en dynamiek van deze relatie en volgen Blac Chyna en Tyga die openbare ruzies aangaan en de diepte van hun gecompliceerde relatie onthullen aan iedereen die bereid is om af te stemmen.

10 Muziek bracht ze samen

Chyna en Tyga waren vanaf het begin een onwaarschijnlijk koppel. Ze ontmoetten elkaar toen Chyna werd gecast om te schitteren in zijn videoclip voor Rack City in 2011, en het klikte meteen. Ze begonnen dat herfstseizoen te daten en gingen door met andere gedeelde projecten, zoals samen poseren voor de cover van het tijdschrift Urban Ink.

9 Dingen gingen te snel

Het is zeker geen geheim dat de relatie tussen Tyga en Blac Chyna vol drama zat, en misschien is de reden daarvoor het feit dat het heel, heel snel tussen hen ging. Na een ontmoeting in november 2011 verwelkomden ze hun kleine jongen genaamd King Cairo Stevenson in de wereld in oktober 2012.

Ze waren formeel verloofd en waren van plan om te trouwen, maar tegen de zomer van 2014 hadden ze het al opgegeven en al hun trouwplannen afgezegd.

8 Kylie Jenner was een wig tussen hen

Het lijkt erop dat niemand minder dan Kylie Jenner zelf de meest controversiële en impactvolle spanningen waren die hun relatie beïnvloedden. Blac Chyna verscheen op The Wendy Williams Show om te beschrijven hoe Tyga en Kylie achter haar rug om contact maakten en vervolgens hun relatie openbaar maakten. Blac Chyna voelde zich misbruikt toen Tyga en Kylie pronkten met hun relatie. Ze was lange tijd een vriend van Kim Kardashian en voelde zich in deze situatie misbruikt.

7 Blac Chyna werd uit hun huis gegooid

Waar veel fans zich misschien niet van bewust zijn, is het feit dat Blac Chyna daadwerkelijk uit het huis werd gegooid dat zij en Tyga deelden. Ze zegt dat ze abrupt uit hun huis werd gegooid, en dat was het ruwe ontwaken dat licht wierp op het feit dat Tyga zijn relatie met Kylie Jenner al aan het onderzoeken was. Ze beweert dat ze geen waarschuwing of kennisgeving heeft gekregen en dat ze van het delen van een leven met Tyga abrupt uit haar huis werd gezet.

6 Blac Chyna slaat terug door te daten met Rob Kardashian

Fans waren verwikkeld in het heen en weer van Tyga en Blac Chyna's relatie en de daaropvolgende breuk, maar niets had hen kunnen voorbereiden op het nieuws dat ze was weggegaan uit haar relatie met Tyga en was begonnen met daten Rob Kardashian. Dat was een plotwending die niemand verwachtte te zien. Het leek erop dat Tyga begon te daten met een Kardashian-Jenner en Blac Chyna ging verder om te bewijzen dat ze precies hetzelfde kon doen.

5 Tyga toonde onvoorwaardelijke liefde

Het was niet allemaal een slechte pers voor dit stel. Op een gegeven moment toonde Tyga diepe liefde voor Blac Chyna, terwijl hij tegelijkertijd de wereld liet weten dat hij de grotere persoon in hun relatie was. In het voorjaar van 2016 feliciteerde hij Rob Kardashian en zijn ex-vriendin Blac Chyna publiekelijk met de geboorte van hun kind, toen hun dochter Dream Kardashian ter wereld werd gebracht. Fans over de hele wereld waren geschokt toen ze zijn naam op de sociale media van Blac Chyna zagen verschijnen, omdat hij het nieuwe gezin het beste wenste in hun nieuwe leven samen.

4 Blac Chyna werpt schaduw naar Tyga

Het lijkt er niet op dat Blac Chyna hetzelfde liefdevolle sentiment deelt als Tyga jegens haar heeft. In augustus 2016 onthulde ze dat Tyga, ondanks al zijn succes en rijkdom, erg "goedkoop" is, en ze vertelde Elle dat hij haar slechts $ 2500 betaalde om te schitteren in zijn Rack City-video. 'Ik had meer moeten kopen, hij is nogal goedkoop.' zei ze.

Blac Chyna heeft er duidelijk geen probleem mee om Tyga naar een social-mediaplatform te slepen.

3 Tyga waarschuwt Rob Kardashian over Blac Chyna

Als onderdeel van de vele ups en downs in hun relatie, nam Tyga het heft in eigen handen en benaderde hij Rob Kardashian om hem te waarschuwen voor hoe Blac Chyna 'echt' is. Ons Magazine onthult dat Tyga zegt; Ik vertelde hem wat het stuk was, ik vertelde hem wat hij zou gaan doen, je weet wat ik zeg … Ik zei tegen hem: 'Bro, ik was gewoon drie, vier jaar bij haar. Dit is waar je mee te maken krijgt.'”

2 Tyga is er overheen

Op een gegeven moment lijkt het erop dat Tyga Blac Chyna helemaal zat werd en zijn situatie beschreef door te zeggen; "Ze is gewoon Chyna. Ze heeft gewoon een andere mentaliteit. Ze is echt een goed persoon - je voelt me - in hart en nieren, maar ze heeft veel meegemaakt in haar leven, en ze had geen mensen om haar te helpen en dingen in haar leven." Het is duidelijk dat hij er "overheen" en "over haar" is en gewoon niet veel geeft om het gedrag van Blac Chyna.

1 Blac Chyna verslaat Tyga met een trans-tweet

">

De meest recente interacties tussen Blac Chyna en Tyga houden in dat Blac Chyna hem volledig onder de bus gooit door hem uit te dagen. Ze trollde Tyga op sociale media door zijn seksuele voorkeuren te onthullen en te zeggen; "Tyga houdt van Trans, ik 2" en vervolgde met een andere Tweet die zei: "Vertel de waarheid."

Blac Chyna ontkende later dat ze dit had gepost en beweerde dat ze was gehackt.

Aanbevolen: