Olivia Wilde geserveerd met voogdijpapieren door Jason Sudeikis OP HET PODIUM

Inhoudsopgave:

Olivia Wilde geserveerd met voogdijpapieren door Jason Sudeikis OP HET PODIUM
Olivia Wilde geserveerd met voogdijpapieren door Jason Sudeikis OP HET PODIUM
Anonim

Olivia Wilde werd publiekelijk vernederd op het podium van CinemaCon terwijl ze haar film, Don't Worry Darling besprak, nadat een vrouw haar Manilla-envelop had doorgegeven waarop 'persoonlijk en vertrouwelijk' stond. De actrice keek verbijsterd toen ze de envelop opende, in de hoop op een script, maar ze ontdekte dat ze net voogdijpapieren had gekregen van haar ex, niemand minder dan Ted Lasso-ster Jason Sudeikis!

Olivia Wilde was verrast om bediend te worden tijdens haar presentatie

Wat een ongemakkelijk moment. Het ergste is dat Olivia opgewonden leek om de envelop te ontvangen voordat ze zich realiseerde dat het juridische documenten waren. Ze stond op het podium van Caesars Palace in Las Vegas om haar nieuwe film te promoten, met in de hoofdrol haar vriend Harry Styles, toen een mysterieuze vrouw haar een manilla-envelop overhandigde.

“Is dit voor mij? Is dit een schrift?” Ze vroeg.

Nadat ze had opgemerkt dat het "erg mysterieus" leek, zei de Tron-ster dat ze "het nu zou openen omdat het voelt alsof het een script is." Dat was het niet.

Sommige mensen vonden het allemaal een beetje een beetje, maar na het openen van de envelop ging ze terug naar haar presentatie zonder het nog een keer te noemen. Het blijkt dat mevrouw Wilde voogdijpapieren kreeg van haar ex-Jason Sudeikis.

Jason Sudeikis zegt dat hij het niet wist, maar misschien was hij jaloers op haar nieuwe Beau Harry-stijlen?

Jason en Olivia ontmoetten elkaar op een Saturday Night Live-wrapparty in mei 2011. Het stel ging in november 2020 uit elkaar na zeven jaar samen. Ze co-ouders zoon Otis, 8, en 5-jarige dochter Daisy.

Een bron vertelde Page Six: "Er zijn documenten opgesteld om de jurisdictie vast te stellen met betrekking tot de kinderen van mevrouw Wilde en meneer Sudeikis."

“Mr. Sudeikis had geen voorkennis van de tijd of plaats waarop de envelop zou zijn afgeleverd, aangezien dit uitsluitend aan het betrokken processervicebedrijf zou zijn, en hij zou nooit goedkeuren dat ze op zo'n ongepaste manier zou worden bediend."

De splitsing van het paar werd voor het eerst gemeld door People Magazine, met een bron die hun scheiding 'minnelijk' noemde en dat de twee prioriteit gaven aan hun twee kinderen. Een andere bron beweerde later echter dat Jason 'echt gekwetst' was dat Olivia zo snel met Harry Styles begon te daten.

De bron zei dat hij "erg gekwetst is en een beetje jaloers dat Olivia verder is gegaan met Harry."

Als Jason wraak zoekt, heeft hij die gekregen.

Aanbevolen: