Heeft Jason Sudeikis Olivia Wilde Custody Papers echt overhandigd terwijl ze op het podium in Vegas was?

Inhoudsopgave:

Heeft Jason Sudeikis Olivia Wilde Custody Papers echt overhandigd terwijl ze op het podium in Vegas was?
Heeft Jason Sudeikis Olivia Wilde Custody Papers echt overhandigd terwijl ze op het podium in Vegas was?
Anonim

Als je geniet van het soort carrièresucces dat Jason Sudeikis de afgelopen jaren heeft gehad, zullen mensen vast meer aandacht besteden aan meer dan alleen je professionele leven. De entertainer heeft vooral veel bijval gekregen voor zijn sportkomedieserie Ted Lasso op Apple TV+.

De show maakte zijn debuut op de streamingdienst in augustus 2020 en heeft tot nu toe 22 afleveringen gehad in de loop van twee seizoenen. Ted Lasso won meerdere prestigieuze onderscheidingen in het prijzenseizoen van 2021 in Hollywood, en is dit jaar ook al klaar voor nog veel meer.

Hoewel Sudeikis al een gevestigde ster in de industrie was, heeft de comedyserie hem echt tot wereldwijde bekendheid gebracht. Met dit soort blootstelling is zijn liefdesleven ook erg interessant geworden voor fans over de hele wereld.

De multi-getalenteerde ster werd recentelijk in verband gebracht met het Engelse model en actrice Keely Hazell, hoewel fans ervan overtuigd lijken te zijn dat die bepaalde affaire nu voorbij is.

Sterker nog, Sudeikis was ooit getrouwd met filmmaker Kay Cannon en meer recentelijk verloofd met collega-acteur Olivia Wilde.

Inside Jason Sudeikis en Olivia Wilde's relatie

Het was geen geval van liefde op het eerste gezicht voor Jason Sudeikis en Olivia Wilde. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011, tijdens een finalefeest voor Saturday Night Live. Volgens de verslagen van beiden bleven ze elkaar daarna nog een tijdje kruisen, voordat de zaken ongeveer zes maanden later eindelijk van de grond kwamen.

Er was zelfs een wederzijdse vriend voor nodig om Sudeikis haar nummer te geven en uiteindelijk de zaken in gang te zetten. 'Ik ontmoette Jason en ik vond hem zo charmant. Maar hij kreeg mijn nummer niet eens', vertelde Wilde in oktober 2013 aan Allure Magazine.

“In de komende zes maanden bleven we elkaar tegenkomen,” vervolgde ze. “Mijn beste vriend liep naar hem toe en zei: ‘Dit is het nummer van Olivia. Gebruik het.’ Dat was het begin.”

Zowel Wilde als Sudeikis kregen hun relatie nadat ze een keer eerder getrouwd waren. Het huwelijk van de actrice met de Italiaans-Amerikaanse kunstenaar Tao Ruspoli eindigde in 2011.

Sudeikis en Wilde verloofden zich in januari 2013 en kregen twee kinderen: een zoon genaamd Otis in april 2014 en hun dochter Daisy in oktober 2016.

Waarom zijn Jason Sudeikis en Olivia Wilde uit elkaar gegaan?

De verloving tussen Olivia Wilde en Jason Sudeikis duurde bijna acht jaar, voordat het mis ging en ze uiteindelijk uit elkaar gingen in november 2020. Aanvankelijk leek de breuk redelijk vriendschappelijk.

ET Online rapporteerde destijds over de breuk, omdat ze naar verluidt spraken met bronnen die dicht bij de twee sterren stonden. "Er was absoluut geen drama of schandaal, ze werkten gewoon niet meer als koppel", zeiden de bronnen."Ze zijn gewoon verliefd geworden op een romantische manier, maar hebben nog steeds liefde voor elkaar als mensen."

Het rapport benadrukte verder dat de focus van het paar lag op het prioriteren van het welzijn van hun twee kinderen.

"Ze zetten zich in voor succesvol co-ouderschap omwille van Otis en Daisy, en hebben tot nu toe geweldig werk geleverd door op een gezonde manier verbonden te blijven voor hun relatie en voor hun kinderen", zeiden de insiders tegen ET.

Dat staakt-het-vuren duurde echter niet lang en het lijkt er nu op dat Sudeikis en Wilde in een totale oorlog verwikkeld zijn.

Is Jason Sudeikis van plan om Olivia Wilde Custody Papers op het podium in Vegas te serveren?

De omvang van de ruzie tussen Jason Sudeikis en Olivia Wilde werd in april van dit jaar duidelijk. De 38-jarige stond op het podium bij een evenement in Vegas, waar ze haar aankomende film Don't Worry Darling besprak.

Haar presentatie werd onderbroken toen ze een envelop kreeg van iemand buiten het podium, waarvan ze aanvankelijk dacht dat het een soort script was. Maar zodra ze naar de papieren keek, wist ze wat het was en merkte op: 'O, oké. Ik snap het, dank je.'

Wilde riep later haar voormalige minnaar uit voor de stunt en beweerde dat het bedoeld was om haar te bedreigen en in verlegenheid te brengen. "Jason's acties waren duidelijk bedoeld om me te bedreigen en me te overrompelen", zei ze in een rechtbankverzoek om de voogdij van Sudeikis af te wijzen.

Van zijn kant houdt de acteur van Ted Lasso vol dat het allemaal een groot misverstand was. Dhr. Sudeikis had geen voorkennis van het tijdstip of de plaats waarop de envelop zou zijn afgeleverd…

Aanbevolen: