Hoe dicht is Jason Sudeikis bij zijn ex-vrouw, Olivia Wilde?

Inhoudsopgave:

Hoe dicht is Jason Sudeikis bij zijn ex-vrouw, Olivia Wilde?
Hoe dicht is Jason Sudeikis bij zijn ex-vrouw, Olivia Wilde?
Anonim

In het najaar van 2020 kwam het nieuws dat Jason Sudeikis en Olivia Wilde hadden besloten ermee te stoppen. Het verraste veel fans en het bleek dat de scheiding maanden eerder had plaatsgevonden. Ondanks alle schokken die ermee gepaard gingen, zouden de twee dit op vriendschappelijke voet hebben gedaan, en bovendien was het de hoogste prioriteit om zo goed mogelijk voor de kinderen te zorgen.

Dit betekent nog steeds niet dat de breuk gemakkelijk was, vooral omdat Sudeikis toegaf dat het proces was alsof hij 'de bodem bereikt'. We bespreken wat er achter de schermen gebeurde en wat de huidige status van de twee is.

Bovendien zullen we kijken naar de unieke manier waarop Olivia Wilde Jasons carrière in de juiste richting leidde voordat hun relatie eindigde.

Het uiteenvallen was moeilijk voor Sudeiki's

De ergste breuken zijn degene die je moeilijk kunt begrijpen en dat was het geval voor Jason Sudeikis na zijn breuk met partner Olivia Wilde.

Zoals hij met GQ uitlegde, voelde het moment als een dieptepunt bereiken: "Ik denk dat als je de kans krijgt om een dieptepunt te bereiken, hoe je dat ook definieert, je 412 botten kunt worden of je kunt landen als een Avenger. Ik heb er persoonlijk voor gekozen om als een Avenger te landen. Het betekent niet dat wanneer je een back-up maakt, je niet tegen een hoop stront aanloopt en tegen dingen moet vechten om terug te keren naar de hoogten waar je was, maar ik zou dat meer dan 412 nemen altijd botten."

Tijdens de zomer onthulde hij samen met GQ dat hij nog steeds probeerde alles te verwerken en een beter begrip te krijgen van wat er aan de hand was en waarom dingen niet werkten. Hij zou ook onthullen dat de wonden na verloop van tijd eindelijk goed zouden genezen.

Ondanks het liefdesverdriet, zou hij toegeven dat er nog veel te leren viel bij het beoordelen van de situatie.

"Dat is een ervaring waar je van leert of excuses voor maakt", zei hij. "Je neemt er enige verantwoordelijkheid voor, houdt jezelf verantwoordelijk voor wat je doet, maar probeert ook iets te leren dat verder gaat dan het voor de hand liggende van het.”

Ondanks de moeilijke scheiding, lijkt het erop dat de twee op zijn minst in der minne zijn, gezien zijn recente woorden over Ellen.

De twee zijn op vriendschappelijke voet voor de kinderen

Tijdens zijn recente interview met Ellen was het onderwerp van Olivia Wilde niet van tafel. Dit komt vooral door het feit dat het voormalige koppel twee kinderen naast elkaar deelde. Jason onthulde dat na 'Ted Lasso' zijn dochter zijn iconische snor afscheerde. De twee zouden later tijdens de uitzending herinneringen ophalen aan de tijd dat Wilde en Ellen zijn haar sneden. Dit zou leiden tot een ander gesprek over Sudeikis, mogelijk zijn borst scheren op tv … de acteur heeft duidelijk gevoel voor humor over alles.

Gezien zijn opmerkingen, lijkt het erop dat de twee tegenwoordig op goede voet staan, hoewel we het nooit zeker zullen weten. Zoals Jason in recente interviews aangaf, zal tijd de grootste factor zijn, vooral als het gaat om het volledig verlaten van de relatie.

Aan de positieve kant, tijdens hun tijd samen, hadden de twee een aantal goede momenten en in werkelijkheid speelde Wilde een grote rol bij het duwen van Sudeikis naar een rol die zijn carrière veranderde.

Wilde hielp Jasons carrière voor hun scheiding

Geloof het of niet, 'Ted Lasso' begon als een simpele commercial, en later zou het een van de meest populaire shows ter wereld worden.

Het blijkt dat een groot deel van het succes van de show te maken heeft met Olivia Wilde, die Jason ertoe aanzette de rol op zich te nemen.

"Dus, op een dag in 2015 kwam mijn [toen] partner [Olivia Wilde] op een dag naar me toe en zei: 'Weet je, je zou Ted Lasso als een show moeten doen', en ik zei: ' Ik weet het niet, maar toen ik erop had gemarineerd, dacht ik dat dit misschien zou kunnen gebeuren."

"Olivia, zelfs toen we jaren geleden nog aan het schrijven waren zonder kopers of het zelfs maar te pitchen, gaf het een grote duw," zei Hunt.

Tegen het einde ervan overtuigde Wilde Jason om naar Londen te verhuizen en de show samen met zijn leeftijdsgenoten voort te zetten. De beslissing bleek de juiste te zijn, omdat het de carrière van Sudeikis enorm deed stijgen. Het wordt beschouwd als het beste comedy-drama dat er is, grotendeels dankzij Jason en zijn geweldige werk.

Aanbevolen: