Dit zijn de beste vrienden-afleveringen ooit gemaakt, volgens IMDB

Inhoudsopgave:

Dit zijn de beste vrienden-afleveringen ooit gemaakt, volgens IMDB
Dit zijn de beste vrienden-afleveringen ooit gemaakt, volgens IMDB
Anonim

Geliefde tv-show, Friends, wordt beschouwd als een van de beste shows aller tijden, en het duurde niet lang voordat fans aan boord kwamen nadat deze serie zijn debuut maakte in de jaren 90. Deze serie, die zich concentreerde op volwassenen die hun weg door het leven in New York in de jaren 90 maakten, was zo gemakkelijk om van te houden, dankzij geweldige personages die tot in de perfectie werden geportretteerd door briljante castleden, waaronder Jennifer Aniston.

Deze show heeft zoveel geweldige afleveringen en er is veel discussie over welke afleveringen absoluut de beste zijn. Welnu, IMDb is doorgegaan en heeft hier het zware werk gedaan, en ze hebben hun ranglijst gebruikt om de beste afleveringen van de show samen te stellen. Sommigen zijn het daar misschien niet mee eens, maar uiteindelijk weet IMDb het een en ander over goede shows.

Vandaag gaan we de beste afleveringen in de geschiedenis van Vrienden rangschikken.

13 Ross en Rachel zijn getrouwd in 'The One In Vegas: Part 2' (Seizoen 5, Aflevering 24)

The One In Vegas - Deel 2
The One In Vegas - Deel 2

Rachel en Ross lijken maar niet van elkaar weg te kunnen; op een van de meest beruchte momenten in de geschiedenis van Friends stapte het paar in het huwelijksbootje tijdens een wilde nacht in Vegas. Natuurlijk zal deze klassieke aflevering zeker opduiken in elke lijst met geliefde Friends-afleveringen.

12 Dingen gingen mis tijdens Thanksgiving in 'The One Where Ross Got High' (Seizoen 6, Aflevering 9)

Degene waar Ross high werd
Degene waar Ross high werd

Chandler en Monica zijn misschien relatiedoelen in de show, maar er was een tijd dat Chandler nog steeds probeerde indruk te maken op haar ouders. Tijdens deze aflevering lopen de zaken uit de hand terwijl Chandler probeert een goede indruk te maken, en Monica's ouders komen tijdens het proces een geheim over Ross te weten.

11 Joey maakte een wonderbaarlijke verschijning in 'The One With Monica And Chandler's Wedding: Part 2' (Seizoen 7, Aflevering 24)

Vrienden bruiloft
Vrienden bruiloft

Tot op de dag van vandaag is het zien van Monica en Chandler door het gangpad nog steeds een van de beste momenten van de show, en het feit dat Joey kon komen opdagen en de bruiloft kon leiden, was de kers op de taart. Hij haalde het bijna niet, maar hem op het elfde uur daar zien aankomen, was een echte traktatie.

10 The Friends Take A Trip Down Memory Lane In 'The One With All The Thanksgivings' (Seizoen 5, Aflevering 8)

Degene met alle dankzeggingen
Degene met alle dankzeggingen

Het is altijd leuk om door de geschiedenis van de personages in de show te gaan, en tijdens deze specifieke aflevering konden fans elke persoon hun slechtste Thanksgiving-momenten zien herbeleven. Het had een heleboel hilarische scènes en is er een die mensen tot op de dag van vandaag nog steeds citeren.

9 Rachel doet een laatste zetje voor Ross in 'The One With Ross's Wedding: Part 2' (Seizoen 4, Aflevering 24)

The One With Ross' Wedding- Deel 2
The One With Ross' Wedding- Deel 2

Nogmaals, Ross en Rachel lijken gewoon niet van elkaar af te kunnen blijven, en hoewel Ross druk bezig was de knoop door te hakken, moest Rachel gewoon naar Engeland om haar stem te laten horen. Natuurlijk was ze te laat om nog iets te redden, maar een blunder van Ross maakte de weg vrij voor wat komen ging.

8 Will heeft het voor Rachel in 'The One With The Rumor' (Seizoen 8, Aflevering 9)

Degene met het gerucht
Degene met het gerucht

Brad Pitt bracht niet veel tijd door in de show, maar de momenten die hij op het scherm had, met de rest van de cast, waren fantastisch. Zijn karakter, Will, onthult dat hij een enorm probleem heeft met Rachel en dit maakt plaats voor een gedenkwaardige aflevering. Het is nog beter als de relatie van Brad en Jennifer Aniston in je opkomt.

7 Ross en Rachel ruziën over verleiding in 'The One With The Videotape' (Seizoen 8, Aflevering 4)

Degene met de videoband
Degene met de videoband

Nadat de groep erachter komt dat Ross en Rachel weer contact hebben, komt het echte mysterie van wie verleidde in het spel. Gelukkig is er enig bewijs dat ze gebruiken om tot op de bodem uit te zoeken. Probeer deze klassieke aflevering eens te bekijken zonder hysterisch te lachen.

6 Chandler doet zijn best om een aanzoek te doen in 'The One With The Proposal' (Seizoen 6, Aflevering 25)

Degene met het voorstel
Degene met het voorstel

Toen ze eindelijk een relatie kregen, leken Chandler en Monica gewoon voorbestemd om op een gegeven moment door het gangpad te lopen. Voordat Chandler de grote vraag stelde, blaast Chandler het bijna met haar op, maar dit iconische moment van het paar dat zich aan elkaar bindt, was elke seconde van de aflevering waard.

5 Fans kregen een kijkje in het verleden in 'The One With The Prom Video' (Seizoen 2, Aflevering 14)

Degene met de prom
Degene met de prom

Telkens wanneer fans de bende te zien kregen zoals ze in hun jeugd waren, wisten ze altijd dat er iets geweldigs op komst was. Het was grappig en hartverscheurend om te zien dat ze zich allemaal klaarmaakten voor het schoolbal, omdat het aantoonde dat Ross altijd iets voor Rachel had. Ross moest jaren wachten om dingen met haar te laten gebeuren.

4 Ross realiseert zich dat hij nog steeds van Rachel houdt in 'The Last One: Part 1' (Seizoen 10, Aflevering 17)

De laatste - Deel 1
De laatste - Deel 1

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een show, dus het is maar goed dat de finale in twee delen is opgedeeld. Het eerste deel van de finale onthult dat Ross nog steeds van Rachel houdt, en hij moet zich afvragen of het gewoon te laat is om haar terug te halen. Fans konden niet wachten om te zien hoe het zou aflopen.

3 Phoebe wordt surrogaat in 'The One With The Embryos' (Seizoen 4, Aflevering 12)

Degene met de embryo's
Degene met de embryo's

Phoebe Buffay is een van de meest solide mensen in de show en haar zien opkomen als surrogaat was een van de coolste momenten die fans te zien kregen. Alsof dit niet cool genoeg was, bevat de aflevering ook zwaar de rest van de bende die tegen elkaar strijdt om hun appartementen. Phoebe's draagmoederschap leidde ook tot een interessante fantheorie.

2 Fans zwaaiden afscheid van hun vrienden in 'The Last One: Part 2' (Seizoen 10, Aflevering 18)

De laatste deel 2
De laatste deel 2

In tegenstelling tot de meeste shows die volledig uit de hand lopen en tanken, kon deze serie de landing in de laatste aflevering vasthouden. Het feit dat dit wordt beschouwd als de op één na beste aflevering aller tijden, laat alleen maar zien hoe goed de schrijvers hun personages kenden… en hoeveel mensen van deze show hielden.

1 Monica en Chandler worden blootgesteld in 'The One Where Everyone Finds Out' (Seizoen 5, Aflevering 14)

Degene waar iedereen erachter komt
Degene waar iedereen erachter komt

Monica en Chandler hebben zo hun best gedaan om alles geheim te houden, maar aan het eind van de dag kwam de rest van de bende erachter. In wat wordt beschouwd als de beste aflevering van de serie, liggen alle kaarten op tafel terwijl Monica en Chandler een belangrijke stap zetten in hun relatie.

Aanbevolen: