Trolls bekritiseren Kim Kardashian omdat ze Trump hebben gesmeekt om Brandon Bernard clementie te verlenen

Trolls bekritiseren Kim Kardashian omdat ze Trump hebben gesmeekt om Brandon Bernard clementie te verlenen
Trolls bekritiseren Kim Kardashian omdat ze Trump hebben gesmeekt om Brandon Bernard clementie te verlenen
Anonim

Kim Kardashian heeft te maken gehad met verzet nadat hij president Trump had gesmeekt om een einde te maken aan de executie van een federale gevangene.

Brandon Bernard werd veroordeeld voor het doden van twee getrouwde jeugdministers toen hij nog maar een tiener was.

De reality-tv-ster smeekt Trump om de doodstraf van de nu 40-jarige om te zetten. In plaats daarvan vraagt de aspirant-advocaat dat Bernard de rest van zijn leven in de gevangenis doorbrengt.

Bernard staat gepland om vandaag te worden geëxecuteerd in de Amerikaanse gevangenis in Terre Haute, Indiana, waar hij momenteel wordt vastgehouden.

Een federale rechter heeft gisteren een verzoek van zijn advocaten afgewezen om de executie stop te zetten.

"Brandon Bernard, een 40-jarige vader wordt morgen geëxecuteerd door onze federale overheid", twitterde Kardashian.

"Nu ik Brandon heb leren kennen, ben ik diepbedroefd over deze executie. Ik roep @realDonaldTrump op om Brandon af te kopen en hem toe te staan zijn straf in de gevangenis uit te leven."

Bernard en medeplichtige Christopher Vialva werden in 2000 ter dood veroordeeld.

Een jury heeft hen schuldig bevonden aan autodiefstal en moord op getrouwde christelijke jeugdministers, Todd en Stacie Bagley.

Ze behoorden tot de vijf leden van de lokale 212 Piru Bloods-bende die deelnamen aan de moord nadat de Bagleys een kerkdienst bijwoonden.

Vialva werd in september geëxecuteerd met een dodelijke injectie.

De regering-Trump hervatte het uitvoeren van federale executies na een onderbreking van 17 jaar.

Bernard, die toen 18 jaar oud was, is een van de vijf executies die gepland staan voordat Trump in januari zijn ambt verlaat.

Kardashian veroordeelde Bernards misdaden, maar zei dat ze niet vond dat hij het verdiende te sterven vanwege iets wat hij deed toen hij 18 was.

"Ten eerste wil ik zeggen dat er een vreselijke misdaad is begaan en dat mijn strijd voor uitstel van executie niets wegneemt van de sympathie die ik heb voor Todd en Stacie Bagley van het slachtoffer en hun families. Mijn hart breekt voor alle betrokkenen", schreef Kardashian in een thread.

"Hoewel Brandon deelnam aan deze misdaad, was zijn rol klein vergeleken met die van de andere betrokken tieners, van wie er twee nu thuis zijn uit de gevangenis."

Sommige fans hebben echter kritiek geuit op Kims betrokkenheid bij de zaak.

"Daar had hij aan moeten denken voordat hij twee mensen vermoordde. Hij was een legale volwassene en hier in ons land hebben acties gevolgen. Ik zeg, bak hem", schreef een boze fan.

"Deze man is een POS, die 2 mensen heeft vermoord. Ik betwijfel ten zeerste of ze om gratie zou vragen als hij 2 van haar familieleden had vermoord," voegde een ander eraan toe.

"Waarom ontmoet ze alleen de beschuldigde, en niet de slachtoffers!" een derde stemde in.

"Als hij je moeder op dezelfde leeftijd had vermoord, zou je dan willen dat ze hem laten gaan?" een persoon informeerde.

Aanbevolen: