Fans reageren op de verwoesting van Kim Kardashian over de moord op Brandon Bernard in de dodencel

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de verwoesting van Kim Kardashian over de moord op Brandon Bernard in de dodencel
Fans reageren op de verwoesting van Kim Kardashian over de moord op Brandon Bernard in de dodencel
Anonim

Kim Kardashian is zichtbaar verscheurd over de dood van Brandon Bernard in de handen van het rechtssysteem. Ze is emotioneel radeloos en smelt weg op sociale media, verbijsterd over het gebrek aan menselijkheid dat zojuist het leven van een man heeft genomen.

Kim Kardashian vecht al een tijdje voor hervorming van de gevangenis en heeft in zijn eentje een aantal families geholpen in hun strijd tegen het rechtssysteem. Ze heeft zich actief ingezet voor de vrijlating van gevangengenomen burgers die ten onrechte zijn veroordeeld of onterecht verloren zijn gegaan in het gerechtelijk apparaat en die duidelijk een tweede kans verdienen. Brandon Bernard was een van die mensen, maar deze keer kon Kim hem niet redden, en gisteren kwam er een einde aan zijn leven door toedoen van het systeem.

Dit heeft haar zo diep geraakt, dat ze oncontroleerbaar emotioneel radeloze berichten op sociale media plaatst, een volledig beeld van de interne kwelling die ze op dit moment ervaart.

De verontrustende zaak

De dood van Brandon Bernard heeft een diepgaand effect gehad op het leven van Kim Kardashian. Ze is eraan gewend geraakt om naar binnen te duiken voor de redding, maar deze keer verloor de persoon die ze probeerde te helpen het leven, en ze kronkelt met de gevolgen van deze realiteit.

Bernard was een van de 5 bendeleden die verantwoordelijk waren voor de moord op twee jeugdministers in 1999. Hij was niet degene die de trekker overhaalde.

Trump weigert te helpen

Kim Kardashian bracht wereldwijde aandacht voor deze zaak en smeekte Donald Trump om een afkoopsom, maar het mocht niet baten. Volgens alle media lijkt het erop dat hij niet eens antwoordde, ondanks dat hij op de hoogte was gebracht van het feit dat een aantal beroemdheden probeerden in te grijpen en Bernards leven te redden.

Volgens CNN, gisteren, "werd Bernard om 21:27 uur dood verklaard. Hij was de jongste persoon in de Verenigde Staten die in bijna 70 jaar de doodstraf kreeg voor een misdaad gepleegd toen hij een adolescent was."

Kim's vlaag van berichten

Kim Kardashian's Twitter-feed is een veelbetekenend teken van haar diepe emotionele band met deze zaak. In een absolute stroom van hartverscheurende berichten is het al snel duidelijk geworden dat deze zaak voor Kim zwaar weegt. Ze post onbeheersbaar, morst haar emoties op sociale media, is duidelijk niet in staat te accepteren wat er net is gebeurd en haar onvermogen om adequaat in te grijpen.

Dit kan Kim Kardashian een tijdje achtervolgen

Na vele successen in het helpen van vele gevangengenomen mensen met een ongelooflijke staat van dienst voor succes, laten deze mislukte pogingen Kim in een staat van ellende en spijt achter. Ze heeft Alice Johnson, Momolu Stewart en Crystal Munoz met succes kunnen bijstaan, maar het besef dat ze Bernard niet kon helpen, kan haar geruime tijd achtervolgen.

Trauma

Kim is geen onbekende in trauma, maar op basis van haar recente berichten lijkt het erop dat dit incident een uitdaging voor haar blijkt te zijn om te accepteren, zowel emotioneel als mentaal, en haar verwarde berichten op sociale media zijn expressief van haar interne strijd.

Zal ze blijven vechten?

Of Kim de energie en motivatie kan opbrengen om door te gaan met vechten voor gevangenen, v alt nog te bezien. Eén ding is echter zeker; ze had duidelijk een band met Brandon Bernard, en dat is duidelijk te zien aan de onrust waarmee ze wordt geconfronteerd als gevolg van zijn dood. Ze lijkt oprecht en persoonlijk geïnvesteerd in haar humanitaire inspanningen om het rechtssysteem te hervormen, en de hoop is dat ze voldoende zal herstellen van dit incident om anderen in de toekomst te kunnen helpen.

Aanbevolen: