Sister Wives': Kody en anderen isoleren Meri Brown omdat ze 'geen zin hebben om interactie te hebben

Inhoudsopgave:

Sister Wives': Kody en anderen isoleren Meri Brown omdat ze 'geen zin hebben om interactie te hebben
Sister Wives': Kody en anderen isoleren Meri Brown omdat ze 'geen zin hebben om interactie te hebben
Anonim

Hoewel velen zouden denken dat een van de vier echtgenotes zeker allesbehalve eenzaam zou zijn, lijkt dit voor Meri Brown niet het geval te zijn. Meri, 50, de eerste van de vier vrouwen van Kody Brown, bleek in de aflevering van zondagavond geïsoleerd te zijn van haar grote, polygame familie.

De moeder-van-een ging op een solo-reis naar "Bekijk alles en iedereen", waar ze onthulde dat het leven "eenzaam was geweest", voor haar tijdens de pandemie, omdat zij en haar clan "echt hebben niet veel tijd samen doorgebracht."

Kody verklaarde dat hij en de andere vrouwen 'geen zin hebben om dagelijks met haar om te gaan'

Over Meri's eenzaamheid gesproken, echtgenoot Kody had voor camera's bekend: "Mijn relatie met Meri is niet het soort relatie waarin ik elke dag met haar ga praten. Mijn beste gok is dat de vrouwen van haar zus dat niet doen heb ook zin om dagelijks contact met haar te hebben."

Nadenkend over haar relatie, herinnerde Meri zich een recent gesprek dat ze had met haar echtgenoot. "Het kwam er gewoon op neer dat we vrienden zijn, wat volgens mij een goede zaak is. Het is een goede zaak. Maar Ik weet het niet, ik denk dat ik gewoon hoop heb op meer dan dat."

Ze vervolgde: "Als ik stop en wegloop, wordt het niet beter. Ik ga nergens heen, jullie allemaal. Je zit aan me vast, of je het nu leuk vindt of niet."

Het huwelijk van het stel ging naar het zuiden nadat Meri een relatie had aangegaan met een online meerval

Scheurtjes in het huwelijk van het paar doken voor het eerst op nadat Meri in 2015 een 'overspelige' online relatie bleek te hebben met een man, een man die later bleek te zijn gefabriceerd door een vrouwelijke meerval.

Kody beweerde dat dit een moeilijke tijd voor hem was en zei: "Ongeveer vijf jaar geleden waren Meri en ik op een slechte plek. Ze vroeg me eigenlijk om niet meer bij haar thuis te blijven en wat er uiteindelijk gebeurde, is dat ze een ervaring waarbij ze werd overvallen door een persoon die zich voordeed als iemand anders."

Hij onthulde toen dat Meri's relatie "uiterst uitbuitend en misbruikend bleek te zijn. En uit die ervaring zagen Meri en ik ons huwelijk min of meer ontbinden."

Meri sprak ook over deze "echt donkere plek", en verklaarde: "Ik denk dat ze zich afvroegen of ik [in het huwelijk] zou blijven."

"In die tijd overwoog ik elke optie die ik had. Vertrek, ga mijn eigen ding doen. Ik heb alles overwogen, en dit is waar ik ben. Dit is mijn beslissing."

Aanbevolen: