Kylie Jenner pronkt met haar € 1160,00 gezellige pantoffels

Kylie Jenner pronkt met haar € 1160,00 gezellige pantoffels
Kylie Jenner pronkt met haar € 1160,00 gezellige pantoffels
Anonim

Degene die zei dat je met geld geen geluk kunt kopen, heeft misschien gewoon zijn winkelwagentje moeten bijwerken.

Realityster en bijna miljardair Kylie Jenner ging gisteravond laat naar haar Instagram-verhaal om haar gezellige kerstvibes met de rest van ons plebs te delen. De 23-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster is te zien gebundeld in een mooie geruite deken vlak voor de open haard. Op de mantel hangt de schattige kous van haar dochter Stormi, wachtend op de kerstman. Aan Jenners voeten? Een prachtig paar huiselijke platte muilezels van niemand minder dan het Franse luxe designhuis Louis Vuitton.

De muiltjes zijn gemaakt van MINK FUR - het toppunt van luxe en zijn compleet met de iconische LV-initialen die op de voorkant zijn gestempeld. Ondanks hoe schattig ze zijn, moeten we toegeven dat ze vrij laag scoren op de "diervriendelijke" schaal.

Nu vraag je je misschien af, hoeveel kost het om je voeten dat niveau van gezelligheid en comfort te geven? Maar liefst 1, 160 Euro (het equivalent van $1,406)!

De schattige pantoffels zijn uitverkocht op de website van Louis Vuitton in alle vier de oorspronkelijk beschikbare kleuren. Het lijkt er dus op dat Kylie niet de enige is die haar tenen graag verwent.

Jenner's guilty pleasures houden niet alleen op bij schoenen, de moeder van één heeft eerder een Bugatti Chiron van drie miljoen dollar en een LaFerrari Aperta van 2,2 miljoen dollar gekocht - we kunnen die autonamen nauwelijks uitspreken.

Oh, wat leeft die ene procent!

Aanbevolen: