Gwen Stefani stuurt jaloerse gevoelens terwijl ze pronkt met haar perfecte leven voor haar ex

Inhoudsopgave:

Gwen Stefani stuurt jaloerse gevoelens terwijl ze pronkt met haar perfecte leven voor haar ex
Gwen Stefani stuurt jaloerse gevoelens terwijl ze pronkt met haar perfecte leven voor haar ex
Anonim

Gwen Stefani en Blake Shelton lijken het perfecte leven samen te hebben. Ze hebben hun liefde altijd op de korrel genomen op sociale media, en dit was vooral zichtbaar toen ze allebei zitting hadden in het jurypanel van The Voice. Tijdens beide gevallen was de ex-man van Gwen Stefani, Gavin Rossdale, in staat om hun openbare uitingen van genegenheid gewoon te dempen of te negeren.

Deze keer niet.

Toen het tijd was voor Gwen Stefani om de honkbalwedstrijd van haar zoon Apollo bij te wonen, zag ze er prachtig uit, samen met haar liefhebbende ouders en haar liefhebbende echtgenoot. Ze zat recht voor Gavin Rossdale, die eenzaam en geïsoleerd leek terwijl hij helemaal achterin zat. Rossdsale had volledig zicht op het nu perfecte leven van zijn ex-vrouw, terwijl ze haar vreugde in zijn gezicht smeerde.

Gwen Stefani's zeer grote aanwezigheid

Toen werd onthuld dat Gavin Rossdale Gwen Stefani bedroog met hun inwonende oppas, stortte Gwens hele leven om haar heen ineen. Alles wat ze wist en vertrouwde was nu gevuld met twijfel en minachting, en ze verwerkte pijnlijk de overgang van haar scheiding voor het oog van de wereld.

Dat was echter maar een korte tijd, en op ware wijze heeft Gwen Stefani meer dan alleen een comeback gemaakt, ze heeft haar leven volledig veranderd. Ze is tot over haar oren verliefd op Blake Shelton, en hij heeft een intieme band met de kinderen van Gwen en Gavin, die een dagelijkse rol in hun leven speelt.

Gwen Stefani arriveerde bij Apollo's honkbalwedstrijd en leek de zon mee te nemen. Met een glimlach van oor tot oor en schijnbaar onaangetast door Gavins aanwezigheid, werd ze omringd door veel mensen die van haar hielden en aanbaden, terwijl Gavin alleen zat.

Hand in hand met Blake Shelton moedigde Gwen Apollo enthousiast aan, terwijl Gavin stil zat en Gwens gelukkige leven observeerde terwijl het zich voor zijn ogen ontvouwde.

Gwen had een fris gezicht en was modieus

Natuurlijk zag de fashionista er ook geweldig uit terwijl ze haar gelukkige leven tentoonstelde voor haar ex-man.

Gwen Stefani arriveerde in een felrode Adidas-joggingoutfit die perfect werd geaccentueerd door haar kenmerkende rode lippenstift. Ze zag er zowel gecoördineerd als comfortabel uit, en zoals altijd straalde ze moeiteloos schoonheid uit elke porie.

Tijdens de wedstrijd zagen we Blake en Gwen glimlachen van oor tot oor, net als de ouders van Gwen, Dennis en Patty. Het was gemakkelijk om met haar geluk te pronken, en dat viel haar ex zeker op.

Gavin daarentegen kwam er slordig en onverzorgd aan. Hij droeg een wit t-shirt en een legergroene cargobroek, wat in het algemeen een zeer vergeetbare indruk maakte.

Als er ooit een moment van bezinning en diepe spijt was, beleefde Gavin Rossdale dat op dit honkbalveld. Gwens geluk leek oprecht en authentiek, maar hetzelfde kon niet gezegd worden van haar ex.

Aanbevolen: