Fans zijn het zat dat Kylie Jenner pronkt met haar rijkdom

Inhoudsopgave:

Fans zijn het zat dat Kylie Jenner pronkt met haar rijkdom
Fans zijn het zat dat Kylie Jenner pronkt met haar rijkdom
Anonim

Kylie Jenner blijft pronken met haar rijkdom, en fans hebben er genoeg van.

Er moet een andere dimensie zijn aan Kylie's posts op sociale media dan de eindeloze reeks materialistische beelden waarnaar ze blijft uitstellen, en als die er niet is, kan ze binnenkort een aantal van haar volgers verliezen. Keer op keer wordt Kylie door haar fans bekritiseerd omdat ze ongelooflijk dove en vaak zeer aanstootgevende berichten ophangt die haar publiek helemaal niet aanspreken.

Haar leven is zo ver verwijderd van dat van de gemiddelde burger dat er ergens langs de lijn waarschijnlijk een verbinding is, maar fans roepen Kylie op om zich meer bewust te zijn van wat voor soort berichten ze plaatst. Het is misschien geen slecht idee om op pauze te drukken en iets meer na te denken voordat je op de knop 'verzenden' drukt. Kylie's recente bericht over het komende lenteseizoen had gemakkelijk anders kunnen worden doorgegeven …

Kylie's vreemde perceptie van het lenteseizoen

Als de meesten van ons denken aan het komende lenteseizoen, hebben we visioenen van fluitende vogels, warmer weer en de groei van nieuw leven als planten beginnen te groeien en bloeien.

Kylie's perspectief is absoluut anders. Ze brengt het lenteseizoen in verband met haar steeds groter wordende selectie designer portemonnees en schoenen, waarvan de meeste volledig buiten het budget vallen voor de gemiddelde persoon.

Fans zijn zich terdege bewust van het feit dat ze rijk is. Gezien het huidige klimaat waarin we leven, hebben ze haar buitensporige rijkdom waarschijnlijk niet nodig om constant en consequent naar hen te worden uitgezonden. Voor veel fans wordt Kylie steeds minder herkenbaar elke keer dat ze dit soort afbeeldingen plaatst.

Kylie definieert het lenteseizoen met felgekleurde, luxe schoenen en handtassen. Ze is zeker opgewonden om de lichtere, helderdere kleding van het seizoen uit te breken, maar kan niet lijken te erkennen dat de meerderheid van haar fanbase niet tot de hogere klasse behoort. Voor veel van haar fans herinneren posts als deze hen alleen maar aan wat ze niet in hun eigen leven kunnen hebben.

Fans zijn niet onder de indruk

De exorbitante reeks te dure portemonnees en schoenen is te veel voor sommige fans om te verwerken. Omdat we midden in een wereldwijde crisis zitten, worden zoveel fans van Kylie gegrepen door financiële angsten, en berichten zoals deze maken het alleen maar erger.

Een fan schreef om te zeggen; "23 dagen tot huur… alweer. Rijkdom moet mooi zijn", terwijl een ander zei: "We snappen het, maar we zijn arm, Kylie." Een andere fan zei; "Dat is mijn hele collegegeld", zoals een ander instemde; "Dit bericht herinnert me eraan dat ik arm ben."

Veel fans vonden dat deze post haar rijkdom uitsmeerde in de gezichten van degenen die gewoon moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Andere reacties waren onder meer; "We snappen dat je rijk bent?" en "wat heeft dit met de lente te maken?"

Als Kylie een bericht plaatst om haar fanbase te betrekken, wil ze ze misschien betrekken door haar rijkdom niet zo schurend voor hen te paraderen.

Aanbevolen: