Zijn Priyanka Chopra Jonas en Meghan Markle vrienden?

Zijn Priyanka Chopra Jonas en Meghan Markle vrienden?
Zijn Priyanka Chopra Jonas en Meghan Markle vrienden?
Anonim

Het korte antwoord? Ja, Meghan Markle en Priyanka Chopra Jonas zijn vrienden, en ze zouden echt willen dat ze hun vriendschap niet hoefden te verdedigen!

Nadat Priyanka Chopra Jonas werd gefotografeerd op de koninklijke bruiloft in 2018, begonnen er tonnen geruchten te circuleren over haar vriendschap met de hertogin zelf, Meghan Markle. Natuurlijk waren er ook vermoedens van kritiek op Priyanka's jurk, maar dat is een heel ander verhaal.

In hetzelfde jaar dat Meghan met Harry trouwde, trouwde Priyanka met Nick Jonas, hoewel de eerste de bruiloft van de laatste niet bijwoonde. Dit leidde tot geruchten dat Priyanka en Meghan geen vrienden meer waren, maar Chopra Jonas wees de roddelbladen af voor het verspreiden van dergelijke onzin in de eerste plaats.

Priyanka is zelfs erg beschermend geweest over het persoonlijke leven van haar vriend, en wanneer ze in interviews naar Markle wordt gevraagd, houdt ze het altijd vaag. Zoals Vanity Fair samenvatte, in een interview met Andy Cohen, verklaarde Priyanka alleen dat "nee, het is niet waar" dat ze boos was omdat Meghan haar bruiloft miste.

En daarvoor, in 2017, vertelde pc een nieuwsgierige Wendy Williams dat "ik blij ben dat ze gelukkig is" met betrekking tot Meghan's aanstaande bruiloft (wat op dat moment slechts een gerucht was). Kortom, Chopra Jonas is een verbazingwekkend goede vriend van Meghan geweest.

Maar hoe hebben ze elkaar ontmoet, en gaat hun vriendschap vandaag echt sterk?

De vriendinnen ontmoetten elkaar rond 2016, voordat Meghan publiekelijk bekend werd als de hoofdrolspeelster van prins Harry. Destijds was ze natuurlijk op 'Suits' en het blijkt dat Priyanka een fan is. In een interview onthulde Markle dat de twee elkaar ontmoetten tijdens een diner ter ere van vrouwen op tv.

Over hun vriendschap schreef Meghan in een e-mailinterview: "Weet je wanneer je iemand ontmoet en je klikt gewoon? Het was gewoon een gemakkelijke, natuurlijke ontwikkeling. We zijn erin geslaagd contact te houden via e-mail en sms, en proberen elkaar te zien wanneer we allebei in dezelfde stad zijn." Klinkt veel als Meghan's vriendschap met een andere celeb, Mandy Moore!

De roddelbladen zijn echter nog niet gestopt; in 2019, na de geboorte van baby Archie, meldde een handvol publicaties dat Priyanka hekken probeerde te herstellen na het missen van Meghan's babyshower. Zoals Today heeft uitgelegd, meldde The Sun ten onrechte dat Chopra Jonas en haar man op bezoek waren bij baby Archie en cadeaus hadden meegebracht om het goed te maken met Meghan.

Priyanka twitterde zelfs dat het verhaal niet waar was en dat ze in de stad was voor haar werk. Ze voegde er ook aan toe dat hoewel de cadeau-ideeën in het artikel geweldig waren, ze hoopte dat de "bron" de feiten beter ging controleren voordat ze onzin rapporteerde.

Het is eigenlijk verfrissend om te horen dat twee bekende beroemdheden hun vriendschap voor zichzelf houden en de roddelbladen niet overgeven aan al hun drama. En het is ook geweldig dat de twee leidende dames een band hebben opgebouwd over hun acteer- en humanitaire werk. Maar het is vooral cool dat ze ook gewoon gemiddelde BFF's worden die uit de schijnwerpers komen te staan.

Aanbevolen: