Priyanka Chopra trollt man Nick Jonas' acteervaardigheden tijdens de 'Jonas Brothers Family Roast

Inhoudsopgave:

Priyanka Chopra trollt man Nick Jonas' acteervaardigheden tijdens de 'Jonas Brothers Family Roast
Priyanka Chopra trollt man Nick Jonas' acteervaardigheden tijdens de 'Jonas Brothers Family Roast
Anonim

De Indiase actrice en wereldwijde superster die onlangs speculatie creëerde nadat ze "Jonas" van haar naam op Instagram had laten vallen, heeft alle geruchten over een splitsing van Nick Jonas verpletterd, dankzij haar optreden in de comedyspecial en nieuwe posts op sociale media.

Priyanka Chopra braadt Nick Jonas

De actrice die sinds 2018 met Jonas getrouwd is, bracht grote sass in haar segment. Ze sprak over het controversiële leeftijdsverschil van 10 jaar tussen hen en zei dat het er niet toe deed omdat ze elkaar verschillende dingen konden 'leren'. Terwijl Priyanka uitlegde dat Nick veel verwijzingen naar de popcultuur uit de jaren 90 niet begreep, was het oké omdat ze er altijd was om hem op de hoogte te houden.

Ze voegde toen een grap toe over zijn acteervaardigheden en zei: "Hij [Nick Jonas] liet me zien hoe ik TikTok moest gebruiken, en ik liet hem zien hoe een succesvolle acteercarrière eruitziet", waardoor haar man rood werd van gelach.

In India speelde Chopra in meer dan 70 films en na haar overstap naar Hollywood is ze nog steeds niet te stoppen. De acteur zal hierna naast Keanu Reeves te zien zijn in The Matrix: Resurrections, en in Citadel naast Richard Madden!

Jonas daarentegen is, ondanks een succesvolle muzikale carrière, vaak overgestapt naar acteren en was te zien in de Jumanji-reboot, getiteld Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) en Jumanji: The Next Level (2019).

Priyanka Chopra maakte ook grapjes over hoeveel haar man en zijn broers op Instagram plaatsten. Ze maakte grapjes dat ze populairder was dan zij - de populairste Jonas van allemaal, aangezien ze meer volgers had dan drie drie bij elkaar. De broers konden niet stoppen met barsten tijdens Chopra's segment, en iedereen barstte in applaus uit toen ze haar stuk had gezegd.

De Netflix comedyspecial bevatte beroemdheden zoals Keenan Thompson (die presenteerde), SNL-ster en seriële dater Pete Davidson, John Legend (die de broers roosterde omdat ze niet de Beatles waren) evenals Sophie Turner en Danielle Jonas. De broers herschepten hun iconische Camp Rock-looks voor een hilarische schets, waardoor fans ongelooflijk nostalgisch werden.

The Jonas Brothers Family Roast wordt nu gestreamd op Netflix!

Aanbevolen: