Priyanka Chopra onthult haar favoriete Nick Jonas-nummer, en waarom het zoveel voor haar betekent

Inhoudsopgave:

Priyanka Chopra onthult haar favoriete Nick Jonas-nummer, en waarom het zoveel voor haar betekent
Priyanka Chopra onthult haar favoriete Nick Jonas-nummer, en waarom het zoveel voor haar betekent
Anonim

Priyanka Chopra verraste Nick Jonas voor zijn 29e verjaardag, en terwijl ze de liefde voor haar man uitstraalde, slaagde ze er ook in om fans wat sappige details over hun relatie te geven, en ze vertelde ze een klein geheimpje.

Chopra vierde de verjaardag van haar man door liefde voor hem uit te stralen op sociale media en ze gaf fans de inside scoop over wat haar favoriete Nick Jonas-nummer is. De reden dat ze zo verbonden is met dit nummer, zal je zowel vermaken als schokken.

Deze twee tortelduifjes zijn nu bijna 3 jaar getrouwd, maar het verhaal dat Priyanka deelde, versterkte de fans dat ze het nog steeds warm houden, en de chemie tussen hen blijft vonken.

Priyanka's liefde voor Nick Jonas is verbonden met dit nummer

Priyanka Chopra en Nick Jonas lijken dat 'iets speciaals' te hebben dat zo zeldzaam lijkt in de wereld van vandaag. Ze steunen elkaar volledig en het is duidelijk voor iedereen die op zoek is dat ze absoluut nog steeds aan elkaar geslagen zijn, zelfs na 3 jaar getrouwd te zijn.

Chopra en Jonas doen nog steeds heel leuke dingen voor elkaar en blijven toegewijd om tijd vrij te maken om samen te delen, hoe druk hun schema's ook zijn.

Chopra heeft onlangs onthuld dat haar absoluut favoriete nummer van Nick Jonas Close is, en niet alleen het aanstekelijke deuntje dat haar verslaafd maakte. Blijkbaar vertelde het kijken naar Nick Jonas met zijn shirt uit haar alles wat ze moest weten.

Dat shirtloze moment dat voor altijd duurt…

Toen Priyanka Chopra voor het eerst de video voor Close bekeek, smolt ze absoluut bij het shirtloze wonder genaamd Nick Jonas dat op haar scherm verscheen.

Blijkbaar maken de stomende muziekvideo's die de gebroeders Jonas produceren niet alleen hun fans gek, ze trokken toevallig ook de aandacht van Priyanka Chopra, en toen ze opging in de sexy video van Nick Jonas, was ze meteen meegezogen.

Ze vertelde de pers; "Ik besloot met hem te daten nadat ik de video van Close had gezien, waar zijn shirt uitgaat. Dus dat nummer is mijn favoriet."

Het is moeilijk te geloven dat hun ongelooflijke romance allemaal begon met de eerste intriges die voortkwamen uit een van Nick's muziekvideo's, maar fans zijn absoluut dol op dit liefdesverhaal.

Aanbevolen: