Brad Pitt verknoeide zijn eerste woorden over vrienden

Inhoudsopgave:

Brad Pitt verknoeide zijn eerste woorden over vrienden
Brad Pitt verknoeide zijn eerste woorden over vrienden
Anonim

In de afgelopen decennia is het voor grote filmsterren steeds gebruikelijker geworden om televisieshows te headlinen. In het verleden dachten veel mensen echter dat wanneer een filmster een tv-rol aannam, ze iets deden dat onder hen was. Met dat in gedachten mag je aannemen dat wanneer een filmster begin jaren 2000 de zeldzame beslissing nam om in een tv-show te verschijnen, hun ego volledig uit de hand zou lopen.

Brad Pitt Rode Loper
Brad Pitt Rode Loper

Toen fans van Friends afstemden om een aflevering uit 2001 van de immens populaire show te bekijken, werden ze getrakteerd op een optreden van een van de grootste filmsterren ter wereld. Aangezien Brad Pitt zo'n ongelooflijk getalenteerde acteur is, zou het waarschijnlijk voor niemand als een verrassing moeten komen dat hij echt grappig was tijdens die aflevering. Pitt heeft sindsdien echter onthuld dat toen het tijd was voor hem om zijn rol te filmen, de dingen aanvankelijk niet goed gingen, omdat hij zijn eerste woorden volledig verslapte.

Een hoofdrolspeler in Hollywood

Als mensen terugkijken op de moderne Hollywood-geschiedenis, zijn er veel acteurs geweest die Hollywood stormenderhand hebben veroverd om daarna te verdwijnen. Bijvoorbeeld, op een of ander moment dachten de machten in Hollywood dat Taylor Kitsch, Gemma Arterton, Sam Worthington en Estella Warren helemaal klaar waren om het volgende grote ding te worden. Aan de andere kant van het spectrum zijn er maar een handvol acteurs die echt een legendarische status hebben bereikt.

Brad Pitt Fight Club
Brad Pitt Fight Club

Absoluut een van de weinige filmsterren die het verdienen om een legende te worden genoemd, Brad Pitt is een van de meest betaalbare acteurs die ooit heeft geleefd. Om die reden moeten de mensen achter de show Friends dolblij zijn geweest toen ze hoorden dat Pitt in een aflevering van hun show zou verschijnen. De acteur had tenslotte al een hele reeks zeer succesvolle films headliner tegen de tijd dat Pitt's aflevering van Friends in 2001 werd uitgezonden. In 2001 speelde Pitt bijvoorbeeld al in films als Se7en, 12 Monkeys en Fight Club. Als dat niet al indrukwekkend genoeg was, en dat is het zeker, werd Ocean's Eleven een paar weken nadat de aflevering voor het eerst werd uitgezonden uitgebracht.

Brads vriendenervaring

Volgens rapporten begonnen Brad Pitt en Jennifer Aniston serieus te daten in 1998. Van daaruit zou het paar in 2000 trouwen en samen blijven tot hun scheiding in 2005. Met dat alles in gedachten, is het volkomen logisch dat Pitt ermee instemde om een gastrol te geven in een aflevering van Vrienden uit 2001.

Helaas blijven veel echte echtparen die gaan scheiden, vele jaren nadat ze hun eigen weg zijn gegaan, ernstig gekwetste gevoelens koesteren. Om die reden zou het niet al te schokkend zijn als Brad Pit negatieve dingen te zeggen had over zijn ervaring als gastster van Friends. Toen Pitt eind 2019 met Access Hollywood sprak, had hij echter niets dan aardige dingen te zeggen over de sterren van Friends. Per slot van rekening beschreef Pitt de sterren van de show als een "geweldige cast" en werkte hij verder uit door te zeggen: "Ik bedoel, ze lachten en hadden echt een geweldige tijd met elkaar".

Vrienden van Brad Pitt en David Schwimmer
Vrienden van Brad Pitt en David Schwimmer

Nadat hij de Friends-cast had geprezen tijdens het eerder genoemde Access Hollywood-interview, maakte Brad Pitt duidelijk dat toen hij op de set van de show verscheen, hij even stikte in de acteerafdeling. "Ik heb mijn eerste regel geflipt", onthulde hij. "We moesten stoppen en opnieuw beginnen." Natuurlijk kan iedereen die Pitt's aflevering van Friends heeft gezien, je vertellen dat hij er hilarisch in was, dus hij pikte dingen duidelijk snel op.

Een veel negatievere ervaring

In de loop der jaren heeft de overgrote meerderheid van de bekende gaststerren van Friends niets dan positieve dingen te zeggen over het werken aan de show. Helaas is er bijna altijd een uitzondering op elke regel, en in dit geval heeft Kathleen Turner gesproken over de negatieve ervaring die ze had toen ze aan de show werkte.

Kathleen Turner Vrienden
Kathleen Turner Vrienden

Terwijl ze in 2018 met Vulture sprak, zei Kathleen Turner dat ze zich "niet erg welkom voelde door de cast". "Ik herinner me dat ik deze moeilijke jurk met lovertjes droeg - en mijn hoge hakken doodden me absoluut. Ik vond het vreemd dat geen van de acteurs dacht me een stoel aan te bieden. Ten slotte was het een van de oudere bemanningsleden die zei: ' Geef juffrouw Turner een stoel.' De Friends-acteurs waren zo'n kliek, maar ik denk niet dat mijn ervaring met hen uniek was. Ik denk dat het simpelweg was dat ze zo'n hechte kleine groep waren dat niemand van buitenaf ertoe deed."

Aanbevolen: