Ranking van de meest verknoeide schurken van Gossip Girl

Inhoudsopgave:

Ranking van de meest verknoeide schurken van Gossip Girl
Ranking van de meest verknoeide schurken van Gossip Girl
Anonim

Elke show die zo geweldig is als Gossip Girl, zal ongetwijfeld een paar super verknalde antagonisten hebben om de hoofdrolspelers een run voor hun geld te geven. De ergste schurken in de geschiedenis van Gossip Girl hadden de reputatie het de hoofdpersonen moeilijker te maken dan zou moeten. Het leven had een makkie moeten zijn voor Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Nate Archibald, Chuck Bass en Dan Humphrey.

Helaas voor hen was er meestal altijd wel iemand die hun ondergang wilde zien. Vanwege het feit dat de hoofdgroep personages elkaar altijd steunde, kwamen schurken er nooit als beste uit. De schurken van de show hadden vrijwel altijd spijt van hun acties.

10 Asher Hornsby

Asher Hornsby is een verknipte schurk van Gossip Girl, maar hij is zeker niet een van de ergste. Hij was louche omdat hij een geheime homorelatie had met Eric van der Woodsen en Jenny Humphrey (gespeeld door Taylor Momsen) als zijn baard gebruikte. Hij overtuigde Jenny ervan dat hij haar echt leuk vond toen hij haar alleen als dekmantel gebruikte, zodat niemand wist dat hij homo was. Hij werd uiteindelijk vrijgelaten, ook al wilde hij met zijn geheim in de kast blijven. Hij had de mensen om hem heen niet moeten manipuleren zoals hij deed.

9 Tripp Van Der Bilt

De belangrijkste reden waarom Tripp van der Bilt een Gossip Girl-schurk is, is het feit dat hij een auto-ongeluk kreeg met Serena van der Woodsen op de passagiersstoel, haar lichaam op de bestuurdersstoel bewoog en vervolgens verdween uit de plaats delict. Hij kreeg een buitenechtelijke affaire met Serena toen ze net 18 jaar oud was. Hij was veel ouder en had een vrouw! Bovendien was hij een politicus, dus hij had veel meer respect moeten hebben voor wat er gaande was met de mensen om hem heen. Hij was een respectloze en verwarde man.

8 Gabriel Edwards

Gabriel Edwards was gewoon de slechtste! Hij deed alsof hij verliefd was op Serena om haar en haar familie financieel te manipuleren. Hij overtuigde haar ervan dat hij oprechte gevoelens had en dat ze uiteindelijk wegliepen.

Ze had geen idee dat hij niets meer was dan een oplichter. Hij probeerde haar naaste familieleden van hun fortuin af te troggelen en hij kon er zelfs mee wegkomen omdat Serena en Lily in een moeilijke situatie terechtkwamen in de tijd dat Serena hem probeerde te pakken te krijgen.

7 Poppy Lifton

Poppy Lifton is net zo slecht als Gabriel Edwards omdat ze meedeed aan al zijn oplichtersgedrag. Gabriel en Poppy hadden een relatie en ze gaf hem groen licht om Serena te ontmoeten en Serena te verleiden tot een relatie, zodat ze hun oplichtersvaardigheden konden gebruiken om Van der Woodsen-geld te stelen. Poppy deed zich voor als een succesvolle en evenwichtige socialite, maar in plaats daarvan was ze niets meer dan een dief.

6 Carter Baizen

Carter Baizen bleef tijdens de hele Gossip Girl-show geen slechterik, maar voor een tijdje was hij niet altijd de beste man die er is. In één geval zorgde hij ervoor dat Nate Archibald verwikkeld raakte in gokdrama in een tijd dat hij wist dat Nate financiële problemen doormaakte. Het feit dat hij bereid was om dat te doen bij een tiener die met geld worstelde, laat zien hoe in de war hij op dat moment echt was.

5 Russell Thorpe

Russell Thorpe is een verknipte schurk uit het vierde seizoen van Gossip Girl. Zijn dochter Raina Thorpe had geen idee hoe slecht hij was, maar de waarheid over hem is dat hij alleen Bart Bass wilde neerhalen.

Zijn motieven waren echter niet moeilijk te begrijpen… De acties van Bart Bass zorgden ervoor dat zijn vrouw stierf in een brand en daarom was Russell constant op zoek naar wraak.

4 Louis Grimaldi

Louis Grimaldi was helemaal geen slechterik… Tot zijn trouwdag met Blair Waldorf. Hij werd uiteindelijk heel boos op haar toen hij ontdekte dat ze nog steeds verliefd was op Chuck Bass, gespeeld door Ed Westwick. Hij bedreigde haar en probeerde haar in een liefdeloos huwelijk te vangen en het maakte haar zo bang dat ze het toneel ontvluchtte en probeerde weg te rennen om te ontsnappen aan een leven van eenzaamheid in zijn kasteel. Ze wist diep in haar hart dat ze bij Chuck Bass wilde zijn en Louis probeerde dat te blokkeren en dat te verpesten.

3 Juliet Sharp

Juliet Sharp is de op twee na slechtste schurk uit de serie roddelmeisjes vanwege het feit dat ze Serena's leven binnenkwam met niets anders dan wraak in haar hoofd. Ze wilde Sabrina terugkrijgen namens haar broer die vanwege de leugens van Lily van der Woodsen in de gevangenis zat. Wat Julia niet wist, is dat Serena niets te maken had met het opsluiten van Julia's broer. Juliet verspreidt vervelende geruchten over Serena, saboteert de toekomst van Cerritos College en probeert Serena's relaties te ruïneren.

2 Georgina Sparks

Georgina Sparks, gespeeld door Michelle Trachtenberg, staat op de tweede plaats als een van de ergste schurken uit Gossip Girl. Ze had op zoveel verschillende manieren een afschuwelijke invloed op Serena, maar het ergste wat ze deed? Ze probeerde Serena te saboteren door haar het gevoel te geven dat het haar schuld was dat een man met wie ze aan het feesten waren een overdosis illegale middelen nam. Het was eigenlijk niet Serena's schuld dat de man een overdosis nam, maar Georgina probeerde het duistere geheim jarenlang boven Serena's hoofd te houden.

1 Bart Bas

Bart Bass is uiteindelijk de slechtste schurk van Gossip Girl. Hij werd slechter en slechter naarmate de show vorderde, maar het ergste wat hij deed was proberen zijn eigen zoon, Chuck Bass, te vermoorden. Voorafgaand aan dat alles deed hij alsof zijn eigen dood, hij behandelde Lily slecht terwijl ze zijn vrouw was, handelde meedogenloos in het bedrijfsleven en maakte vrijwel iedereen bang die op zijn pad kwam.

Aanbevolen: