Bob Saget had wat huiveringwekkende woorden tijdens een van zijn laatste interviews

Inhoudsopgave:

Bob Saget had wat huiveringwekkende woorden tijdens een van zijn laatste interviews
Bob Saget had wat huiveringwekkende woorden tijdens een van zijn laatste interviews
Anonim

De wereld van comedy heeft talloze legendarische edelstenen verloren. Dat is vooral de laatste tijd de waarheid geweest, met het overlijden van Norm Macdonald, die werd aanbeden door zoveel fans en zijn collega's. Hetzelfde geldt voor het recente overlijden van Betty White, terwijl miljoenen rouwden om haar verlies.

Tragisch genoeg was Bob Saget de meest recente grappige man die stierf, er wordt aangenomen dat de geliefde 'Full House'-ster een natuurlijke dood is overleden.

In het volgende kijken we terug naar zijn laatste stand-upshow, samen met zijn laatste interview op een radioshow en wat er werd gezegd.

Volgens de aanwezige fans had Bob Saget zijn familie in gedachten tijdens de laatste show

Zijn laatste show vond plaats in Jacksonville, Florida, toen Bob Saget de aftrap maakte voor zijn nieuwste comedytour, 'I Don't Do Negative'. Het blijkt dat, volgens People, de aanwezigen vermeldden dat Saget zijn familie in gedachten had tijdens zijn laatste show.

Volgens een fan moest Saget aan zichzelf denken toen hij een toeschouwer naast zijn dochters zag.

"Er was een heer op de eerste rij die daar was met zijn dochters, die in leeftijd varieerden van een middelbare scholier tot een volwassene. Hij praatte ongeveer vijf minuten met hem voor onze ogen en barstte in tranen uit, vertelt ons hoe deze man hem aan hem en zijn eigen dochters deed denken."

"Nu, het betekent gewoon zoveel dat zijn familie in zijn gedachten was daar tijdens zijn laatste show en altijd op het podium. Het was gewoon heel griezelig."

Bovendien sprak Bob ook over de komieken die waren overleden, waaronder mensen als Norm Macdonald en Robin Williams.

Het bleek dat hij ook een andere griezelige verwijzing maakte tijdens wat een van zijn laatste interviews bleek te zijn.

Tijdens zijn laatste interview met 'Real Radio Monsters' noemde Bob Saget grappige mensen die overleden zijn

Slechts vier dagen voor zijn tragische overlijden verscheen Bob Saget op Real Radio Monsters, waar hij werd geïnterviewd door Russ Ray Rollins en een paar van zijn andere presentatoren. Het gesprek was grotendeels luchtig, op de klassieke Bob-manier. Hij maakte echter één opmerking die echt bij de fans bleef hangen.

"Het is echt tragisch als grappige mensen gaan. Het is leven, maar mensen gaan ver voor hun tijd."

Bovendien besprak Saget, als klasseact die hij is, het overlijden van Betty White. Hij vertelde over een verhaal dat zich twee jaar geleden had afgespeeld. Hij zou ook kort ingaan op haar relatie met echtgenoot Allen Ludden.

"Ze zei altijd dat de liefde van haar leven haar man was, Allen Ludden, die ze in 1981 verloor. Nou, als de dingen volgens Betty's ontwerp in het hiernamaals werken, worden ze herenigd. Ik weet niet wat er gebeurt als we sterven, maar als Betty zegt dat je bij de liefde van je leven mag zijn, dan stel ik Betty dit graag voor. Mijn innige deelneming aan haar familie en vrienden. Betty Wit. Mijn God, we zullen je missen."

Bob was duidelijk een klasse-act tot zijn laatste dagen.

Fans en medewerkers blijven rouwen om het verlies van de komedielegende

Natuurlijk, na het overlijden van iconische comedians, begonnen er berichten binnen te stromen van zowel de fans als degenen met wie hij samenwerkte. John Stamos was verpletterd, omdat de acteur nog steeds moeite heeft om zich een wereld zonder Bob Saget voor te stellen.

De hele cast van 'Full House' zou een verklaring afgeven als eerbetoon aan het overleden icoon.

Vijfendertig jaar geleden kwamen we samen als een tv-familie, maar we werden een echte familie. En nu rouwen we als familie. Bob maakte ons aan het lachen tot we huilden. Nu vloeien onze tranen van verdriet, maar ook met dankbaarheid voor alle mooie herinneringen aan onze lieve, aardige, hilarische, gekoesterde Bob. Hij was een broer voor ons jongens, een vader voor ons meisjes en een vriend voor ons allemaal. Bob, we houden zielsveel van je. We vragen ter ere van Bob, knuffel de mensen van wie je houdt. Niemand gaf betere knuffels dan Bob.”

Een droevig verlies en een die nog heel lang zal bijten. Hij was niet alleen een geweldige acteur en komiek, wat nog belangrijker is, maar Bob was ook een geweldige familieman.

Zijn kinderen en vrouw zijn in deze tijden in ieders gedachten.

Aanbevolen: