Fans denken dat Alex Rodriguez Jennifer Lopez al heel vroeg bedroog

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Alex Rodriguez Jennifer Lopez al heel vroeg bedroog
Fans denken dat Alex Rodriguez Jennifer Lopez al heel vroeg bedroog
Anonim

Nieuwe geruchten over vreemdgaan lijken rond Jennifer Lopez en Alex Rodriguez te gaan, lang nadat het paar hun verloving had verbroken - en deze keer gaan ze ver terug.

Een anonieme bron heeft een bewering over vals spelen gedeeld waarbij een beroemd, niet bekendgemaakt voormalig stel betrokken is, waarbij veel fans denken dat het de zanger en de voormalige honkbalspeler is.

Deuxmoi-fans denken dat A-Rod Jennifer Lopez bedroog aan het begin van hun relatie

Een bron deelde een anonieme claim op de roddelpagina van beroemdheden Deuxmoi. Het "blinde item", verwijzend naar een ex-koppel, dateert van jaren geleden.

"Ik werkte vroeger in een luxe hotel in Miami en kan bevestigen dat het allemaal mannen zijn die vals spelen", zegt de bron.

Ze beweren dat een mannelijke beroemdheid - wiens naam was geblokkeerd - zijn nummer aan een vrouw aan de bar van het hotel heeft gegeven.

“Ze volgde hem kort daarna naar zijn kamer”, beweert de bron.

Ze zeiden ook dat het vermeende incident plaatsvond in de vroege stadia van de geheime mannelijke A-lister en zijn vriendin.

Ondanks dat de aanwijzingen vaag waren, duurde het niet lang voordat fans erachter kwamen dat het blinde item over Jennifer Lopez en Alex Rodriguez zou kunnen gaan.

De beheerder van het account heeft verduidelijkt dat het paar niet langer samen is. Bovendien lijkt de spatiëring van de geblokkeerde namen compatibel te zijn met de korte bijnamen van Lopez en Rodriguez.

“A-Rod???” een fan merkte op en voegde een reeks emoji's aan de zijkant toe.

“Def Arod en Jlo met de afstand tussen de aanwijzingen. DM was vandaag oude blinde items aan het opruimen, haar huidige update is dat het "paar [emoji met een gebroken hart]" al is verbroken ", merkte een andere gebruiker op.

JLo en A-Rod hebben hun verloving verbroken na vier jaar samen

Lopez en Rodriguez verbraken eerder dit jaar hun verloving, na vier jaar daten. De voormalige atleet stelde in maart 2019 ten huwelijk.

Slechts een dag nadat het stel hun verloving aankondigde, werd Rodriguez ervan beschuldigd Lopez te hebben bedrogen. Voormalig Yankees-honkbalspeler Jose Canseco beweerde dat Rodriguez de Waiting for Tonight-zanger met zijn ex-vrouw bedroog in een reeks tweets. Lopez en Rodriguez gaven geen commentaar op de beschuldigingen, maar Canesco's ex-vrouw Jessica ontkende alle beweringen.

De relatie tussen Rodriguez en Lopez werd door de jaren heen bezoedeld door andere geruchten over vreemdgaan. Nadat JLo eerder dit jaar werd gespot zonder haar verlovingsring, werden de geruchten over het uiteenvallen hardnekkig. Het voormalige stel kondigde aan dat ze uit elkaar gingen in een gezamenlijke verklaring aan The Today Show.

Lopez heeft sindsdien de romance met haar ex Ben Affleck opnieuw aangewakkerd, en de twee zijn al meerdere keren gezellig gespot.

Aanbevolen: