Fans denken dat Keanu Reeves de nederigste acteur in heel Hollywood is nadat hij dit op de LAX Airport heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Keanu Reeves de nederigste acteur in heel Hollywood is nadat hij dit op de LAX Airport heeft gedaan
Fans denken dat Keanu Reeves de nederigste acteur in heel Hollywood is nadat hij dit op de LAX Airport heeft gedaan
Anonim

Kean Reeves komt misschien het dichtst in de buurt van een perfecte Hollywood-acteur, vooral gezien zijn manieren buiten de camera om. De man is bijna perfect, of hij nu het publiek van Stephen Colbert bijna aan het huilen maakt, of een lid van de menigte op 'The Graham Norton Show' op hem afvuurt tijdens een interview!

Hij is een geweldig persoon die in verschillende gevallen zoveel goeds heeft gedaan. In het volgende kijken we terug op een moment uit 2015 toen hij over het LAX-vliegveld liep, meestal helemaal alleen. Laten we eens kijken naar wat er gebeurde.

Wat is er in 2015 met Keanu Reeves op LAX gebeurd?

Hij heeft niet alleen een vermogen van $ 360 miljoen, maar Keanu Reeves is een van de meest populaire acteurs ter wereld. Ondanks al zijn succes en fortuin blijft Reeves ongelooflijk bescheiden. Dat heeft voor een groot deel te maken met hoe hij tegen geld aankijkt. In een van zijn meer klassieke citaten aller tijden, verklaarde hij: "Geld betekent niets voor mij. Ik heb veel geld verdiend, maar ik wil van het leven genieten en mezelf niet stressen bij het opbouwen van mijn bankrekening. veel weg en leven eenvoudig, meestal uit een koffer in hotels. We weten allemaal dat een goede gezondheid veel belangrijker is."

Reeves gelooft sterk in goed karma en dat was heel duidelijk in zijn leven, waarbij hij zijn focus op positieve energie legde. "Energie kan niet worden gecreëerd of vernietigd, en energie stroomt. Het moet in een richting zijn, met een soort interne, emotionele, spirituele richting. Het moet ergens een effect hebben", verklaarde de Matrix-acteur.

Nou, het wordt echt niet positiever dan de clip die we gaan zien, die Keanu laat zien op de LAX luchthaven.

Door de luchthaven komen was niet gemakkelijk voor Keanu Reeves

Hij heeft al het geld van de wereld, maar in 2015 besloot Keanu Reeves nog steeds om een vlucht uit LAX te nemen, omringd door ons normale mensen. Om het nog groter te maken, nam Reeves de vlucht op de dag van zijn verjaardag. Eerlijk gezegd hebben de meesten van ons zichzelf die dag misschien verwend en een privévlucht genomen… maar niet Keanu.

Op die septemberdag zag het luchthavenpersoneel er een beetje verward uit, aangezien de acteur bijna het hele vliegveld zonder enige hulp liep. Klaagde de acteur of werd hij boos? Absoluut niet, in plaats daarvan besloot hij te stoppen voor zoveel mogelijk foto's, totdat een lid van het luchthavenpersoneel hem te hulp kwam.

De video ging viraal en genereerde meer dan zes miljoen views. In het commentaargedeelte prezen fans Keanu voor hoe nederig hij werkelijk met iedereen was, samen met het feit dat hij niet één keer klaagde.

Echte Keanu-fans weten dat zijn vrijgevigheid vaak voorkomt, in LA zie je hem meestal praten met fans over zijn motorfiets. Hij ziet er nooit te "Hollywood" uit, en fans waarderen dat.

Fans prezen de acteur voor hoe hij reisde ondanks zijn gigantische vermogen

Gelabeld als 'het vriendje van het internet', houden fans van de manier van leven van de acteur. Dat was vooral te merken bij LAX op zijn verjaardag. De meest gelikete reactie prees Keanu niet alleen omdat hij niet alleen reclame maakte, maar ook met een lijfwacht of grote entourage.

"Deze man is $ 350 miljoen waard en vliegt nog steeds met gewone vliegtuigen, niemand bewaakt of entourage, verliest nooit zijn kalmte (ook al zouden mensen hem niet in vrede naar zijn poort laten lopen). Als ik zei dat hij de meest bescheiden supersteracteur op deze planeet, het zou een understatement zijn. Ik heb niets dan respect voor hem. Zo'n bescheiden, stijlvolle man."

"Hij is mijn absolute favoriete beroemdheid. Hij is de aardigste man en herinnert zich dat zijn fans zijn investering zijn. Hij is nederig en beleefd. Ik kan niet anders dan hem respecteren."

"Hij blijft indruk op me maken elke keer als ik iets over hem zie. Merk op dat hij poseert voor fans, maar zijn gezicht bedekt voor paparazzi."

"Hij is gewoon een man die probeert de beste mens te zijn die hij kan zijn … probeert geaard te blijven.. Ik groet hem."

Nog een moment om fans te laten zien hoe geweldig Keanu is, ongeacht de situatie waarmee hij wordt geconfronteerd.

Aanbevolen: