Hier is waarom sommige fans de documentaire van Billie Eilish niet leuk vonden

Inhoudsopgave:

Hier is waarom sommige fans de documentaire van Billie Eilish niet leuk vonden
Hier is waarom sommige fans de documentaire van Billie Eilish niet leuk vonden
Anonim

Billie Eilish is een van de grootste namen in de muziek van vandaag. Het was dus logisch toen er een documentaire over haar leven werd aangekondigd. Fans wilden alles weten wat er te weten viel over de ster, en ze kregen hun wens.

Alleen, sommige fans genoten niet echt van de biopic, en ze hebben een aantal specifieke gedachten over Billie Eilish na zijn debuut.

Fans zeggen dat de documentaire erg onflatteus was

Fans zeggen al dat een specifieke groep mensen Billie Eilish haat. Maar ze zijn ook bang dat haar documentaire de zaken alleen maar erger heeft gemaakt. Waarom? Omdat de film Eilish niet echt op haar best liet zien, zeggen fans.

Eén fan vatte hun gedachten samen door te zeggen dat de documentaire 'haar brutaalste clips liet zien'. Ja, Billie is een mens net als ieder ander, en ze was een tiener toen de film uitkwam. Toch toonde het haar niet in het beste licht, beweren fans.

Diezelfde kritische fan merkte op dat in de film "ze de fans nauwelijks waardeerde", maar ook dat Billie veel klaagde. Van niet enthousiast lijken over de nominatie voor een Grammy tot 'hoe ze het schrijven van liedjes haat', Billie leek in elke scène een snotaap, suggereerde de fan die criticus werd.

Wat was er zo slecht aan de documentaire van Billie Eilish?

Het is niet slechts één fan die de dokter in elkaar heeft geslagen, maar hij houdt nog steeds van Billie. Andere commentatoren herhaalden soortgelijke gedachten; "Er waren zeker momenten dat ik gefrustreerd raakte met haar," legde iemand uit, die scènes beschreef waarin Billie schijnbaar onbeleefd was tegen haar moeder.

Tegelijkertijd, terwijl fans toegeven dat de documentaire niet goed strookte met Billie's imago, richten hun klachten zich op de percepties van anderen. Zoals iemand opmerkte: "Ik denk niet dat het hen in een kwaad daglicht stelde, ik denk dat ze een heel specifieke momentopname van momenten zonder context lieten zien."

En daar komt het op neer; de crew filmde Billie ongeveer drie jaar, dus statistieken suggereren dat er ongetwijfeld een aantal niet-zo-vleiende momenten op film zullen zijn. Bovendien, "ze was depressief tijdens deze hele productie", wees een fan, dus er waren zeker wat dieptepunten naast haar carrièrehoogtepunten.

Is Billie schuldig, of is het de schuld van haar ouders?

Sommige fans leggen ook gedeeltelijk de schuld bij Billie's ouders. Hoewel ze een goede relatie lijken te hebben, zeggen sommigen dat Billies moeder Maggie niet altijd aan de kant van haar dochter leek te staan. Om te beginnen dwong Billie's moeder haar om een meer "algemeen" nummer te schrijven in plaats van een heel persoonlijk nummer, vatten de fans samen.

Al die momenten, samengevoegd, weerspiegelen een zeer chaotische tijd voor Billie, maar ze maken haar ook een moeilijke, opstandige tiener. In werkelijkheid, zeggen fans, is Billie heel anders -- maar de film deed haar een slechte dienst door niet alle hoeken van de ster te laten zien.

Aanbevolen: