Britney Spears plaatst furieuze razernij die haar dansvideo's thuis verdedigt

Inhoudsopgave:

Britney Spears plaatst furieuze razernij die haar dansvideo's thuis verdedigt
Britney Spears plaatst furieuze razernij die haar dansvideo's thuis verdedigt
Anonim

Britney Spears heeft iets te zeggen!

Sinds FreeBritney van internet naar een echte rechtszaal is gegaan, heeft Britney zich meer uitgesproken dan in de 13 jaar sinds haar controversiële voogdijschap begon.

Alleen al de afgelopen weken keurde een rechter haar verzoek goed om haar eigen advocaat in te huren, gaven de rechtbanken Britneys eigen getuigenis tegen haar vader vrij en Britney heeft haar freestyle dansvideo's voor thuis ingeruild voor gepassioneerde ondertitelessays over haar IG.

Denk niet dat ze die dansvideo's is vergeten. Ze is niets vergeten! Britney's laatste bericht bevat een aantal brutaal eerlijke meningen over hen en meer …

Ze weet dat mensen grappen maken over haar dansen

De grootste afhaalma altijd van Britney's laatste post (hieronder gedeeld): Girl is MAD. Ja, ze ziet de veroordelende reacties op haar dansvideo's, en nee, ze zal niet veranderen.

"Voor degenen onder jullie die ervoor kiezen om mijn dansvideo's te bekritiseren… kijk, ik ga binnenkort niet op podia optreden terwijl mijn vader bepa alt wat ik draag, zeg, doe of denk !!!!" Britney's onderschrift begint. "Ik zou veel liever video's delen JA vanuit mijn woonkamer in plaats van op het podium in Vegas, waar sommige mensen zo ver weg waren dat ze mijn hand niet eens konden schudden en ik uiteindelijk de hele tijd contact high werd van wiet… wat ik deed maakt niet uit, maar het zou leuk geweest zijn om naar de moeder fg spa te kunnen gaan !!!!"

Ze erkent verder dat haar uiterlijk niet zo gepolijst is als voorheen, maar ze wil niet dat het zo is:

"Ik ga geen zware make-up opdoen en proberen het opnieuw op het podium te proberen en niet in staat zijn om de echte deal te doen […] je hebt geluk dat ik helemaal niets post … als je het niet leuk vindt wat je ziet, ontvolg me!!! […] Psss als je mijn dierbare a niet in mijn woonkamer wilt zien dansen of het is niet aan jouw normen … ga een fg boek lezen! !!!!"

Ze is ook boos op andere dingen (zoals Jamie Lynn)

Britney's post bevat een bijzonder harde vermelding van haar zus Jamie Lynn Spears.

"Ik vind het niet leuk dat mijn zus opdook bij een prijsuitreiking en MY SONGS opvoerde voor remixen !!!!!" zij schrijft. "Mijn zogenaamde ondersteuningssysteem heeft me diep gekwetst !!!!! Dit conservatorium heeft mijn dromen gedood … dus alles wat ik heb is hoop […]."

Ze heeft het over dit optreden van 2017, btw:

Fans weten niet zeker of zij het echt is

Britney's superagressieve woorden waren zo vreemd dat sommige fans moeite hebben te geloven dat ze ze echt heeft geschreven.

"Ik ben 100% met Britney, maar haar laatste IG-berichten waren erg verdacht", luidt een Tweet, met andere die erop wijzen dat Brit Brit meestal niet zo veel vloekt: "Ik heb gemerkt dat het niet" Ik klink niet als haar. Te veel gevloek."

Voor de goede orde, er is niets concreets dat suggereert dat Britney niet haar eigen onderschriften op sociale media schrijft, hoewel sommige fans speculeren dat @CassiePetrey, Britney's socialemediamanager, strikte controle heeft over wat er wordt gepost.

Eens kijken hoe lang dat bijschrift blijft…

Aanbevolen: