15 foto's van Vin Diesel die bewijzen dat hij in niets lijkt op zijn snelle en furieuze karakter

Inhoudsopgave:

15 foto's van Vin Diesel die bewijzen dat hij in niets lijkt op zijn snelle en furieuze karakter
15 foto's van Vin Diesel die bewijzen dat hij in niets lijkt op zijn snelle en furieuze karakter
Anonim

Opmerkelijk is dat de F&F-franchise het goed blijft doen met de onlangs uitgebrachte trailer van F9. Gezien zijn woorden in recente interviews, begint Vin al plannen te maken voor de tiende film, die zonder twijfel een monumentale film zal worden.

Voorafgaand aan Fast and Furious had Vin moeite om de juiste rol te vinden, vooral in de jaren '90. De landing op Dom Toretto veranderde zijn leven volledig en tegenwoordig kunnen de meeste fans zich Vin niet voorstellen onder een ander karakter of een andere reeks omstandigheden.

In dit artikel gaan we achter de schermen en laten we een meer menselijke kant van Vin Diesel zien wanneer de camera's niet draaien. Je zult aangenaam verrast zijn hoe verschillend de dingen zijn.

Geniet en zoals altijd, deel het artikel met een vriend. Hier zijn 15 foto's van Vin Diesel waaruit blijkt dat hij in niets lijkt op zijn Fast and Furious-personage, Domenic Toretto.

15 Achter de schermen Joy

In het verleden werd soms gezegd dat Vin Diesel moeilijk was om mee te werken op de set, vooral tijdens Fast and Furious. Deze foto en onderschrift via zijn IG-account bewijzen echter het tegendeel. Hij voelt niets dan dankbaarheid;

"I'm Home" Momenten nadat we de wereldwijde trailer hebben uitgebracht. Ik hou van mijn hele team… FAMILIE. Gezegend.”

14 Nederige woorden

“Hij heeft een manier om iedereen met wie hij in contact komt zoveel inspiratie te geven. Dat zie je aan de rollen die hij speelt. Net als ik heeft hij nog nooit een Oscar gewonnen, maar dat betekent nul als het gaat om hoe hij de wereld heeft beïnvloed. Zijn bestaan vertegenwoordigt de kracht van veerkracht.”

Bescheiden woorden van Vin Diesel die zijn goede vriend bespreekt - hmm, misschien is hij eigenlijk een lieverd buiten zijn Fast and Furious-personage?

13 Glimlacht met John

Het nieuwste lid van de F&F-familie is niemand minder dan John Cena.

Het lijkt erop dat deze twee het achter de schermen met elkaar hebben - Vin Diesel zou zelfs een video plaatsen waarin John en zijn rol in de film worden geprezen, een video waarvan hij beweert dat deze de manier waarop mensen John zien zal veranderen.

12 Liefdadigheidswerk

Net als veel andere beroemdheden doet Vin achter de schermen veel liefdadigheidswerk. In dit geval kon hij door een klein beetje Xbox te spelen $ 100.000 inzamelen voor het goede doel.

Hij geeft constant iets terug, wat een geweldig teken is en iets dat zijn imago alleen maar verder verbetert.

11 Selfietijd

We kunnen ons echt niet voorstellen dat Dom poseert voor zo'n foto tijdens de Fast and Furious-films, maar hij maakt zulke foto's achter de schermen en hij heeft het ook opgevolgd met sentimentele verjaardagswensen;

“Gelukkige verjaardag aan een van de beste mensen die ik ooit heb mogen leren kennen. @jordanabrewster het was een ware zegen om je de afgelopen 20 jaar mijn zus op en naast het scherm te mogen noemen. WIJ HOUDEN VAN JE!!!”

10 Tekenen voor de fans

Voor Vin begon het met een behoorlijk deel van de strijd in de jaren '90, maar in het begin van de jaren 2000 zou het allemaal veranderen als hij een serieuze doorbraak zou maken en zou stijgen in de industrie. Natuurlijk zou Fast and Furious het optreden zijn om hem eindelijk op de kaart te zetten.

Hij doet zijn best om iets terug te geven aan de fans, zoals we op de foto hierboven kunnen zien terwijl Vin handtekeningen ondertekent voor de supporters.

9 Zijn oudsten respecteren

Vin heeft een duidelijk respect voor zijn ouderen en dat was vooral het geval in deze emotionele post. Dit is wat hij te zeggen had;

“Wijsheid… om het te verwerven, is vaak niet meer nodig dan simpelweg luisteren naar de mensen van wie je houdt die het hebben. Sir Michael Caine, dankbaar voor uw vriendschap. Alle liefde.”

8 Fotoshoot Smiles

Een geweldige foto achter de schermen die de echte Vin Diesel laat zien. Hij neemt deel aan een fotoshoot en hij lacht helemaal van de camera.

Hij nam zelfs de tijd om zijn fotograaf te bedanken via IG, terwijl hij zichzelf zelfs voor de gek hield vanwege de grote glimlach.

7 Familiefoto

Hij is een trotse vader van drie kinderen achter de schermen: Hania, Vincent en Pauline. Zijn derde kind is vernoemd naar Paul Walker, als eerbetoon aan de overleden acteur.

Vin Diesel heeft in talloze interviews verklaard dat hij ervoor kiest om zijn persoonlijke leven voor zichzelf te houden en de juiste privacy wil, in tegenstelling tot de meeste beroemdheden in de branche.

6 Dochter fotoshoot

Een fotoshoot samen met zijn jongste dochter, Pauline. Vin plaatste de foto trots op zijn IG. Hij heeft heel wat volgers met meer dan 60 miljoen supporters.

Hij blijft de goede kant opgaan met binnenkort een nieuwe Fast & Furious-release, om nog maar te zwijgen van tal van andere films waarin de Hollywood-ster is betrokken.

5 Talent optimaliseren

Fast and Furious heeft de gave om muzikanten mee te nemen en ze om te zetten in iets geweldigs voor de films. Vin sprak zeer over de nieuwste toevoeging;

“Zoals je weet, hebben we vaak groot talent in de muziekindustrie gevonden om over te stappen naar film. Er wordt van ze verwacht dat ze alle lofbetuigingen aan de deur achterlaten om het personage met integriteit te omarmen … en dat is precies wat Ozuna heeft gedaan."

4 Selfie-tijd

Nog een geweldige BTS-foto, een die we niet van Vin zouden verwachten, gevolgd door een geweldige boodschap;

"Er zijn tijden in de filmindustrie, waar de acteur die hij voor ogen had toen het personage werd gemaakt, uiteindelijk de acteur wordt die je op het scherm ziet wanneer de film wordt uitgebracht … Michael Rooker."

3 Gezinsvakantie

Hij heeft een druk leven, maar Vin kan altijd tijd voor het gezin vinden. Hij plaatste deze foto om 2019 af te sluiten en besprak hoe geweldig het jaar bleek te zijn.

Vin staat misschien bovenaan in 2020 en werkt aan Avatar 2 en 3, die in 2021 en 2023 uitkomen.

2 Oceaantijd

Een geweldige foto waarop Vin Diesel en zijn dochter in stijl op de oceaan rijden; het wordt echt niet veel beter dan deze scène - Diesel was niets dan dankbaar in zijn IG-post, die door meer dan een miljoen fans dubbel werd getikt.

Veel relaxter vergeleken met zijn F&F persona, dat is zeker.

1 Met zijn partner

Vin en zijn partner Paloma Jimenez zijn sinds 2007 samen; reken maar uit, dat is meer dan een decennium. De twee hebben sindsdien een gezin gesticht, met drie kinderen.

We horen niet zo veel als het gaat om hun romance, zoals we eerder al zeiden Vin kiest ervoor om zijn persoonlijke leven op de DL te leven, wat eigenlijk best verfrissend is.

Bronnen – IG & Pinterest

Aanbevolen: