Zoey 101' Star prijst Britney Spears nadat ze haar verdedigt tegen 'liegende' zus Jamie Lynn

Inhoudsopgave:

Zoey 101' Star prijst Britney Spears nadat ze haar verdedigt tegen 'liegende' zus Jamie Lynn
Zoey 101' Star prijst Britney Spears nadat ze haar verdedigt tegen 'liegende' zus Jamie Lynn
Anonim

Britney Spears heeft haar jongere zus Jamie Lynn Spears in een andere vernietigende Instagram-post geslagen.

Op vrijdagavond deelde Britney clips van twee presentatoren van talkshows overdag die haar kwamen verdedigen. In het bijschrift sprak de 40-jarige popster rechtstreeks met Jamie Lynn wiens memoires Things I Should Have Said een nationale bestseller is geworden.

Britney noemde haar zus 'uitschot' nadat Jamie, 30, een reeks beschuldigingen had geuit over haar oudere zus in haar nieuwe boek. De zangeres van "Baby … One More Time" noemde haar actrice-zus ook een "leugenaar" en beschuldigde haar ervan ook verhalen te vertellen over haar voormalige Zoey 101 co-ster, Alexa Nikolas.

Britney Spears twijfelde aan de timing van Jamie's boek

In twee afzonderlijke fragmenten van The Real en The Talk, beide gedeeld op Britney's Instagram-pagina, verdedigden Adrienne Bailon en Akbar Gbajabiamila de ster "Stronger". Beide presentatoren van talkshows drongen erop aan dat de jongere Spears-zus Britney achter gesloten deuren had moeten aanspreken, in plaats van haar te ontmaskeren in een boek zonder enige beperking.

Met haar Instagram-bijschrift om Jamie te bekritiseren, schreef moeder van twee Britney: "De timing van je boek was ongelooflijk Jamie Lynn." Ze herhaalde ook dat ondanks de beweringen van haar familie dat ze niet wisten hoe ongelukkig ze was tijdens haar 13-jarige conservatorium, ze "allemaal wisten".

Britney Spears wil dat Jamie Lynn een leugendetectortest doet

Verwijzend naar de outtakes van de gedeelde talkshow, voegde Britney toe: "Wat deze vrouwen hier zeggen is vrij duidelijk !!!! Ik ben gewoon een beetje geschokt dat meer mensen zoals deze echte soul sisters het niet vertellen zoals het is."

Sarcastisch ging ze verder met te zeggen: "Gefeliciteerd bestseller … het verbaast me helemaal niet. Het lef van je om nu een boek te verkopen en te praten. Maar je verdomde liegen net zoals je loog over Alexa Nikolas !!!!"

Grammy-bekroonde zangeres Britney verwees naar de voormalige Zoey 101-collega van haar zus die Jamie beschuldigde van "een storm opzetten" over haar nieuwe boek. Terwijl ze doorging met het uitschelden van haar broer, zei Britney dat ze wenste dat ze 'een leugendetectortest zou doen'.

Britney dekte het bijschrift af terwijl ze schreef: "Je bent uitschot, Jamie Lynn."

Alexa Nikolas werd naar verluidt ontslagen uit 'Zoey 101'

In 2004, op 12-jarige leeftijd, werd Nikolas gecast als Nicole Bristow in Zoey 101, naast Jamie Lynn. Maar in 2006, na het einde van het tweede seizoen, werd Nikolas niet teruggevraagd voor het derde. Er gingen geruchten dat Nikolas Jamie Lynn op de set "pestte" en de reden was voor haar vroege vertrek.

The New York Post meldde in 2005 dat een bron onthulde dat Britney op de set van de Nickelodeon-show ging om Nikolas te confronteren. Britney "schreeuwde dat Alexa een 'slecht klein meisje' was en dat ze maar beter op zichzelf kon letten, anders zal ze 'nooit meer in deze stad werken!'"

Een woordvoerster van de Spears-zussen gaf toe: "Jamie Lynn en een ander meisje op de set hadden problemen, net als 13-jarigen." Ze voegde er ook aan toe: "Britney had wel woorden met het meisje, maar voelde ze kwam op voor haar zus.'

Alexa Nikolas bedankte Britney voor het roepen van Jamie Lynn

Ondertussen bedankte Nikolas Britney na Britney's recente Instagram-bericht dat ze haar weer terug had op haar eigen sociale media-account. @britneyspears bracht tranen in mijn ogen. Je inspireert mij en zoveel anderen.

Nikolas ging eerder deze maand naar Instagram om te bespreken waar Jamie Lynn over schreef in haar nieuwe memoires. Nikolas schreef in een tekstbericht: "Ik was behoorlijk verrast om haar daar in een storm te zien liggen. Ik dacht onlangs dat we in orde waren nadat ze me probeerde te gebruiken in haar Zoey 101-muziekvideo om zichzelf er beter uit te laten zien nadat ik eindelijk naar buiten kwam over wat er met me was gebeurd terwijl ik op de set was / opnieuw werd buitengesloten tijdens de reünie-reboottruc."

Alexa Nikolas beschuldigde Jamie Lynn van 'gaslighting' haar

Britney Spears lacht Jamie Lynn Spears blanco staren
Britney Spears lacht Jamie Lynn Spears blanco staren

Nikolas beweerde ook dat Jamie Lynn contact met haar opnam en vroeg of ze haar een 'cadeau' kon sturen. Het voormalige kindsterretje zei dat het aanbod "super bizar" was, vooral omdat Britney Jamie Lynn net had ontvolgd op sociale media.

Ze vervolgde: “Ik heb geen idee wat er daar met haar aan de hand is, maar ik wil er absoluut niets mee te maken hebben. Typische zet voor een pestkop om de slachtofferkaart/gaslight anderen te spelen terwijl hij rechtop liegt. Ik reageerde op haar en zei: 'Stuur me alsjeblieft niets en stop alsjeblieft met contact met me op te nemen.'”

jamie lynn britney
jamie lynn britney

Alexa ging vervolgens in op de beweringen die Jamie Lynn over haar deed in de memoires, en schreef: Ze heeft me nooit iets persoonlijks verteld dat ze in het boek noemde, omdat ze weet dat alles wat ze zegt een totale leugen is en ik zou hebben riep haar daarop. Een op een. Het is triest om te zien dat iemand na al die jaren niet verandert. Niets van wat ze in haar boek over mij zei, is echt gebeurd.”

Aanbevolen: